Šta je novo?

GeForce GTX 1070 (Ti) Thread

Je l moze meni gtx 760 na zajam, da mi bar Dota radi na 60FPS-a? :(

Salio sam se i ja :)

Ja sam najveci nesrecnik ovde, 10. juna sam prodao grafiku, onda cekao gtx 1070 do 1. jula, tog istog dana kada se pojavila kod Madjara ovaj prodavac ode na more, a kad se on vrati sa mora idem ja. Zivote lutalico....

Cenovno karte su pozicionirane u skladu sa performansama sto je i logicno ;) Ne ulazim u to da li je korektno da 1070 kosta toliko koliko kosta...

@KOLOS
Imama sam kartu koja ide na 1550mhz bez osciliranja acis 79% a do sad nisam naleteo na kartu koja ide ispod 1450, i to su bas one sa losim acis-om oko 60%... Braca rusi su testirali karte sa nekim realnim klokovima za obe karte, a kao sto sam naveo 980ti jeste nesto malo brza kada se klokne na 1550mhz u odnosu na 1070 na 2100 a ovaj test pokazuje da nema neke bitne razlike, sustinski to su po performansama iste karte zato je i cena ista, a to je poenta price...
https://www.youtube.com/watch?v=3INh5i5waSw

@Dark_Messiah
Nema tu sustinski nove arhitekture ;)

Poslednja izmena:
Narucena MSI gamingx za 515 evra :D:D:D

Nisi hteo da sacekas fanta da dodje :)

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Nisam kupovao kod tih Apatinaca, tako da ne mogu nista znacajnije da prokomentarisem, nadam se da ce sve da bude uredu :) GL ja cekam Fantu

Pojavili su se i MSI Sea Hawk na ipon-u, ses je ovaj sa EK blokom :)

Poslednja izmena:
Nisam kupovao kod tih Apatinaca, tako da ne mogu nista znacajnije da prokomentarisem, nadam se da ce sve da bude uredu :) GL ja cekam Fantu

Pojavili su se i MSI Sea Hawk na ipon-u, ses je ovaj sa EK blokom :)

Ovi su bre iz novoga sada, ma svi oni od istog nabavljaju :D

Dobro je, :)
da si ostao jos neki dan na integrusi, ne bi se zavrsilo to kako treba....:D

A nista dok dodje u prodavnice dobicu neku bolest haha

Svaka cast na smelom poduhvatu. Sada si platio 200 evra vise za istu klasu za novog naslednika u odnosu na prethodnu generaciju :S:
U svakom slucaju zelim da te lepo sluzi i da budes zadovoljan. :banana:

Nemoj pogresno da me razumes, tvoj novac, tvoja stvar vec sto ovo polako postaje vredjanje inteligencije sta se radi.
Ja u ovom trenutku mogu da izdvojim 500 ili 600 evra i vise ako treba ali jednostavno ne mogu i necu da progutam celu situaciju jer se osecam
kao da me neko vuce za nos. Necu toliko da platim nesto sto ne vredi te pare. Ja cu ipak da sacekam.

Poslednja izmena:
Svaka cast na smelom poduhvatu. Sada si platio 200 evra vise za istu klasu za novog naslednika u odnosu na prethodnu generaciju :S:
U svakom slucaju zelim da te lepo sluzi i da budes zadovoljan. :banana:

a sta cu dok padnu cene, a nece puno sigurno, doce nova godina i novi amd :D a uzivam u ovome i nije mi toliko bitno, isto sam para doplatio kao kad sam isao sa 670 gtx na 970gtx tako da isto mi doslo sto se toga tice...

Nemoj pogresno da me razumes, tvoj novac, tvoja stvar vec sto ovo polako postaje vredjanje inteligencije sta se radi.
Ja u ovom trenutku mogu da izdvojim 500 ili 600 evra i vise ako treba ali jednostavno ne mogu i necu da progutam celu situaciju jer se osecam
kao da me neko vuce za nos. Necu toliko da platim nesto sto ne vredi te pare. Ja cu ipak da sacekam.

ma normalno, nista ja nisam ni pomislio, u pravu si za cenu ali iskreno ne verujem da ce ona ici puno dole mozda na 450 evra custom modeli...

Može na PM odakle si naručio? Kriza i kod mene, više od mesec dana...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

ista ploca, ista kolicina rama, isti cpu uskoro ista graficka sta si ti neki moj klon??? :D:D:D skoro isto i kuciste :D proveri pp :D:D:D

Haha, skoro pa iste mašine. Samo što će ta nova grafička ići u drugu mašinu, i 6600k i još neko ludilo.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

^ Nemoj mu to govoriti, udarice mu na emocije :D Morace posle celu platformu da menja a nije planirao :d

^ Nemoj mu to govoriti, udarice mu na emocije :D Morace posle celu platformu da menja a nije planirao :d

Hvala Dark na podrsci izgleda da si procitao moju psihu:D a sto se tice ovog gore zahtevan da se banuje sa foruma zbog menjanja procesora i pokusaja da se emotivno uzdrma gdin. Borat :D

Borat ja mislim da tvoj cpu nece imati nikakvih problema oko 1070 ima lepo da ga iskoristi. Takodje mislim da bi i moj cpu nebi imao nekih problem samo uskoro da uzmem neku jacu plocu za klokovanje i stavicu ga na 4.2 i to je to :)

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Pa nasao sam nekog rusa na netu ima 2500k na 4.4 ko i ja i ima super rezultate, a ja sam sve lepo testiro sa 970 gtx tako da videcu pravu razliku uskoro :D

Vrh Dno