Šta je novo?

GeForce Fx5200 asus 128mb clock

dulladin

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2003
Poena
619
Moze li ista da se vise izvuce iz ove grafike klokovanjem????

Pa veoma slabo. Pretpostavljam da imas primerak sa 128-bit-nom magistralom i aktivnim hladnjakom tako da mozes da dobijes neko mizerno ubrzanje do 10% sto je slabo uocljivo narocito u igricama koje mogu da "idu" na takvoj kartici (naravno zavisi i od ostatka konfiguracije koju posedujes). Dalju diskusiju prepustam adekvatnijim expertima za graficke kartice ovde ;o)

ok

o hvala hvala

Skyw@lker je napisao(la):
Pa veoma slabo. Pretpostavljam da imas primerak sa 128-bit-nom magistralom i aktivnim hladnjakom tako da mozes da dobijes neko mizerno ubrzanje do 10% sto je slabo uocljivo narocito u igricama koje mogu da "idu" na takvoj kartici (naravno zavisi i od ostatka konfiguracije koju posedujes). Dalju diskusiju prepustam adekvatnijim expertima za graficke kartice ovde ;o)
Imao sam svojevremeno tu karticu, ali sam se brzo otarasio nje :d . Memorija je isla na 530, a core na 290MHz. Ima primeraka tog Asusa na kojima core ide i do 320 MHz. Sa AthlonXP na 2300MHz na 230MHz magistrali plafon je bio oko 9700 3DMark 2001, ne secam se sa kojim drajverima, cisto informativno. Pozdrav!!

ja najvise sto sam uspeo da postignem OC Asus-a5200 128Mb 64Bit...je 230 markova vise u bench.2003, na graficku sam stavio neki stariji intelov cooler (koji je definitifno najbucniji u kucistu, ali veoma, veoma dobro radi svoj posao), a markova sam ukupno imao 1800 okruglo.

p.s 250/400 @ 320/515
poz

Imao sam tu karticu i nisam bas siguran za tacne cifre clocka ali znam da sam time dobio 3fps-a vise u Doom3 🙂

Nazad
Vrh Dno