Šta je novo?

Generic Host 32

pedja_89

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2009
Poena
301
Posto sam nov na forumu,nisam koristio pretragu,ali nadam se da ce mi neko dati odgovor ili proslediti ka nekom linku...

Evo o cemu se radi...ranije sam na starom HDD-u,imao problem da kad instaliram driver za modem,tj ADSL konekciju kod Beotel-a,iako imam Avast Antivirus,javljao mi se problem Generic 32 Host,odjednom se kao system tray restartuje,stoji konekcija dole upaljena,a nijedna stranica ne moze da se otvori...to sam resio nekim fix fajlovima koje sam skinuo...

Medjutim,sad sam uzeo veci i novi hard,podigao sve drajvere,medju njima i konekciju,i za svaki slucaj sam instalirao te fix fajlove,medjutim sad uvek imam problem konekcije...cim se konektujem,prodje 10-ak sekundi i on iskljuci sam konekciju,ako se opet konektujem,on ili restartuje system tray ili ostane konektovan,ali ne otvara nijednu stranicu! U CEMU JE PROBLEM,postoji li neki fajl da to resi? Molio bih za detaljno objasnjenje,da to totalno iskorenim...😡

Hvala unapred...

Jel ima jos neko neku preporuku za ovo? Instalirao sam sve opet ceo hard formatirao,instalirao ovaj fajl i opet sve isto,prvo mi javi gresku,a kasnije samo gasi konekciju...

Proveri u Event Vieweru da li imas error log slican
Kod:
Faulting application svchost.exe, version 5.1.2600.2180, faulting module netapi32.dll, version 5.1.2600.2180, fault address 0x0000a3c0.

Kod mene se taj problem pojavio prelaskom sa Ethernet modema na Beotelov Sagem.

Ima nekoliko potencijalnih uzroka i resenja a neka od njih su:

1. http://www.firewallleaktester.com/tools/wwdc.exe - Mali tool koji zatvara portove najcesce koriscene od strane worm-ova koji mogu izazvati ovaj problem.
2. Windows update za 3 sledeca update-a:
KB894391, 921883, 958644.

Uradi obe stvari. Meni je pomoglo.

Ok,hvala puno,probacu ovo sve gore navedeno jos jednom,pa javljam...

Nazad
Vrh Dno