Ima sad ista ta za 281 na KP.
![]()
Pa cak i da cenovno bude kao madjarska GTX960 4GB, besmisleno...![]()
Ja koliko vidim, samo Asus Turbo kanta sa blowerom je ispod 300 evra "od Mađara", sve ostale više. Gde se deduše jeftine GTX1060?
Koliko se nekad ovde ljudi zalete sa komentarima...apsolutno se isplati
Nisam gledao testove, ali, ova 1060 kartica je brza od 470 za oko 30 - 35%.
Prevelika je razlika u perfomansama, apsolutno se isplati dodati oko 100E i uzeti neku custom 1060 kartu ( makar i jeo 'pastete' i isao na spavanje u osam sati uvece).
Za oko 100E vise, dobiti 30 -35 % vece perfomanse je dobar odnos cena vs perfomanse. Stvarno dobra kupovina.
A 'pastete' i u pola osam svi u krevet, :d, ......
Mali sarkazam, ali, pomuci se malo, ustedi nesto novca za mesec dana, zaradi, pozajmi lovu itd.... ( dodaj na tih 220E ) i uzmi dosta bolju karticu, isplati se....:trust:
Nove AMD karte i klokovanje.....:sceptic:.....
Inace, gtx1060 se ne klokuje...![]()
Naravno da se kloka al jel vidis ti poentu,prica je da je dostigne sa klokom po performansama i ustedis 100 jurica![]()
A ta Asus Turbo nije 1060 ?
Kad je trebala da izadje GTX 1060 'obecao' sam da ce ih biti za manje od 300 evra na KP u roku od mesec dana i ti si prvi koji nije verovao a sada je ima za solidno ispod toga, sta jos treba?
Usput, evo jos jedne jeftine 1060 koja u US ima cenu od 249$:
https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_1060_OC/
Po meni najbolja 1060 po price/performance-u.
U EU ipak nije najjeftinija 1060 i ima je za 277 evra.
Siguran sam da ce za manje od mesec dana na KP jeftiniji GTX 1060 modeli da se prodaju za ispod 300 evra, drzite me za rec.
Pa vidis da sam pogodio, cak sam bio i previse rezervisan kad sam rekao ispod 300, mogao sam da kazem i ispod 285
A inace, prvi model za 300 evra (Gainward) se pojavio nakon nekoliko dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari