Ma kakvi binovni cipovi, ne znam samo ko izmisli tu glupost. Tako nesto ne postoji, nema Nvidia uposleni kadar koji bira cipove bolje za klokovanje i daje specijalnim partnerima, tako nesto jednostavno ne postoji... Pored toga sto znam da je to glupost koju je neko lupio na nekom stranom forumu pa se to prosirilo kao kuga, imao sam gomilu tih "posebnih" modela, jednako budu lose kao i ove obicne, i sa cipovima koji da su binovani ne bi trebalo da se nalaze na takvim modelima...
GTX 980 Ti KINGPIN karta kao i svaka druga sem sto ima mogucnost zbog dobre elektronike da se potera do neba kada se hladi tecnim azotom ili vodom, to sto moze na 1.4v nista ne znaci sa vazdusnim hladjenjem.
Ako neko zaista zeli da kupi ovu kartu, Gigabyte G1 je sigurna kupovina, ima dobru elektroniku na sebi da moze da izvuce maksimum iz gpua, ima dobro hladjenje vrma tako da to nije ogranicavajuci faktor za dostizanje maksimalnog 24/7 kloka, a to je najveci problem kod drugih prozvodjaca, narocito je bio kod ASUS-a izrazen gde gpu moze dosta ali vrm se previse greje i ogranicava maksimalni moguci klok, ove nove tek cemo videti kave su, za sada je G1 sigurna kupovina...
Vidimo se uskoro sa nekim mini testom verovatno G1 u SLI, mada mozda ostavim nabavku za kraj leta posto cu malo da putujem 🙂