Ja sam sokiran ovom tvojom kartom. Nije mi jasno kako je uopste otkljucan napon ??? Sve takve kartice koje ljudi imaju ovde mogu +12mV i to je to. Napon bi trebao da bude otkljucan jedino kod Lightning modela.
Ovo sto si pitao za napon je slicno i kod Lightning u Heaven napon ide do 1.28 i daleko je od power limita od 109. Ne mogu sad da se setim ali mislim da sam sa Kombustorom video cak 1.307 V i skoro dosegnut limit od 107. Mislim da i neke igre sa puno fps sa iskljucenim vsinc doguraju napon do 1.3 i limit preko 100.
Inace moj Lightning je imao ASIC 82.2 i nije mogao da prodje Heaven na def. tada boostuje na 1254 Mhz, niti sa povecanom voltazom na 1.3V na 1306 Mhz.
Iskreno da ti kazem ni meni nista nije jasno. I ja sam mislio da je napon zakljucan, sve ovo me je iznenadilo jako. Heaven mi prolazi sa boostom zakucanim na
[email protected] (afterburner slajder pomeren na 1.3v ali u full loadu OSD javlja 1.25v-1.26max ide do 103% power limit sto je smesno max je 111%) i tu je kartica skroz stabilna, 70 loopova crysisa, dva sata heavena, Crysis 2, Crysis 3 i jos po nesto. To jest kartica je stabilna i sa
[email protected] svuda osim u Heaven-u, to sam kasnije primetio, ali me stvarno mrzi da sad testiram sve ponovo zbog 26mhz. A i hocu da prolazi Heaven, pa zato sam i reklamirao 660Ti PE OC. Inace kao sto sam ranije screenshotovao prolazi i 3dmark13 sa boostom na
[email protected]. Ako Lightning ide do 1.307v, mogu da zamislim koliko bi ova isla sa tim naponom. Jos jednom iskreno ne znam da li je moguce da sam imao srece ili su odlucili da mi posalju dobar primerak posle svog onog maltretiranja. Uglavnom kupili su me posle ovoga skroz.
@GoranM Nemam instaliran 3DMark03, probacu da skinem (mada me iskreno stvarno mrzi oprosti mi),iskreno posle sveg ovog maltretiranja kartice mislim da je svuda stabilna (70 loopova crysisa itd). Plus izgleda da je ovaj Heaven je ultimate stability test za kepler. Ako prodje Heaven sa odredjenim clockovima, racunaj da ce proci sve ostalo sa +26mhz ili +39mhz ili cak +52mhz.