boki78
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 395
Posedujem već 5 godina pomenuti Genius 5.1 sistem sa kao drvenim kutijama od kojeg se audofilima diže kosa na glavi ali meni rade posao u mojoj sobi, trenutno ne mogu uzeti bolje. Poslednjih par meseci imam problem a to je da mi zadnji desni zvucnik ili radi veoma slabo ili uopšte ne radi. Nisam nikakav stručnjak za tu vrstu problema ali sam krenuo sistemom eliminacije jer su mi zvučnici spojeni sa kompjuterom, tv-om i mini linijom. Uvideo sam da nije spoljni problem u smislu zvučne karte na kompjuteru jer isti problem imam i kada prebacim zvuk sa tv-a.Takođe nije problem u samom zvučniku jer sasvim normalno radi kada je pušten zvuk sa mini linije. Znači desni zadnji zvučnik pravi problem (ne radi ili jako slabo radi) kada ide 5.1 zvuk sa kompjutera i 2.0 zvuk sa tv-a. Pretpostavljam da je problem u samom pojačalu koje se nalazi u subwoofer-u, pa me zanima da li se to može srediti. Ako sam otvaram subwoofer na šta bih trebao da obratim pažnju ili mi preporučujete neki audio servis? Hvala unapred na odgovorima!
Poslednja izmena: