Šta je novo?

Genesis Shtrajkuje !!!

booris

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
319
Kada sam prvi put instalirao igru i hteo da je pokrenem izashao je dijalog:
"There has been executing application.
If you press abort, mini dump file will be created in C:\Program Files\DreamCatcher\Genesis Rising\bin.
(Press retry to debug using debugger)"

Opcije: Abort, Retry i Ignore

Shta god da pritisnem svejedno je.

Izbrishem igru, izbrishem drevere, izbrishem Ati Catalyst Control Centar, istaliram opet driver koji je u paketu sa ati cc, instliram igru i opet isto:crash: :wall: :crash: :wall:

Inache imam Gigabyte Ati Radeon X 1650 pro

Da li je neko ima slichan problem (ili isti) ili da li neko zna kako se ovo chudo reshava??????

Poslednja izmena:
Da li je moguce da niko nema RX 1650 pro (ili bez pro) a da je igrao Genesis Rising?????

kupi original, podrzi nase developere! :)

Ja kupim original i pare odu njima ???? I sami znate da su stvari mnogo kompikovanije.

A gde se to vidi u igri da su nashi??? Na web-u igre ili gde??? U igri ima negde???

Nije problem u tome da li je original ili ne je neverujem da samo na RX 1650 pro pirat nece da radi a oce original!!!

Poslednja izmena:
Jel mozda hoces da ti naprave specijalan brod sa cetiri slova S na krilima? Ne kapiram takav stav.

Ljudi su odradili dobar posao, zasluzuju da se njihov proizvod kupi kako bi se kao tim podrzali i podstakli da dalje razvijaju igre (ili nastavak ove).
Lepo se isprsi 30-40e za original pa ako ne radi, ti se lepo zali oficijelnom supportu :)

Jel mozda hoces da ti naprave specijalan brod sa cetiri slova S na krilima? Ne kapiram takav stav.

U te priche mi, oni, vashi, nashi.... neccu da ulazim

Sinocc sam skinuo demo ORIGINAL i idlje imam isti problem:mad: :mad: :mad:

Da li neko ima neku ideju bilo kakvu :zgran: :zgran: :zgran:

Poslednja izmena:
Ja bih veoma lako zaobišao ovu igru (i bilo koju drugu naravno) da me tako za*ebava. Ko zna šta su oni nakucali tamo? Najverovatnije nisu imali ni dovoljno ljudi, ni znanja, ni uslova itd za sklope igru kako treba. Ona druga "naša" igra Alliance - Future Combat demo verzija kod drugara koji je instalirao igru (i ja sam bio prisutan) je posle 2 min u igri tako resetovao komp da odma posle nije ni hteo da učita Windows. Tek posle 3. pokušaja. Čovek je poludeo tada, hteo je da ih bije :)
Inače ne napadam ja ovde nikog niti branim, ali je činjenica da nisu svi developeri igara (a u ovom slučaju u pitanju su programeri) na istom nivou i po meni je totalno nebitno da li su "naši" ili "njihovi" ako je proizvod koji se kupuje bagovit

Meni radi bez problema, probaj da instaliraš zadnji patch 1.031.

Xexexe.. igra radi na ATI-u kada skines patch... jer ATI ima driver bug a igrica je osetljiva na driver bugove. Originalni release igre radi na:
NVidia (XP + Vista)
ATI (samo na XP-u ali ne radi na X1000 seriji zbog driver buga)

Zadnji patch otklanja sve bugove pa igra radi i na ATI-u i na NVidiji i pod XP-om i pod Vistom.

Xexexe.. igra radi na ATI-u kada skines patch... jer ATI ima driver bug a igrica je osetljiva na driver bugove. Originalni release igre radi na:
NVidia (XP + Vista)
ATI (samo na XP-u ali ne radi na X1000 seriji zbog driver buga)

Zadnji patch otklanja sve bugove pa igra radi i na ATI-u i na NVidiji i pod XP-om i pod Vistom.
Nesa ju je isprogramirao, alal mu vera :D Bas me zanima jel ima pomogao oko patcha ili je to izdavac sredio?

Sto se tiche drivera za graf katice i njihovih update i sllichnih stvri sledeca je sigurno nVidia sada sam pogreshi shto sam kupio ati kada sam sa nVidiom imao super iskustvo :d
Ali zato sam izvalio shta je problem:D - ovo g**** trazzi izlaz na net!!! Ne mogu da verujem!!! Sluchajno sam iskljuchio PC Tools Firewall Plus i odjednom proradi:banana: :banana:

a sto si se toliko kocio ako mislis da je igra 'vno :)? ne razumem cemu onda toliki trud...

kod mene na x800xl radi bez problema, ne igram je nesto jer nemam vremena, ali mislim da su nasi programeri napravili odlican posao.

Ali zato sam izvalio shta je problem:D - ovo g**** trazzi izlaz na net!!! Ne mogu da verujem!!! Sluchajno sam iskljuchio PC Tools Firewall Plus i odjednom proradi:banana: :banana:
Opet ne znam o čemu pričaš, kod mene je Kerio stalno aktivan i svim programima koji nisu na dozvoljenoj listi odbija izlaz bez pitanja, i igra je radila "iz prve".
Reinstaliraj Windows :)

Da li win ili firewall sve jedno je bitno je da sada radi:type:
Sada mogu lepo da vidim kakva je i o chemu se tu radi:whip:

Ja bih veoma lako zaobišao ovu igru (i bilo koju drugu naravno) da me tako za*ebava. Ko zna šta su oni nakucali tamo? Najverovatnije nisu imali ni dovoljno ljudi, ni znanja, ni uslova itd za sklope igru kako treba. Ona druga "naša" igra Alliance - Future Combat demo verzija kod drugara koji je instalirao igru (i ja sam bio prisutan) je posle 2 min u igri tako resetovao komp da odma posle nije ni hteo da učita Windows. Tek posle 3. pokušaja. Čovek je poludeo tada, hteo je da ih bije :)
Inače ne napadam ja ovde nikog niti branim, ali je činjenica da nisu svi developeri igara (a u ovom slučaju u pitanju su programeri) na istom nivou i po meni je totalno nebitno da li su "naši" ili "njihovi" ako je proizvod koji se kupuje bagovit

Apsolutno treba kupiti original i podrzati domace autore. Svaki pocetak je tezak, a nas uvek najtezi (zemlja u kojoj su pascad pustena a kamenje svezano - sv Sava).

Voleo bih da vidim sta bi napravio Blizard sa budzetom koji je imao nas tim.

I bas zato treba kupiti original - podrzati ih - pa da sledeci put ta ekipa ili neka druga dobije veci budzet zaposli bolje ljude i vise ljudi, pa ce onda i rezultat biti bolji. Sto pojedinci budu bolje funkcionisali to ce nam svim biti bolje.

Jednacina je prosta:
komsija + zdrava krava = zadovoljan komsija
zadovoljan komsija + zadovoljan komsija = zadovoljan ja
zadovoljan komsija + zadovoljan komsija + zadovaoljan ja = svi zadovoljni

Poz
:,,:

Pazi.... veliki izdavaci i developeri tesno saradjuju sa proizvodjacima hardware-a, a rezultat svega toga je modifikacija drivera da bi igra radila sto bolje. Ako nisi u mogucnosti da napravis AAA naslov koji ce se prodavati u milion primeraka, proizvodjac kartica ti nece izaci u susret i sve sto mozes je da se pouzdas kako su ATI ili NVidia skapirali OpenGL ili Direct3D standard i kako su ga implentirali u driver.

Sto se Genesisa tice, igra radi na SVIM NVidia karticama pocev of GF3. Na ATI karticama radi u zavisnosti od generacije GPU-a. Lepo radi na 9200-X800 ali baguje na X1000 seriji. Pod Vistom je sutiacija bila jos gora po ATI-a. E, onda su momci resili da otklone te bugove (ja sam im u tome pomagao) i zbog ATI drivera smo menjali deo igre koji se odnosi na iscrtavanje mini-mape i menjali smo jedan shader zato sto ATI driver neume da pomnozi dve matrice 3x3!? Koliko sam upoznat, igra sada radi veoma dobro.

Nazad
Vrh Dno