Šta je novo?

GeForce GTX 1070 (Ti) Thread

Stalno preko 500 evra te bolje, nema do vege da padnu, zasto bi pale kad i ovako se prodaju :D

Inace klokam ovu svoju dobio sam 8 fps average u TR i 6 fps u unigue heaven sad imam 99 average ludnica :D podigao core za 80mhz i memoriju za 354 mhz, kako ovo cudo radi :D

Poslednja izmena:
timespy11.jpg TimeSpy Dx12 test, samo sam pustio tu free verziju...

Poslednja izmena:
Da da, prvi rezultati ovih karti nisu ukazivali na to da na tom polju ima nekog pomaka...

Da da, prvi rezultati ovih karti nisu ukazivali na to da na tom polju ima nekog pomaka...

Jeste, bas smo pricali o tome na forumu.
Ovo je za mene pozitivno iznenadjenje, nisam nesto mnogo obracao paznju i kad sam video rezultat za 1070 u 3D Mark, nisam mogao da verujem da tako dobro radi.
Ovo definitvno, malo menja stvari. AMD nema vise toliku prednost sa AS ( kolko je bila, oko 20 - 25%), i cini mi se, da je sada mnogo manja razlika...:rtfm:

Poslednja izmena:
Treba ova graficka da mi stigne za neki dan. :) Ali...na napajanju imam samo dva 6-pina konektora. Nemam 8 pina konektor. Napajanje je 580w. Da li da radi ako samo ubodem ta dva sestopinska? Narucio sam graficku pre nekoliko dana a tek sam malpore video da nemam konektore za nju. :(

Treba ova graficka da mi stigne za neki dan. :) Ali...na napajanju imam samo dva 6-pina konektora. Nemam 8 pina konektor. Napajanje je 580w. Da li da radi ako samo ubodem ta dva sestopinska? Narucio sam graficku pre nekoliko dana a tek sam malpore video da nemam konektore za nju. :(
Dobices adapter verovatno, bas tako to ide - 2x6-pinca za jedan 8-pin. Nego koje je napajanje? Za svaki slucaj :)

Napajanje je Recom powerengine 0db 580w.

Nego zna li neko koliko ce da bude bottleneck i5 2500k. Jeste on na 4,2 ghz... ali je star vec.

Uglavnom do 10-15%, zavisno od igre do igre. Ne brini, Intel nije mnogo napredovao.

Bilo bi dobro da promenis to napajanje, pogotovo ako je staro vise od 3 godine.

Poslednja izmena:
Nema problema ni ako je na 4.2, nego to napajanje sumnjam da je iole kvalitetnije od LC600H-12... Tako da bi bilo dobro da ga zameni, znaci da racuna jos 50-70 evra za novo napajanje.

Pod obavezno da ga menjas.

Najjeftinije dobro resenje ti je Thermaltake Smart SE SPS-530M, kosta 7099din.

RX-500XT je bezveze (steta sto je losije od stare serije RX-500AF), dok je LC600H-12 bolji izbor a jeftinije. A svakako je bezveze da se 450+ evra karta stavlja na 30 evra napajanje.

RX-735AP je bilo ok kupovina kada je pre par meseci po akcijskoj ceni bilo ~6000din.
SPS-530M je kvalitetnije, efikasnije i sa trogodisnjom garancijom pa je u njegovom slucaju za tu cenu mudrija kupovina.

Poslednja izmena:
sve cu videti samo da mi stigne graficka. Uzimam iz subotice, a kod njih se nezna nista ni kad stize ni kad je kod mene. Celu nedelju cekam. A po svemu sudeci nista do utorka ili srede i to ako im jos nesto ne iskrsne. Ako nista uzecu u emmiju.

RX-500XT je bezveze (steta sto je losije od stare serije RX-500AF), dok je LC600H-12 bolji izbor a jeftinije. A svakako je bezveze da se 450+ evra karta stavlja na 30 evra napajanje.

RX-735AP je bilo ok kupovina kada je pre par meseci po akcijskoj ceni bilo ~6000din.
SPS-530M je kvalitetnije, efikasnije i sa trogodisnjom garancijom pa je u njegovom slucaju za tu cenu mudrija kupovina.

Ako mu treba 3 godine garancije i npr 80+gold, onda mu je najbolje NJOY Woden 650w, košta 7200, ima +12v:43A, 2x(6+2)pin

Ja bih na njegovom mestu ipak uzeo RX-735AP, TT je postao precenjen 'brend'.

Pravo pitanje je sta se nalazi pod haubom kod tog NJOY napajanja... ;)

Nema potrebe da idemo dalje u offtopic. Ako covek nije izveo zakljucak, javice se ponovo u odgovarajucem podforumu i zatraziti predlog oko kupovine.

imam taj problem sto ima vecina sa 1000 serijom da kad upalim racunar na monitor mi ne dodje slika, ja onda resetujem i iz drugoga sve ok...inace ovo se desilo vec dva puta,a jedno 7,8 puta sam ga palio...inace grafika mi je povezana sa hdmi na tv, ima li neko resenje ili da cekam drajver da oni to srede...

Već je pričano o problemu sa više različito povezanih displeja, čeka se novi drajver.

Nema na čemu. Uživaj u grafici koju si dugo iščekivao. Kad ti je stigla i meni je pao kamen sa srca. Kao ja da sam je kupio :D

^ I meni je laknulo. Vratio sam se na forum da procitam i nesto korisno.

imam taj problem sto ima vecina sa 1000 serijom da kad upalim racunar na monitor mi ne dodje slika, ja onda resetujem i iz drugoga sve ok...inace ovo se desilo vec dva puta,a jedno 7,8 puta sam ga palio...inace grafika mi je povezana sa hdmi na tv, ima li neko resenje ili da cekam drajver da oni to srede...

Jos imam taj problem Borat, a evo danas mi se pojavi i ovaj problem pri samom bootovanju u win10: 13689314_10205007259260404_1236205478_n.jpg
Jedino rijesenje jeste da se ugasi racunar pa opet startuje. Je li do drivera ili ne, ne znam, uglavnom me iritira, svaka 2-3 dana se desi.

nista strasno bitno je da su performanse tu :d

Vrh Dno