miki81
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.04.2003
- Poena
- 620
Imam jedan problem koji me muci vec mesecima.
Imao sam GeForce 4 mx440 64mb i instaliran win XP Service Pack 2 Athlon XP 1800+ i Asrock ploca via chipset.
Vecina novijih igrica mi je radilo a na nekim kad ih startujem
izlazio mi je error "Send and don`t send" tako da nisam mogao da ih igram.
Mislio sam da je to zato sto mi je kartica malo starija.
Medjutim promenio sam graficku i kupio Asus RADEON 9550 GE/TD 256 mb reinstalirao sistem stavio winXP
ali opet isto !!!!! Recimo Need for Speed Underground 1 i 2 rade ko blesave.
Primeri koji ne rade: Max Payne 1,Devastation,Driver 1, Fighting Force....
Neke su igrice starije i kao da nece da ih startuje ali zasto mi onda Max Payne ne radi
on i Devastation su prilicno novije igre????
P.S.
Sa GeForcom 4 na predhodnoj veriziji windowsa ( Millenium Edition ) je sve radilo kako treba !
Mnogi mi kazu da je mozda zato sto je ploca VIA KT600 pa mi preporucuju da uzmem nforce plocu.
Dali ce mi to resiti problem ???
Ili cu ipak morati da vratim Millenium Edition ( samo problem je sto sad za ATI-ja nemam drajvere za winME )
Sta vi mislite o tome !?!?!?!?
Imao sam GeForce 4 mx440 64mb i instaliran win XP Service Pack 2 Athlon XP 1800+ i Asrock ploca via chipset.
Vecina novijih igrica mi je radilo a na nekim kad ih startujem
izlazio mi je error "Send and don`t send" tako da nisam mogao da ih igram.
Mislio sam da je to zato sto mi je kartica malo starija.
Medjutim promenio sam graficku i kupio Asus RADEON 9550 GE/TD 256 mb reinstalirao sistem stavio winXP
ali opet isto !!!!! Recimo Need for Speed Underground 1 i 2 rade ko blesave.
Primeri koji ne rade: Max Payne 1,Devastation,Driver 1, Fighting Force....
Neke su igrice starije i kao da nece da ih startuje ali zasto mi onda Max Payne ne radi
on i Devastation su prilicno novije igre????
P.S.
Sa GeForcom 4 na predhodnoj veriziji windowsa ( Millenium Edition ) je sve radilo kako treba !
Mnogi mi kazu da je mozda zato sto je ploca VIA KT600 pa mi preporucuju da uzmem nforce plocu.
Dali ce mi to resiti problem ???
Ili cu ipak morati da vratim Millenium Edition ( samo problem je sto sad za ATI-ja nemam drajvere za winME )
Sta vi mislite o tome !?!?!?!?