Šta je novo?

GeForce GTX 650 Ti Thread

Nesto je prevelika cena 650ti boost kartica, prelaze i po neku gtx660??? Zna li neko koja im je cena u inostranstvu, da li ovi nasi naduvaju cene ili im je ovo realna cena koja ce biti?
http://geizhals.at/eu/msi-n650ti-tf-2gd5-oc-be-twin-frozr-iii-v287-037r-a923204.html?v=l
Tu su negdje vani se mogu naci ispod 150€ pocetno modeli do neki 160e, mozda ce malo pojeftiniti u Srbiji ali ne treba ocekivati cuda tu ce se vrtiti od 150e pa gore za 2GB modele.
 
Pa oko 150€ nije puno ali 22000+ jeste :) Ali ako grafika bude oko 17000-18000 toliko vredi sigurno.
 
NISAM DOBAR POZNAVALAC grafičkih kartica. Trenutno mi je grafika predviđena da radi na PCIe x16 2.0 priključena na slot PCIe x16 1.1 . Potreban mi je odgovor na pitanje da li će i kartica predviđena za slot 3.0 da radi na slotu 1.1 i, ako hoće, koliko bi to usporenje bilo, bar dok ne promenim matičnu ploču.
Hvala!!!
 
Moze kartica koja podrzava i 3.0 PCIe bez problema u 1.1. A sto se tice toga da na novoj maticnoj vidis koji PCIe slot ima, to imas u specifikacijama od te ploce.
 
Poslednja izmena:
Gde god da sam gledao samo piše PCIe x16, a ne i koja je verzija.
 
Koja ploca je u pitanju?
 
E sad moje pitanje kome da se obratim u vezi garancije posto pise da je 36meseci ako dodje do nekog problema? Jer bi jos sutra pazario ovo :)
 
Moze li neko da mi posalje bios za 650ti boost, nije bitno koji je proizvodjac. Malo sam se igrao i ceprkao po biosu, a nisam sacuvao original, i sada nemogu da nadjem nigde bios. Trazio sam i na sajtovima asusa, msi, evga,gigabyte... nigde nema.
 
Poslednja izmena:
EVO da se ne mucis.

Jedno pitanje, oces da probas da uguras bios od 650ti boost u obicnu 650ti?
 
Znaci neverovatno, pre pola sata sam gledao i nisam nasao. c c cc Hvala
 
Moze kartica koja podrzava i 3.0 PCIe bez problema u 1.1. A sto se tice toga da na novoj maticnoj vidis koji PCIe slot ima, to imas u specifikacijama od te ploce.

Hvala ti. Samo to mi je bilo potrebno.
 
Capture.JPG

Da se ne mucis, inace to je vrh 12-te strane User Manual (pdf)-a tvoje ploce :D mozes da ga skines na asusovom sajtu i da se uveris

Inace, uglavnom pise koje generacije je PCI-E (Gen2, Gen3 ili 2.0,3.0) zavisi od proizvodjaca, ali ako nista ne pise kao kod tebe onda je ili 1.0 (veoma stare ploce) ili 1.1 ali to mora da se proverava u uputstvu.
 
E sad, dolazimo do sledećeg pitanja: GAINWARD, PALIT ili MSI (GTX 650-Ti 1GB)
 
MSI, ASUS i Gigabyte daju po 3 godine garancije, svi ostali 2.
 
E sad, dolazimo do sledećeg pitanja: GAINWARD, PALIT ili MSI (GTX 650-Ti 1GB)

Kada imas izbor ne izaberes Gayward i Palit(sem kada genijalcima u Gainwardu jednom svake prestupne godine sine da umesto budzet custom PCB-a naprave nesto sto je bolje od referentnog resenja).
 
Sta se desava sa Boost-om? U radnjama ima samo Asus koji je nenormslno skup, MSI je bio ali ga vise nema, EVGA, Palit itd. nista, ni traga ni glasa. Jel se zna hoce li dolaziti kod nas i kada? I kad se ocekuje dolazak 1 GB verzije?
 
Fino se GB model da nasvirati, definitivno je odlicna kupovina, taman da odradi posao dok sledece godine ne izadje 8xxx serija radeon-a :)
 
Jel ima neke svrhe uzimati 2GB model za igranje u fullHD?

Nešto sam razmišljao o ovom MSI 650Ti Boost 1GB

Za 140€ deluje mi OK kupovina + trebalo bi da se dobije i onaj kupon za WoT.
 
Ima neko Gigabyte 650ti Boost model sto se pojavio kod nas, kakav je u odnosu na MSI sto je prvi bio dostupan ?

Btw da li se isplati dodati 2000 din za 660 model, doduse ovi Boost modeli kod nas su sve sa odlicnim hladjenjem, dok taj 2000 din skuplji 660 od strane Palita ima neki crappy looking hladnjak.

http://www.emmi.rs/grafičke-kartice...boost-gigabyte-oc-2gb.11.html?productId=33477
vs
http://www.emmi.rs/grafičke-kartice...orce-gtx660-palit-2gb.11.html?productId=27166

Koliko se sećam(a možda grešim) obe se slabo overclockuju(ne mislim na konkretne modele već na uopšteno GTX650 Ti Boost i GTX660) tako da je pitanje da li želiš doplatiti za bržu karticu sa kraćom garancijom?
 
Nazad
Vrh Dno