Genije, koliko sam gledao, najniža razlika u ceni gtx1060 između domaćeg šopa i kartice "iz Mađarske" je 65eur. Možda nije mnogo a možda je i previše, zavisi kako se gleda. Svakako nije zanemraljivo.
Zaboravljaš da 50+% te razlike dolazi iz šverca?
Kod nas MSI armor oc 1070 bez POREZA je 445 evra,
300 e je nereferentni palit 1060.
I nekom iz Mađarske je u Srbiji jeftinije(povraćaj poreza) nego u Mađarskoj. Ne mogu da verujem da se još uvek povlače te priče, sa svakom novom generacijom prozvoda ista priča.
Stigla danas G1, 320e.
Nešto ne vidim komentare:
- ja sam mislio da će da bude 250 dolara/evra
- nVidija slagala za cenu, to niko neće da kupi po toj ceni
- ima da propadnu sada jer svi već imaju GTX970
...kao što je bilo za RX480?![]()
@Mazi7
I kako radi taj g1 tj kako se klokuje ?
Ima neko ovde pored njega da je uzeo 1060 ili svi ostali cekaju pad cena xD
@bmibmc cekam utiske kada stignes da podelis sa nama pa i ja narucujem
Stigla. 37.400RSD. 3 godine garancije. Ima i neki papir koji valjda to kaze (na madjarskom). Dobavljac F.
U kutiji ona pena zastita, kartica u antistatik foliji, drajveri i neka knjizica. Bukvalno nista vise
Gainward stavio nalepnice da spreci i skidanje ventilatora. Takodje zastitna nalepnica i na srafu hladnjaka
Ne htede stati u prvi PCI E slot na asrock z77 performance ploci. Zato ubodoh u drugi. Bolje u oko da sam se ubo. Fstrike test 2.500
Vratih u prvi ~10.000 skor
Ne cuje se ventilator do negde ~60%. Nisam probao da iskljucim ih totalno.
Zbog zastitnih nalepnica, to je ubodi-i-zaboravi kartica.
Onaj gainwardow alat daje maksimalni TDP od 116%. Nisam se igrao sa OC. Nemam vremena sada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari