Šta je novo?

GeForce GTS 250 Problem!

La.Prestige

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poena
455
Juce je burazer uzeo polovnu ASUS GTS 250 Dark Knight ovde na forumu, medjutim graficka nema nameru da proradi normalno, evo u cemu je problem.

Ubacili smo je kompjuter sa i5 2300 procesorom, stavili novi sistem i graficka radi. Znaci kuleri vrte, baca sliku i sve to. Ali cim se nvidia drajveri instaliraju, kompjuter se blokira i potreban je restart.

Mislio sam da je prvobitno do drajvera ili do ostatka komponenti, pa evo sta smo sve probali:

1) Na nov sistem smo ubacili 4 vrste drajvera, pocevsi od najnovijih pa do onih od pre 2 godine i nece da radi ni sa jednom verzijom.
2) pokusao sam samo drajvere da instaliram bez onih ostalih gluposti ali ni to ne pomaze.
3) Probao sam je na druga dva kompjutera i isti se problem javlja.
4) Bez drajvera graficka radi ali dok ne pokrenem nesto zahtevnije, recimo ETS2 ili World of Tanks igre, onda se prvo pojave artefakti u par navrata a zatim igra zabode. Normalno o performansama da ne pricam, tenkovi na medium odmah pucaju, dok na najmanjim detaljima crashuje posle 5 minuta.

Zvali smo juce coveka i od njega samo dobili malo konfuznu izjavu da on nikad nije koristio nvidia drajvere nego je imao one windows-ove.

Ja odmah ciljam na graficku jer imam osecaj da cim predje 20% opterecenja ona zakucava. Nije do pregrejavanja, proveravao sam i to rukom. Ali varijanta vracanja mi je na poslednjem mestu jer bih pre toga hteo detaljno da utvrdim sta konkretno ne valja.

Jel imate vi neke predloge? Ja clockove ne mogu proveriti bez drajvera pa sad ne znam sta da radim. Pokusacu veceras da nadjem neku 8600-9600gt pa da nju ubacim i vidim jel radi sa drajverima.

Hvala unapred na predlozima.

Trazi pare nazad. Ovo ti govori sve: nikad nije koristio nvidia drajvere nego je imao one windows-ove

Mirise na neispravan vram,prodao je neispravnu graficku koju je on navodno koristio bez drajvera (koja u tom stanju jedino tako moze raditi).

Poslednja izmena:
To mi je i drugar koji radi u servisu potvrdio.

Nista, cucu se sa covekom pa da vidim sta dalje.

Vrh Dno