Šta je novo?

Genius sound maker live 5.1

crnivitez

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2002
Poena
609
Resio sam da kupim neku 5.1 karticu jer sam poludeo od integrisane AC97 i gledajuci oglase ugledam i gore pomenutu.
Ima li neko iskustva sa ovim cudom? Cena je primamljiva (22€) , ali me interesuje njen kvalitet.....

pre tri godine kupio sam tu kartu i odgovor je vrlo jednostavan za te pare odnos kvalitet/cena je za cistu 10. skini drajvere (ako koristis xp) sa sajta, sasvim solidan zvucni kvalitet diskova svih formata(CD, mp3, wmv...), u igricama takodje vrlo solidno odradjuje posao, a uz bolje kutije bices zvukom zadovoljan...ja nemam nameru da je menjam za duzi period...jednostavno - isplati se i sto je najbitnije nikakve probleme nisam imao sa drajverima i beskonacnim instalacija na operativnim sistemima (Win Me, Win2000, Win XP), setup procedura koja sve zavrsava, tebi ostaje samo da podesis vise kanalni zvuk, uradis test i to je sve

Hvala puno!
Ipak sam se odlucio za Creative live 5.1 , jer je razlika izmedju Genius-a i Creative-a sada nekih 8-10 € , a Geniusa (srecom) nigde nisam nasao ,a i mislim da je ova druga ipak kvalitetnija.
Naravno da bih najradije uzeo Audigy 2 Platinum Pro , but j**iga.
To ako dobijem na lutriji :D
Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno