Šta je novo?

GeForce GTX 1060 Thread

Ne isplati uzimati preko madjara za tako malu razliku u ceni,30e razlike,25 kad platis postarinu

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Naravno da se ispalti, to ako se tebi ne isplati ok zato sto imas iz rudnika dovoljno u steku para ali to ne znaci da nekome nece tih 30-35 evra praviti razliku.

Hah, pa... Razlika od 25€ onima koji razmišljaju o kupovini graf. karte čija cena prevazilazi 300€ ne bi trebala predstavljati 'problem', makar ja to tako vidim.

Naravno, uvek možeš uštedeti, ali u ovom slučaju, to i nije baš 'to'. ;)

Poslednja izmena:
Hah, pa... Razlika od 25€ onima koji razmišljaju o kupovini graf. karte čija cena prevazilazi 300€ ne bi trebala predstavljati 'problem', makar ja to tako vidim.

Naravno, uvek možeš uštedeti, ali u ovom slučaju, to i nije baš 'to'. ;)

+1

Sent from my iPhone using Tapatalk

Naravno da se ispalti, to ako se tebi ne isplati ok zato sto imas iz rudnika dovoljno u steku para ali to ne znaci da nekome nece tih 30-35 evra praviti razliku.
Kome se guza stiska za 25-30e ne treba da kupuje grafiku od 330e,pogotovo sto je garancija u pitanju.

Poslednja izmena:
Po taktovima, hlađenju i izlazima.
Pored onog očigledno - izgleda. A mislim (nisam siguran) i da je u veličini.

Poslednja izmena:
GEFORCE® GTX 1060 ARMOR 6G V1
GEFORCE® GTX 1060 ARMOR 6G OCV1

jedan od ta 2 uzmi, koji ima na stanju...

Kome se guza stiska za 25-30e ne treba da kupuje grafiku od 330e,pogotovo sto je garancija u pitanju.

Niko ne kaze da se stiska ali da pravi razliku pravi. Jer nije isto kupiti grafiku od 320 evra i isti model platiti nekome 355 pa bila domaca garancija ili ne ja smatram da se to nikako ne isplati a ko smatra da je to ok neka samo izvoli da baci pare.

Meni licno je radje da ulozim jos koji evro u ipak bolje odradjen proizvod.

Za one koji misle da se radi samo o "izgledu" hladjenja i clocku, samo bacite pogled na PCB.

ARMOR

No1naut.png

GAMING X

Mozete primetiti da je gaming X na istoj PCB kao i 1070, samo nedostaju delici oko rama i napojne, ali opet znatno kvalitetnije.
A, takodje poseduje i backplate koji nema ARMOR.

bb6Fgtw.jpg

Poslednja izmena:
Jel može neko da pusti download link do testova za ovu grafičku?
Vidim da npr 3dmark ima više verzija...

Razmisljam da se otarasim mog atija, pa da prvi put u zivotu predjem na zelenu stranu. Na moju zalost zeleni nemaju sapphire firmu, koju ja ne bih da menjam, ali sta je tu je. Koju vredi uzimati za 1080p sa 6 ili sa3gb rama? nemam u planu da prelazim na vecu rezoluciju

Hvala Ostoja :)

Ne mogu nikako da podesim da mi karta daje 3840x2160 na TV-u (UHD TV 55X8509C).
Znači pustim desktop samo na TV i ako preko Windows-a (Win 7 64-bit) podesim 3840x2160 televizor se samo zacrni i pokazuje poruku da nema signala. Isto se dešava ako to podesim iz NVIDIA podešavanja.

Da li je možda problem ostatak konfiguracije ili šta je?

Probao sam i sa 29 i 30hz na toj rezoluciji radi. Kada se stavi naredno veće osveženje (50hz), odmah se javlja "no signal".
Do čega je to i kako može da se reši? Jel ima neko ideju?

P.S. 4k sadržaj mi secka kada se pusti u PotPlayer-u, kao i na staroj grafičkoj, pa ako neko zna kako u njemu da podesim da se za reprodukciju koristi snaga grafičke umesto procesora (koji mi je slab), neka javi ovde

Da li ti je na tv-u ukljucen za hdmi onaj enhanced mod?Ja sam dobijao na rx480 na istom tom tv-u 4k rezoluciju a bio mi je ukljucen enhanced mod za hdmi u tv-u.

Za 4k i 60hz ti treba hdmi 2.0 kabal. A za pot moras da instaliras LAV filtere i ukljucis opciju da ti radi hw akceleraciju

@bojke1
Upaljen je enhanced mod.

Za 4k i 60hz ti treba hdmi 2.0 kabal. A za pot moras da instaliras LAV filtere i ukljucis opciju da ti radi hw akceleraciju

Jel imaš predlog za kabl? Trebao bi mi od 3m.
Svestan sam da će mi za 60hz verovatno trebati DP to HDMI adapter, ali me buni što TV ne prikazuje uopšte signal kad se podesi preko 30hz. Znam da možda ne može da se izvuče 60hz, i da tada piše da jeste toliko, ali slika nema to osveženje (ali slike ima), dok kod mene se odmah javi "no signal"

I jel ima negde detaljnije objašnjeno to za LAV i Pot Player?

Baci pogled za video ovde
https://youtu.be/Gmi4CNZfj-g
Imas i da skines sve potrebno. A sto se tice kabla mora 2.0 jer ne podrzava nista preko 30hz. Taj od 3m je skup. Negde oko 3500. Potrazi po netu. A sto se tice dp to hdmi. To i mene buni. Jako lose radi lg sa ovim podesavanjima kad se upali deep color.

Mora da ima negde jeftiniji kabl, možda online da se naruči iz inostranstva? Nije mi problem da sačekam da stigne.

H/W je uključen, i demo Sony snimak od 1gb radi normalno, ali film Tears of Steel 2012 2160p DM FLAC 5.1 Hi444PP 10-bit x264-DON toliko koči, tj smrzava se, da više nisam siguran ni da je pušten. CPU load 100%.
Da nije možda snimak problem?

Preko kog programa mogu videti (i podesiti) broj obrtaja ventilatora, temperature i load grafičke?
Vidim na kutiji da pominju neku aplikaciju za telefon (meni treba za kompjuter win 7), ali na MSI sajtu nisam uspeo da nađem.

HW Monitor PRO mi pokazuje samo temperaturu, a izgleda ima problem sa matičnom ili tako nečim jer mi idalje stoji da je naziv grafičke ATI 6870.

Nisi obrisao stare ATI drajvere, deinstaliraj ih, sa CCleaner pobrisi registry, restartuj komp.

Vrh Dno