Šta je novo?

GeForce GTX 1070 (Ti) Thread

Ovo ko da je pisao Aca Stojanovic :d lici na one njegove najave pred utakmicu ;)

ne kradem fore, ovo je samo izaslo iz mene jutros kad sam seo pored kompa :D da sam znao da cu postati umetnik, na sta sve natera muka coveka...

KOLOSE molim te ne stavljaj 1070 gtx benchmarkove, tesko je brate ... :D

Poslednja izmena:
Koliko je tesko ujutro ustati, kad znas da nemas dovoljno fps-a kad znas da tvoj racun za struju je manji za 160w , kad znas da kuciste nije nikad bilo tise, kad znas da si zakucan sa mnogo igara u racunaru, a ni jednu ne mozes igrati...da sam znao da ce ovakav jul biti, prijavio bi se na razgovor kod premijera...
Ti si brate teski zavisnik postao ne valja ti to :)

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ti si brate teski zavisnik postao ne valja ti to :)

hvala na podrsci udari direktno :D a moram od necega da zavisim, nisam alkoholicar, nisam pusac, ne drogiram se, sta cu moram od necega da zavisim :D a ti mi kazi nesto 980ti kuca na vrata :D

Sticice ti ne sekiraj se a kada stigne zapali je od igrica:)

hvala na podrsci udari direktno :D a moram od necega da zavisim, nisam alkoholicar, nisam pusac, ne drogiram se, sta cu moram od necega da zavisim :D a ti mi kazi nesto 980ti kuca na vrata :D

E, moj @borat,
razumem te potpuno,:eyebrows: evo i ja priznajem da sam tehno - freak zavisnik, i to toliko veliki, da sada kad mi je grafa na reklamaciji, kupio sam jedan S7, da se zanimam sa necim, kad nema tih fps-a......:d

E, moj @borat,
razumem te potpuno,:eyebrows: evo i ja priznajem da sam tehno - freak zavisnik, i to toliko veliki, da sada kad mi je grafa na reklamaciji, kupio sam jedan S7, da se zanimam sa necim, kad nema tih fps-a......:d

:Klanjanje::banana:

Da da uskoro samo polako :)

Evo i ja da se upišem. Stiže mi jedna MSI Gaming X 1070 krajem sledece nedelje. Platio 500e.

I ja cekam istu rano je ove nedelje da dodje, sledece sigurno :D
slicno mojoj masini kako radi 1070gtx :D super radi sve sa hair na ultra :D

Poslednja izmena:
Borat kad dobijes svoju 1070ku javi da li ima ovakvih problema :

Ovo je najgori coil whine koji sam ikad cuo....

jao kad je puno fps-a da zuji, pa i sa 970gtx strix sam imao ovo zujanje u cs go to nije problem :D nesha ima istu moze on probati :D

Poslednja izmena:
Pusti STALKER Shadow of Chernobyl. Sa 290 sam imao FPS over 9000 :D To ne da zuji, nego ubija XD

Ne vidim da se na netu puno zale za coil whine na 10x0 karticama. Tako da je ovo verovatno neka falicna. Ako bas puno pishti, ne sekiram se. Zato i postoji garancija pa moze i da se vrati.

Hehe svojevremeno sam imao kod sebe 6 komada Sapphire 280x VaporX. Bukvalno svaka je imala glasan coil whine. Ono sto sam tada primetio je da je kod onih sa nizim ASIC-om coil whine bio izrazeniji.

Ne moze vsync uvek da opravi situaciju, jednostavno neke karte kada se opterete i da daju i 50FPS, hoce da imaju coil whine.

Vidite valjda na klipu u naslovu da se radi o situaciji kada karta baca preko 1500 fps. To je standardna stvar, tako krešti i 980/970/780/770/680/670 u istim situacijama. Nedavno sam imao na testu mašine sa 980 Ti i 980, obe su kreštale slično u onim 3D Mark testovima kada pređu 1500 fps. Ništa čudno.

Nazad
Vrh Dno