Šta je novo?

GeForce GTX 980 Ti Thread

Gavran - Bilo kako bilo,nije vredno u svakom slucaju.Kao slaba je 980 Ti pa mora jos tih 5%. :D

Ko klokuje nema posle plakanja,sve radis na svoju odgovornost,zato ko nesme nemoj ni da se upusta u rabote,nije to za svakoga(mislim na max OC a ne prdenja neka ) :D

Bas sam se pitao ko ce da rikne posto je Remzi dao gol. Kad ono graficka :D

Perspektiva

Riknula - Ubijena.
Zamenski hardver - Povracaj novca.
Prodaja u "pola" cene od ulozenog - Celokupan iznos ulozenog.

Vidim ja da se GTX 1080 smesi na ovaj ili onaj nacin. ;)

@nenad_970

Ne budi naivan, ne crkavaju tako lako graficke karte zbog overkloka.
Tu se pre cip degradira ali nece crci.

Postoje mnoge zastite pre nego sto se bilo sta desi.

Sreca pa kolega rivjuver ima garanciju :)

Riknula - Ubijena.
Zamenski hardver - Povracaj novca.
Prodaja u "pola" cene od ulozenog - Celokupan iznos ulozenog.

Vidim ja da se GTX 1080 smesi na ovaj ili onaj nacin. ;)

@nenad_970

Ne budi naivan, ne crkavaju tako lako graficke karte zbog overkloka.
Tu se pre cip degradira ali nece crci.

Postoje mnoge zastite pre nego sto se bilo sta desi.

Sreca pa kolega rivjuver ima garanciju :)

Hvala na podrsku'....

Ajd videcemo sta je u pitanju, grafa je otkazala dok sam igrao igru.

Ha, ha , i taj Remzi, sledeci put kad da gol, da pogasim po kuci sve uredjaje, par dana.....:type:

Talas pojeftinjenja zahvatio je i nase trziste. Asus Matrix gtx980ti = 600e.

Nije da nije s obzirom da je pre mesec dana kostala 100k. Pasce jos, nije frka :)

@Dark_Messiah: znam vrlo dobro da ne riknjavaju lako ali isto znam da mogu svaku da ubijem :D

Asus posejdon platinum na 500e :D,cini mi se da cu pre nju uzeti nego 1070 :D

" Asus posejdon platinum na 500e ,cini mi se da cu pre nju uzeti nego 1070 "

To je verovatno greska s obzirom na to da je Posiedon 980 600e...

" Asus posejdon platinum na 500e ,cini mi se da cu pre nju uzeti nego 1070 "

To je verovatno greska s obzirom na to da je Posiedon 980 600e...

Ne znam gde si ti to gledao, ali eno kod Madjara niskih cena koliko hoces, kao na primer ova 980Ti Poseidon za 500e :D

moj rodjak je na moj nagovor pekao GTX260 neku stariju grafu... ja mu dao pastu MX4 i od tada ubija kako radi...i jos mu se manje greje za 8-9c manja temp. Grafa mu radi vec jedno god dana bez greske. A pre toga je zabadala, neke zelene crtice svuda po ekranu, drajver nisi mogao da instaliras.... radi 5 min pa ne radi...i sve tako cudno.... Ali onda je rerna odradila stvar ;)

^vec je krenulo cedjenje :)
Jos malo pa ti se pridruzujem u klubu 980ti :)

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Malo probao da vidim sta moze :D,ubrzo ces i ti kolega samo opusteno :)

Kako ti se cini?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

ima jos nekih zezalica da odradim ali karta izuva,kada sve zavrsim onda cu videti...:)

^
Koliko si je paltio ? Predpostavljam da je polovna...

Mnogo si to platio pa nova karta kod madjara kosta 500e aman, al nema vez svakako je odobra kupovina...

Ali ne matrix platinum :D

Borat@

Hvala,opet ti malina,pogledaj bre *** ili se ne razumes u te rabote :p

Poslednja izmena:
Koja je inace krs kao i sve ASUS karte posto vrm ide na 90c pa ces videti koliko duge ce taj kloko ostati odrziv na 1530mhz... 980g1 se pokazala kao najbolja sa vazdusnim hladjenjem ne vezano za cenu a uz to je i najjeftinija, iz razloga sto moze dobro da ohladi vrm, sto je ujedno vema bitna stavka da bi se odrzao visecasovni overklok na moguci maksimum...
Mada ima resenje i za to, podesi ventove da duvaju malo jace nego sto je potrebno da se dobro ohladi gpu, tako ces bolje hladiti vrm ;)

Poslednja izmena:
Ok,moguce da je tako samo nece ova ostati dugo na vazduhu :D,ona je pravljena za nesto bolje zato sam je uzeo no otom potom :)

^
Pa dobro, onad nemas brige :) Jos ako ima acis preko 80% mozes da ocekujes 1600 za svaki dan :)

Hm 79.4%

A jel sve 980-ti nemaju senzore za VRM sekciju ocitavanja ili sam ja nabo bas...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno