Šta je novo?

Gembird RGB kuler

delboy

Čuven
Učlanjen(a)
03.08.2004
Poena
945
Poslednja izmena od urednika:
Imaš njihov zvaničan sajt. https://gembird.com/item.aspx?id=12387
Imaš i manual tamo. Vidi se da ima poseban kabl za napajanje venta kojeg kontroliše matična ploča i drugi kablić koji ide u ploču na ARGB konektor. Proveri da li ploča tvoja ima ARGB konektor uopšte, da znaš da li možeš taj led i da koristiš. Ali svakako ako ne želiš da ga koristiš prosto ne povežeš taj kablić.
Što se tiče razlike u performansama to izguglaj i provrti neki youtube video.

Uzgred ovo je tema za obične ventilatore, ne za CPU ventove i teme tipa "šta da kupim" za to ima poseban odeljak.

Nisam ni pitao da li da kupim vec da li moze da se iskljuci RGB, valjda nije tesko da se razume sta sam napisao. Inace, imam ovaj kuler, razmisljam da li da stavim njega ili box kuler kada budem danas sklapao racunar. A nisam pratio temu pa sam mislio da se odnosi na sve kulere, moja greska. Inace ploca ima aRgb konektor.

Trebalo bi da bude bolji od stock kulera, što da ne...ako ništa drugo, biće tiši.

Igraj se onda, probaj jedan pa drugi.
Nisam te onda dobro razumeo. Nisam ništa loše mislio samo da pomognem. Uzmi u obzir da dosta ljudi napominje kako rgb funkcije kojim upravlja maticna ploca kroz razne softvere vuku resurse. Ako planiras neki gejming, verujem da ti je svami frejm bitan.

@gulijator

Pomogao si mi, na osnovu tvog posta sam resio neke stvari :) Nazalost, ploca nije aRGB nego ima samo RGB konektor pa sam ugradio stock kuler za sada, ovaj Gembird je prilicno masivniji verujem da za nijansu bolje hladi, ali je za sada po strani. Hvala svakako.

Nazad
Vrh Dno