Šta je novo?

GEIL RAM memorija

arxstojke

Slavan
Učlanjen(a)
03.09.2007
Poena
300
Sta mislite da je bolje uzeti gledajuci u obzir prvo kvalitet a potom cenu?
GEIL
4GB (2x2GB) 800mhz DDR2 264 e
ili
4GB (4x1GB) 1000mhz DDR2 214e

i dvoumim se izmedju ove dve maticne : ASUS P5KC ili P5k-e

Ja bih licno isao na 4x1GB, mada nisam imao prilike da isprobam 2GB module. Moze da se ispostavi da su i oni OK. Ali ovako za manje para dobijas istu kolicinu brze memorije :wave:

Instalirao Vistu (koja je odlicno radila na starom kompu) i od samog pocetka komp mi secka.
Instaliram drivere, sa diska isto, najnovije sa sajta. Secka po sekundu, mis zabada, zvuk.

Sto se tice SATA problema, imao sam malih zezalica. Imam jedan sata HDD i jos 2 sata optike.

Nece sve da radi u odredjenim kombinacijama, npr. ako mi je HDD u SATA 1 konektoru (znaci crveni gore levo) a optike u sata 3 i 4 nece da boot-uje, a ako samo jednu optiku prebacim u neki drugi port proradi.

Sto se tice zvuka, nema problema, samo i nije bas neki kvalitet. Slabo mi se cuje u odnosu na DFI Karajan. Jos me nervira sto ne mogu da ubodem sve pozadi, nego sam morao da odradim front audio da bi mi radile i sluske zajedno sa stubom.

E da jos jedna stvar koja me izludjuje, ne moze da se disable-uje struja u USB portovima nakon gasenja racunara. 😡

Bios je 0503

stoske nisam znao da si presao na Intela, ali dobro je
da li siprobao sa razlicitim verzijama BIOS-a,
jer taj tvoj prob. mi smrdi na BIOS.

stoske nisam znao da si presao na Intela, ali dobro je
da li siprobao sa razlicitim verzijama BIOS-a,
jer taj tvoj prob. mi smrdi na BIOS.

Evo pre neki dan 😀

Ne vredi, sa starijim biosima jos gore.

Ceka se upadate, a sto se tice iskljucivanja USB portova sa systemom tu nema pomoci, jer nema nikakvih jumpera na ploci.

Nazad
Vrh Dno