Neban26
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.12.2010
- Poena
- 169
Evo da podelim iskustvo sa gigabyt gtx 760-tkama, verzijom v1 i v2. Vidim da neki zele verziju v2. Naime narucio sam verziju v1 koja se prva pojavila (Mada vidim da revizije 2 jos uvek nema). Kartica je dobro hladjena samo sto za moj ukus zna da bude bucna. Dobar kloker, ide do 1300 mhz. skor u 3d marku 11 po default vrednostima sa najnovijim beta driverom 8890-P. dok je klokovana isla do 9400. Nisam stigao puno da je testiram jer sam je reklamirao posle dva, vrtela je kulere kao luda pri paljenju rcunara sve do ulaska u windows... Sacekao dve nedelje da mi posalju istu karticu kad stize gigabyte gtx 760 rev. 2 Bilo mi je malo cudno jer je jos uvek nema u prodaji... Na prvi pogled kartica izgleda mnooogo jadno, jeftino (kineski). Crni PCB je tu ali oklop koji drzi kulere je plastican ali ona najjeftinija plastika a ono sto je najgore kartica ima samo 2 heat-pipea! I da se i zakljuciti kako se ponasa u radu, temperature pri igranju 80c+ uglavnom, uvek kada je gpu opterecen 99% temperature idu preko 80c a ventilatore vrti na 70% cepa koliko je bucna. Ono sto je dobro kod ove kartice je da se odlicno klokovala, isla je do 1320 mhz, mozda je mogla i vise ali je nisam dalje mucio. skor u 3d marku 11 klokovana 9650 za P score. Naravno i nju sam reklamirao i sad cekam msi gtx 760oc koju sam odmah trebao uzeti.