Jel zotac uvek to? Pošto znam da je bilo kod prevaranata iz Tehnomanija/Winwin a kod njih ne bih uzimao ništa a kamoli skupu grafiku. Dovoljno su i mene i druge zeznuli da im pare ne ostavljam
Sad vidim da ima i bazzar zotac. Sad ću da pogledam i to..obično gledam monitor.rs a oni nisu imali jer su mi od poverenja firma
da, koliko pamtim. uglavnom, Zotac kao proizvođač (ne prodavac/uvoznik/distributer) daje tu garanciju tako što se prijaviš na sajtu. kako se nakon isteka 2 godine saobraznosti rešava garancija, ne znam a nije ni tema. za ovakva pitanja tu je https://forum.benchmark.rs/forums/gde-mogu-da-kupim.26/Jel zotac uvek to?
Zavisi odakle dolazePrati li i naše tržište ova smanjenja?
Pun pogodak, jedina karta novih generacije od bilo koje firme Intel, Nvidia, AMD koju takodje pikiram. Nedodirljiva po efikasnosti i sa koliko malim kulerima ima opcija. Bas mi nedavno zapala za oko Leadtek Winfast 4060. Neverovatno koliko mala karta, verovatno jedina koja nije referentna da moze komotno da se stavi u Formd T1 Reference kuciste okrenuto naopacke i da nema problema sa protokom vazduha/toplotom:pre nego što sam otišao na odmor, kupio sam RTX 4060. vratim se sa odmora, taj model pojeftinio ~3K, ako se ne varam
tako da možda i prati 🤔
@jurodiviTeško za naci ovaj model.
A de se sipa LN2 u vodeni blok i radiator ?Karta se uzima za LN2, nema potrebe ovako uzimati, jer se ništa ne dobija. A na azotu se dobro pokazala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari