Šta je novo?

genius speed wheel rs232

Pedjos83

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2008
Poena
304
Dobio sam genius speed wheel force feedback volan za pc sa serijskim portom ali nikako ne mogu da ga instaliram na win xp-u, citao sam na netu da izgleda ni ne moze, treba max win 98 ali da li je ipak neko uspeo da prikaci volan na pc ili je mozda uspeo da nadje semu gde da se zalemi usb kabel, posto postoji identicna verzija volana ali sa usb-om! Unapred hvala na pomoci, svaka informacija je dobro dosla ;)

Napravis jednu malu particiju, instaliras Win98 i ima da radi strava :).
Salu na stranu, i ja imam problema sa podlogom koja ide na rs232, pa i mene zanima da li neko ima resenje za taj problem.

Napravis jednu malu particiju, instaliras Win98 i ima da radi strava :).
Salu na stranu, i ja imam problema sa podlogom koja ide na rs232, pa i mene zanima da li neko ima resenje za taj problem.

To ces resiti sa obicnim kablicem-adapterom koji ima da se kupi po prodavnicama sa rs232 na usb ;)

To ces resiti sa obicnim kablicem-adapterom koji ima da se kupi po prodavnicama sa rs232 na usb ;)

Nisam precizno napisao svoj problem. Dakle, nemam problema da povezem sa racunarom (imam adapter usb/rs232), nego nigde nema drajvera, pa ne moze adekvatno da reaguje ta ploca za crtanje.

Nisam precizno napisao svoj problem. Dakle, nemam problema da povezem sa racunarom (imam adapter usb/rs232), nego nigde nema drajvera, pa ne moze adekvatno da reaguje ta ploca za crtanje.
A koji model ploce za crtanje je u pitanju?

Poslednja izmena:
Vrh Dno