Da dodam još 1060 6G - 32-33000 din ništa preko toga....
Ma jeste... najbolje trazi da ti poklone.
Da dodam još 1060 6G - 32-33000 din ništa preko toga....
Ma jeste... najbolje trazi da ti poklone.
Hehe, evo prodaj mi tvoju po ceni po kojoj si kupio 301e!![]()
Pa cekaj sam ja kriv sto sam na vreme uhvatio karticu, imas cak i sada modela kao sto je moj ili cak aorus za 350 ili malo jace para da se uzme ali je problem sto necete toliko da platite, sve sto trebate je da saljete upit svim preprodavcima sa kp i naravno ja kp ne smatram nikakvom prodavnicom nego pijacom i uvek ali uvek pitam jel to zadnja cena, neko kaze da jeste ali ima slucajeva i da dobijes popust. Kvalitet se uvek postovao i uvek je bio na ceni, tako da ko hoce dobro i kvalitetno mora i da plati a ko nece uvek moze da kupi asus dual kartice i da se ne zali na malo vecu buku i toplotu.
I za tvoje obavestenje posle rudarenja mene kartica kosta 201 evro jer onih 20 evra sam da kazem dao na struju sto mi je komp dva meseca radio u letnjem periodu i koristio klimu.
Tako da ja nemam razloga da je prodajem jer mene trenutni hardver jos uvek dobro sluzi i za ono sto mi treba jos uvek mogu lepo da se igram u 1080p sa ovom 1060 6 gb i i5 2500k na 4.2 ghz ne mislim da ga jos uvek menjam.
Vazi, onda ces ti da mi zamenis FreeSync monitor za GSync?
Odavno bih ja prodao i uzeo 1060 6GB![]()
Ja je platio 30k u Emmiju skoro. I za te pare rastura.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Uglavnom razliku između 26.000 za Zotac 3gb i 36.500 za MSI Gaming X 1060 3 GB gledam ovako - dodatna buka 3000, garancija 3000 (+1 godina), lakša prodaja kasnije zbog boljeg modela 2000. Tako da realno ono što bih "preplatio" (u istoj radnji) je nekih 1.500 dinara![]()
Za isti GPU, a bolji model(verziju) vredi doplatiti 10-15% max, nikako 30-40%.
Problem je sto razlika u ceni prevazilazi neku smisaonu toleranciju.
Ako pogledas da je trenutno u EU 200e 3gb (KFA2 iliti Galax sa duplim ventom) i 285e 6gb onda tvoja postavka totalno gubi smisao.
Naravno to je moje vidjenje stvari....
Problem je sto razlika u ceni prevazilazi neku smisaonu toleranciju.
Ako pogledas da je trenutno u EU 200e 3gb (KFA2 iliti Galax sa duplim ventom) i 285e 6gb onda tvoja postavka totalno gubi smisao.
Naravno to je moje vidjenje stvari....
Na žalost ne mogu da razmatram kupovinu u EU
Jer da uzmemo u obzir da neko i poruci karticu za 285 evra poslednja racunica dok dodje u Srbiju moze samo da bude jos veca od ove koju bi platio ovde.
Niti mozemo da promenimo stanje u kojem se nalazimo
Bezbedno je skroz i ima. Ako si iz bg-a, ima vise radnji, zavisno od dela grada gde mozes naci. Sve u svemu ne moze biti tesko pronaci.Stigao mi je danas Gigabyte G1 1060 GTX i taman da ga ubacim kad ukapiram da moje napajanje nema osmopinski već samo dva šestopinska konektora. Ta dva konektora sam do sad koristio za GTX 660Ti koji vuče oko 150W (naspram 120W kod GTX 1060). Šta da radim? Da li je sigurna varijanta da uzmem 6 pinova na 8 pinova adapter ili moram da menjam napajanje? Da li se taj adapter uopšte lako nalazi kod nas?
Bezbedno je skroz i ima. Ako si iz bg-a, ima vise radnji, zavisno od dela grada gde mozes naci. Sve u svemu ne moze biti tesko pronaci.
Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока
Zasto ne?
Nije mi jasno sta se dogodilo sa ljudima u Srb da su postali tako ne snalazljivi...
Stigao mi je danas Gigabyte G1 1060 GTX i taman da ga ubacim kad ukapiram da moje napajanje nema osmopinski već samo dva šestopinska konektora. Ta dva konektora sam do sad koristio za GTX 660Ti koji vuče oko 150W (naspram 120W kod GTX 1060). Šta da radim? Da li je sigurna varijanta da uzmem 6 pinova na 8 pinova adapter ili moram da menjam napajanje? Da li se taj adapter uopšte lako nalazi kod nas?
A kada su zahtevi 1080p, tada u obzir dolazi i model od 3Gb.
I onda se pojavljuje ovaj Zotac za 26.000, dvogodišnja garancija i kuleri koji se vrte na 2000 rpm. Meni deluje kao polu rešenje.
onda uzmi za iste pare Gigabyte GV-N1060WF2OC-3GD!
Backplate nema nikakve veze ni sa čim. Ne znam što su ga uopšte stavljali na ekonomičnu i jeftinu kartu poput 1060 3GB...da izgleda cool i digne cenu, izgleda.
Uglavnom, ne bacajte po 36000 na 1060 3GB. Ili uzmite jeftinije varijante, pratite oglase, ili vrebajte 6GB za te pare. MSI Gaming X od 3GB uopšte ne vredi tih para, čista pljačka. AKo ima Windforce za iste pare kao taj Zotac, uzmi Gigabyte.
Kod mrcina od karti, sa budžama od hladnjaka i heatpipe-ovima, backplate ima smisla, upravo zbog krivljenja od težine dok visi u slotu. Ali na kartama poput 1060 je potpuno suvišan, služi bukvalno za ukras. 1060-ice nit' su teške nit' se pregrevaju. Sad je u modi da kače backplate na sve živo, bez obzira treba li ili ne...kao što trpaju RGB LEDove na sve i svašta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari