Nadam se da će neko nešto uraditi po tom pitanju, ne bih voleo da mi karta pod vodom bleji na 35-40 stepeni i maksimalnih 2GHz...![]()
@ Lex_Luthor
Postoji razlika izmedju "Generalno obracam paznju na to kako stvari izgledaju, estetiku" i "Seljacina sam koja ne zna padeze, ali mi mama i tata rade u Nemackoj i imam novca da kupim najskuplje komponente da se kurcim se pred drugarima, pa cu da napunim kuciste najsljastavijim komponentama jer generalno nemam ukusa i vaspitan sam u kafani". Ono sto sam ja pokusao da kazem jeste da ako je neko u mogucnosti (u smislu ima novca i vremena) da bira koje ce komponente da kupi, zasto ne bi uklopio boje i napravio masinu da lici na nesto, je l' to srpskom mentalitetu tesko da uradi ili ulozi vreme u tako nesto, ili je samo bitno da masina radi i nikako ne sme da se da 10e vise za nesto sto se estetski bolje uklapa (ne pricam o sljastavim svetlima i turskim benzinskim pumpama, vec ukusnim dizajnovima kartica kojih ima, tu i tamo) uz ostale komponente/sobu/sto?
@ NevisStarShine
Neko moze hipoteticki da stavi narandzasti GPU na recimo crvenu ili plavu maticnu, u smislu okej je meni "Zabole me samo neka radi i neka tuce 60/144 FPS-a" ali ne razumem zasto bi se neko tako ophodio? U smislu je l' to kul ili moda ili sta? Meni je potpuno razumljivo ako neko nema novca da kupi "crvenu karticu" ili je nasao polovnu plavu za male pare, a ostalo mu je crveno, ali ako neko ima da kupi novu GTX 1070, zasto bi bio srbenda i mesao neke boje koje jednostavno ne uklapaju? Da neko ne krene sa nacionalizmom, ja sam Srbin, majka i otac su mi cisti Srbi.
Znaci ja moju da bacim bolje nego da prodam izgledaZa te pare polovna 980Ti nikako. Samo ispod 370e.
Tebi je bitnije da komponente budu kvalitetnije a sta cemo sa onima kome su obe stvari bitne, estetika kao i kvalitet tih komponenti? Da nije nemoguce mozda? Mislim da nije...Poneta price sto je Techoverdose hteo da kaze koga briga koje su boje komponente i jel otvoreno kuciste ili zatvoreno, jel se vidi unutra ili ne vidi. Meni je bitnije da komponente budu sto kvalitetnije a to sada sto se ne vidi i sto nisam zaludjenik da mi komp sljasti ko bozicna jelka to je druga stvar. Jednostavno nisam od onih osoba koje se razmecu kicerajem i vole da se pokazuju i prosto me ne interesuje tudje misljenje oko toga a kako mi komp stoji u delu stola koji ni ne vidim tako da cela ova prica dobija na znacaju ali mi je itekako bitno sta se nalazi u kucistu i kada pokrenem igricu da znam da ce ona da radi i da necu imati problema da je pokrenem na najvisim podesavanjima.
A to sto neko pati da pored toga ima najbolje komponente u kucistu pati od toga da mu komp sija ko las vegas da se pokaze pred drugima kako on ima masinu a svi ostali su boranija za njega i da se prica u drustvu samo o njemu. Jednom reciju narcisi.
Tebi je bitnije da komponente budu kvalitetnije a sta cemo sa onima kome su obe stvari bitne, estetika kao i kvalitet tih komponenti? Da nije nemoguce mozda? Mislim da nije...
To sto se tvoj stav po pitanju "las vegasa" i koliko sve sljasti u tudjim racunarima ne svidja ne znaci automatski da su to zaludjenici... Odzvanja mi rec "ljubomora" dok citam tvoj post ali to je samo pretpostavka...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari