Šta je novo?

GeForce GTX 560 Ti Thread

Ovaj ne odustaje. Momak ako ti ili neko drugi sa ovog foruma uspe da izmuva i snadje se za drasticno jeftinije, to su pojedinci i nemogu svi tako dobro proci. I ja sve vreme pricam kako 560 menja 470 i da je pozicionirana tacno gde treba i da ima odlican oc potencijal, ne znam sta si ti citao. Opet ti 90e, ako je top model 560ke 250e a GTX460 najbolji modeli su od 200e pa navise, ne vidim tu razliku od 90e. I stvarno ne zelim dalje da raspravljam jer se ne razumemo.

Ovaj ne odustaje. Momak ako ti ili neko drugi sa ovog foruma uspe da izmuva i snadje se za drasticno jeftinije, to su pojedinci i nemogu svi tako dobro proci. I ja sve vreme pricam kako 560 menja 470 i da je pozicionirana tacno gde treba i da ima odlican oc potencijal, ne znam sta si ti citao. Opet ti 90e, ako je top model 560ke 250e a GTX460 najbolji modeli su od 200e pa navise, ne vidim tu razliku od 90e. I stvarno ne zelim dalje da raspravljam jer se ne razumemo.

Ajde da vidimo u Srbistanu Twin za 250e jer to je tipa TOP karta......momak idi na hladenje ....josh puno pasulja treba da pojedesh...uostalom kupi je za 250e i svima nam zacepi usta i gotovo...eto.
Plus opet izlazi karta koja daje 10-20% vise od nechega vishe a 10% od nechega manje,zavisi da li je def ili OC ...u prezvakanim igrama koje smo svi odigrali po 5 puta...u chemu je smisao?
Nvidia i Ati mogu do unedogled ovako...dogovor kucu gradi..i plate :)

Poslednja izmena:
da li onaj panel gore govori da ima da se uzme vec 560 i koja je cena
ja ne mogu da provalim sta je

GTX460 HAWK je 178e a ASUS DirecCU je 173e, ako ne znas gde pusticu ti PP...to su dva najbolja modela kod nas. a i to je stari lager...gainward gs je jos jeftiniji oko 165e

Ti mene spominjes, ja tebe ne, prvo si me nesto izmarcio da pljujesm 560 pa me onda opet posle spominjes...mojne ja tebi ne bi ni registrovao...

Nedavno sam otovrio temu da li da cekam 560 ili uzmem ovu 460 za koju sam prosao jako povoljno, posle kraceg naklapanja sam skapirao da nemam 7-8 hiljada (a i vise) da dajem za 560 i to ko zna koji model, nego sam uzeo ovu...

Vidis da te svi clanovi poklapaju redom...nemoj da mracis BRE.

Poslednja izmena:
Mnogo prosutih reci uzalud!Samo da vam bacim hint oko 3d mark 2011.Engine testa jos uvek nije dobro prilagodjen nVidia kartama kao sto ni Vantage do skoro nije bio za GTX 460 dok nisu izasli oni driveri koji su sve to ispratili.Shvatam ja vas da je 3D Mark merilo sirove snage,uvek sam bio za to ali pored toga postoji nesto sto se zove optimizacija za tu sintetiku.Zasto je druga prica kada je live gaming?Znaci ne potezite neke relevantne stvari bez potrebe niti ima smisla porediti dve karte koje vise nisu u istoj kategoriji.GTX 560 je blizi 6950 sto se i pokazalo kao bolja i isplatljivija kupovina za zaostatkom od svega 3-5% u perfomansama dok je cenovno 15-20% jeftiniji.
Razlika u ceni imedju GTX 560 i HD 6950 je manja od 5 evra:
http://buy.fudzilla.com/?cat=gra16_512&sort=p&bpmax=&asuch=&v=e&plz=&dist=&xf=1440_HD+6950
http://buy.fudzilla.com/?cat=gra16_512&sort=p&bpmax=&asuch=&v=e&plz=&dist=&xf=1439_GTX+560
Jasno je da je HD 6950 apsolutni best buy.

Vidim druze ja, i to nekim cudom sve oni sa gtx460.. Bugi iz Indjije, prozivaj ti, pokazujes kulturu, a sam nick sve govori o tebi... I ocigledno da ne pratis desavanja, mnogo znacajnije face sa ovog foruma je iznelo da ce cena odredjenog top modela biti 25k.

Poslednja izmena:
Pa ako nije brza nego sporija 3-5% a skuplja tih par eura, kako onda 6950 1GB nije bolja kupovina? ;)

Vido si da ide na 1GHz opusteno cak ce biti i oc verzije na 1GHz kad se klokuju obadve na maks bolja je 560 ;)

Al sto se klokuje... jede malu decu...
Koja? Ta koja je blizu 6950ki je vec debelo fabricki klokovana a 6950 je na defaultu, a i ona se klokuje ko djavo ;)

Nego ajde, to su sitnice manje vise, da vidimo mi malo neke druge stvarcice, npr gpu usage 560ki, to postaje najaktuelniji problem kod Fermija :)

Poslednja izmena:
Koja? Ta koja je blizu 6950ki je vec debelo fabricki klokovana a 6950 je na defaultu, a i ona se klokuje ko djavo ;)

Ja ne znam sta si ti gledao i sta citas, jos jedan omg... nisi razumeo sta ti @najj govori. Covek lepo kaze da je 1GB verzija sporija od 560. A ovo za debelo naklokovanu 560 si lupio ko maksim po diviziji. Kad se 560 klokuje do krajnjih granica, ladno prestize 570.
Dokle vise ovo?

Vido si da ide na 1GHz opusteno cak ce biti i oc verzije na 1GHz kad se klokuju obadve na maks bolja je 560 ;)

Da se razumemo default klok je 822Mhz, a 1000Mhz je nesto manje od ~22% OC, kad kazes 1000MHz to zvuci wow :) 6870 lagano ide preko 1000Mhz al je def klok 900MHz pa je tih +1000MHz ne cini dobrim OC-erom:)

Bitno je procentulano gledati na klokovanje karte...

Poslednja izmena:
Ja ne znam sta si ti gledao i sta citas, jos jedan omg... nisi razumeo sta ti @najj govori. Covek lepo kaze da je 1GB verzija sporija od 560. A ovo za debelo naklokovanu 560 si lupio ko maksim po diviziji. Kad se 560 klokuje do krajnjih granica, ladno prestize 570.

Jel ti bese onaj sto je rekao da klokovana 560ka prestize i 580GTX?
I vrati se malo gore pa lepo procitaj sta je napisao najj, rekao je da je 560ka za 3-5% sporija od 6950, ja se nisam ni izjasnjavao, veceras samo postavljam (logicna) pitanja ;)

I vrati se malo gore pa lepo procitaj sta je napisao najj, rekao je da je 560ka za 3-5% sporija od 6950, ja se nisam ni izjasnjavao, veceras samo postavljam (logicna) pitanja ;)

Referentna ne oc verzija znaci referenta je sporija malo to sam rekao ne izvrcite stvari:)

U pravu si za najj, a to za 580 nisam ja rekao.

Anandov test kaze da ne postoji razlika izmedju 6950 1GB i 2GB verzije u 1920x1200:
http://www.anandtech.com/show/4137/...-6950-1gb-xfxs-radeon-hd-6870-black-edition/5
PC Beastov post kaze da je 6950 brza od 560:
http://forum.benchmark.rs/showthrea...60-Ti-Thread&p=2442787&viewfull=1#post2442787
Ja na to kazem da dodate jos F1 2010, AvP, Stalker, Wolfenstein, Mass Effect2, i Civilization V i dobicete pravu sliku (ATI prednost ce se poprilicno povecati).
I sada opet da pitamo:
Sta je best buy?

Moj otkljucani 6950 :d....

@Preacher
gtx 560Ti je tisa i hladnija to je opet plus cuda i physix, i kad dodamo da ce vecina verzija biti fabricki OC-vano i sa slicnom a mozda i nizom cenom od 6950, bolja kupovina je 560Ti definitivno, za eyfiniti treba +1Gb tako da i ta prednost ATI-ja otpada

Ako svaka 560 prebaci 1000MHz to je fino, ali s obzirom na def klok to nije neki neverovatan OC.

@megaskot imas PP, a i druge ako zanima mogu da posaljem...

Pa ko spori da je brza od referntne GTX 560;) zato vec OC verzija na 880MHz je sustize i ponekoj igri i prestize.

Au ljudi, sto se ovoliko napusavate :p
Ovo nije vise rasprava, ovo je smejurija. Kao da imate akcije u tim firmama pa ih toliko branite :p
Fanboy war :D

Vrh Dno