Šta je novo?

GeForce GTX 560 Ti Thread

Možda, ali u realnosti nema velike razlike... ti ćeš ga držati na 970MHz na 1.05V, a ja (kasnije) na 1000MHz 1.1V... razlika 30MHz ili 3% (u fps-u još manje od toga, dakle apsolutno neprimetno).

Dakle uživaj u igricama, a manje se opterećuj oko kloka i benchmarkova... :wave:

Kartica kida samo mi nije jasno shto su tolike temperature, nova je kupljena u radnji

Da li su ti tolike temp i kada je na 970? Meni ide na 980 prilikom 1.08 i u Crysis ne prelazi 65c i max fan 60%. I ne opterećuj se benčovima isti ti je đavo na 970 i 1000 u igrama ne dobijaš ništa.

Nisu, kad je na naponu 1.050 tad ne prelazi temperatura 69-70c

Ok a tada je vent na koliko %?

Extra ti je grafa, taman fin klok za svaki dan, a da temperatura bude odlicna. :)

@Pedja89 - Lepa temperatura - 66°C -jel je karta bucna na tih 59%?

Malo sam poredio kartice.
Desno je GTX560 OC-van na 1000 Mhz stabilno a levo GTX480 na defaultu.
Moze tacno da se vidi razlika i gde se pozicionira kartica prilikom OC-a tj koliko se dobija.
Mogu da ubacim i poredjenje sa GTX 480 OC stabilne vrednosti vs GTX560 pa koga interesuje nek vice ;)
Poprilicno me je pozitivno iznenadio GTX560.

Prilozi

• Warhead poredjenje.png
    Warhead poredjenje.png
    504.1 KB · Pregleda: 118
Poslednja izmena:
Karta se ne chuje ni na 80% na 100% jedva najtisha karta do sad , problem mi bio u rashtrkanim kablovima u kompu sad sam sredio kablove tako da se ni jedan ne vidi i ne smeta grafi nishta da lepo ventilatori hlade i sad je prostranije unutra i temperature su pale sa 75-76c na 66c :):)

Ljudi pogresio sam .. Levo je OC-van GTX560 a desno test sa GTX480 koji sam radio na defaultu tj sve kako pise..
Sad sam obratio paznju da sam rekao pogresno_OC-van GTX560 dobija za 2 FPS u proseku GTX480 u Warheadu ;)

Unigine poredjenje..

Asus GTX 560 Ti DirectCU II usera Daum na 1000 Mhz u odnosu na GTX480 default.

unigineporedjenje.png

Zanimljivo da je GTX480 ipak "igrivija" u Unigine - pogledajte min fps - samo 11 na GTX560 i celih 32 na GTX480.... Neki glič u Unigine-u ili?

Unigine v2.5

Prilozi

• ungine2.5.PNG
    ungine2.5.PNG
    313.4 KB · Pregleda: 79
Alister, aj ako stignes okaci rezultate od Crysis Warhead-a. Bas me zanima kako ce se stock E8400 izboriti sa GTX 560kom.

Meni je min. na pocetku testa najmanji, znaci cim se upali i krene benchmark, onda tokom testa nigde ne vidim taj FPS koji pokaze kao min.

Vidim,i pojma nemam kako ...sve vreme sam pratio u donjem desom uglu ,ali ni u jednom trenutku nije bilo ispod 30....on tako izbaci na pocetku ,da nije zbog rama imam samo 2x1Gb??

Glitch se javlja najverovatnije zbog samog Unigine testa u saradnji sa driverom.I na snaznim masinama od 4-8 GB rama na kartama poput GTX480 koji s vremena na vreme malo mucim se desava isti slucaj.
Nekad ne mora uopste nekad ce da se desi.Obicno se to primeti u okviru jednog trzaja ako se dobro prati bench.Treba isti odmah prekinuti i nastaviti iz pocetka!

Svaki program ima bar još jedan bug, staro programersko pravilo.... :)

Kako da ugasim fiziku, da bih video realan cpu skor u vantage?

Znachi na 970mhz puca just cause 2 a ostale igrice mogu da igram po 2 sata stvarno ne razumem isto tako mi je bilo i sa 6850 ne znam shta je nije valjda toliko zahtevna igrica, dok mi je na 6870 na 1000mhz just cause radio isto 2 sata a sad sa 560ti mi zapuca posle 10-15 min.

Znachi na 970mhz puca just cause 2 a ostale igrice mogu da igram po 2 sata stvarno ne razumem isto tako mi je bilo i sa 6850 ne znam shta je nije valjda toliko zahtevna igrica, dok mi je na 6870 na 1000mhz just cause radio isto 2 sata a sad sa 560ti mi zapuca posle 10-15 min.

Dodaj malo napona, niej ti mzoda stabilan klok.

Vrh Dno