Šta je novo?

GeForce 8800 round-up (x16)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj test je jedno veliko smaranje

U svakom slučaju, bolje je da bude previše informacija pa ti pročitaš šta te interesuje, nego da ih ima nedovoljno... Mene ne interesuju detalji arhitekture i koliko koji tranzistor ima klackalica i kolika je površina unutrašnjeg voda čipa koji prolazi po desnoj ivici karte, ali me itekako zanimaju rezultati, hlađenja, OC potencijal i na kraju krajeva, ocene i nagrade koje su karte dobile. Kao što sam već rekao, ovde zaista ima za svakoga po nešto, a svako treba da pročita ono što mu se sviđa i da preskoči njemu nebitno.

byMax je dobio kartu koja je radila odlično, ne može on da zna da postoji veliki procenat reklamacija. Za to i služi garancija i ne vidim gde je tu problem.

Ma da on je mali pa nezna ovakve stvari, pa samo se grafickim kartama bavi i samo njih testira koliko sam primetio, ako nista drugo moze malo da proceslja strane forime na kojima ljudi iznose neke svoje probleme o doredjenim kartama pa da proveri to u praksi i napise koji red o tome makar kao mogucnost da se tako nesto desava i sa kartom koju on opisuje ako je to recimo ucestala pojava kao recimo sa 8800gt 1024mb.

Sustina je u tome da sta god procitas od testova sve ja maltene savrseno, kao sto sam reko u praksi postoje sitniji ili krupniji problemi sa pojedinim komadima hardvera sto nigde neces procitati u ovim testovima, jednostavno to se precuti a pise se samo o pozitivnim stranama hardvera.

Inace Bench posecuju prosecni kupci, itekako prosecni koji misle da to nisu, svi smo mi prosecni, ali mozda ti znas nekog nadprosecnog korisnika kome ce svi ovi podaci biti od velike koristi, ako moze da mi objasnis kakva je korist od svega sto je napisano a vezano za tehnicke specifikacija koje inace vecina njih nerazumeju bilo bi lepo, veca bi korist bila da se realno iznesu mane odredjenog proizvoda nego sto se tako hvalospevno pise o njihovim kvalitetima, prosto da covek pozeli da ih kupi ako se pre toga ne smori od citanja necega sto ne razume.

U svakom slučaju, bolje je da bude previše informacija pa ti pročitaš šta te interesuje, nego da ih ima nedovoljno... Mene ne interesuju detalji arhitekture i koliko koji tranzistor ima klackalica i kolika je površina unutrašnjeg voda čipa koji prolazi po desnoj ivici karte, ali me itekako zanimaju rezultati, hlađenja, OC potencijal i na kraju krajeva, ocene i nagrade koje su karte dobile. Kao što sam već rekao, ovde zaista ima za svakoga po nešto, a svako treba da pročita ono što mu se sviđa i da preskoči njemu nebitno.

A kao da preskocim ono sto je nebitno kad je sve isprepletano a da nepricam koliko mi ide na zivce sto je sve savrseno kao u zemlji snova, zakljucak koji moze da se izvede na kraju je da sve radi bas onako kako bi smo mi to voleli, odredejne stvari zaista rade savrseno ali ima i onih koje zesce *****avaju a to se nigde ne navodi.

Što se lepo ne prijaviš da pišeš tekstove na Bench-u, kad im već trebaju ljudi ?
Osim toga - ovde u ovoj temi i treba da korisnici foruma iznesu kritike na test. Ja sam zahvalan ako bilo ko ima nešto da dopuni.

Što se lepo ne prijaviš da pišeš tekstove na Bench-u, kad im već trebaju ljudi ?
Osim toga - ovde u ovoj temi i treba da korisnici foruma iznesu kritike na test. Ja sam zahvalan ako bilo ko ima nešto da dopuni.

Nemam vremena da prikupljam toliko znanja o hardveru a i da imam nebi to radio zato sto je besmisleno imati znanje o necemu sto nakon 12meseci vec nevredi nista, osim ako nisi inzinjer ili novinara u it industriji.

Kad si vec pomenuo bas me zanima koliko se na benchu placa ovoliki tekst, posto vidim da u svkoj temi traze novinare koji bi pisali a procitao sam i jedan komentar kao je to lagan poso u kucnoj radinosti itd, nesto sumnjam da se radi o nekoj zaradi a znam da iziskuje dosta vremena i da nije lagan narocito kad od tebe traze da uradis test karte recimo a pritom ti daju samo kartu, mislim voleo bih da znam kako to funkcionise i kolika je kinta u pitanju kad vec nude poso neka to bude do kraja transparentno.

Kao sto "vidis" ja kritikujem.

Poslednja izmena:
Svako treba da radi posao koji mu odgovara i time da se bavi. Mislim da je trgovina daleko unosniji biznis od novinarstva: niti svako moze da trguje a daleko manji broj ljudi ume o tome da napise pametan clanak.

Mi smo u ovo krenuli iz ljubavi, bez dinara dve godine svakodnevno radili, da bi tamo jednog dana dosli u situaciju da nam ovo postane stalni posao.

Na ovako pausalnu ocenu o svemu onome sto se ovde radi, ne umem da dam komentar. Provokacija u skladu sa nickom - ni o kakvim placenim testovima se ne radi i zamolio bih te da se ne vredjamo ovde. Sve je stvar rezultata i subjektivno - objektivnog stava novinara. Mi ne testiramo kartice mesecima niti mozemo da pustimo deset komada iz serije x 16 modela da bi znali da je procenat otkaza 2, 7, ili 22 procenta. Da bi mi po tebi bili objektivni treba da imamo halu sa 160 kompjutera gde cemo dvae's dana da vrtimo testove pa da udarimo po onima ciji su se modeli pokvarili?

Malo sam duze od tebe u ovom svetu - vidis recimo ABIT je pravio neverovatne ploce. Cela serija kida, ko god da uzme rusi rekorde...posle mesec dana dodje nova tura pa se od 20 komada vrati 10 na popravku. A mi eto bili bezobrazni pa testirali prvu turu, nismo sacekali da malo odstoji cela prica vec zapeli da budemo azurni i informativni? Ma koga to uopste sve zanima?

A kao da preskocim ono sto je nebitno kad je sve isprepletano a da nepricam koliko mi ide na zivce sto je sve savrseno kao u zemlji snova, zakljucak koji moze da se izvede na kraju je da sve radi bas onako kako bi smo mi to voleli, odredejne stvari zaista rade savrseno ali ima i onih koje zesce *****avaju a to se nigde ne navodi.

E pa vidis, zbog takvih iskustava i postoje forumi i diskusije ucesnika...

Ponavljam da nijedan novinar na ovom svetu ne moze jednom proizvodu posvetiti sedam dana neprekidnog testiranja kako bi saznao gde su ti tipovi problema: a i za koga bi pisao kada ti prvi navodis da je sve to jedno obicno smaranje, da te ne zanima i da te mrzi da citas?

Ne zameri, ali stvarno mi nije jasan nacin na koji razmisljas

Maksa je kriv shto nije platio vidovitoj zorki da mu "vidi" koja kartica je najtrajnija 🙂 LOL

*******i je ustao na "*******u" nogu pa mu je izgleda
ceo svet u fazonu "mrzim sveze štrumfdžane" :d :d
NFH :wave:

Poslednja izmena:
Hey hey,nemo da ste mi dirali *******og,inace bice batina 😀 .. Prihvatite kritiku kako dolikuje..

*******i sta ti je, drmuckanje kaveza te muci.
Placeni testovi??? Eno ti procitaj testove o 780i plocama i problemima sa 4gb rama, poprilicno su iskritikovane, Asus isto zbog loseg hladjenja itd...
Ali stvarno decacki zakljucak testovi su placeni jer on nije izvalio da su karte sa 1gb memorije falicne ali pre toga kazes rikne 15 od 20, e pa mozda je njemu zapao jedan od tih pet koji valjaju. Kad se samo setim kako je Pioneer 112d podobijao raznorazne nagrade na raznoraznim testovima kad se pojavio, a onda dodjes na forum i citas sve i svasta, sve sama negativna iskustva koje sam btw imao i ja. A cak i da mu umre karta na testu ne sme da izvuce zakljucak da su sve karte falicne, jednostavno nema dovoljno veliki uzorak!

Nemoj ni ti meni da zameris, samo sam iskren u svojim pitanjim, komentarim i kritikama, znam da nemoze sva na ovom svetu da bude savrseno pa tako ni testovi ali kritika je bila dobronameran i traba na taj nacin i da bude shvacena ako je moguce.

Nikog nisam provocirao nije mi ni bila namera bez obzira sto imamam razlog, posto je nas dragi moderator maksa u temi 9800gtx, kad se digla frka oko ne postovanja omalovazavanja i ponizavanja od strane odredjenih clanova foruma koji su vip ili sta vec prema onim koji su mladji po stazu, "uleteo" u temu sa samo jednom namerom a to je da me isprovocira i to posto smo se lepo dogovorili ispricali da tako kazemi i ja i ti i moderator tog dela fruma, u temi sa 200odgovora on je napisao posle svega i to je jedino sto je napisao "Kapiram da nikako ne možeš ni da naučiš najosnovniji deo pravopisa..." bilo je upuceno meni, slozices se da je hteo da me isprovocira a najmanje 10puta sam ga pitao sta je hteo time da kaze i koja je svrha njegovog komentara nakon cele rasprave, kave to veze ima sa bilo cim.

Meni je jasno sta je hteo time da postigne i to necu zaboraviti ali to nema veze sa tim sto se meni ovaj test ne svidaj a u sklopu cele price sam naveo i mane vecine drugih testova, to je moje vidjenje, moje misljenje, moja kritika a ako je suvise komplikovano prihvatiti kritiku i ako je bolje samo hvaliti? nem problema sto se mene tice necu vise komentarisati nicije testove, nije mi moranje, zaista mi je sve jedno, daleko je bolje tako nego da se kritika svata kao uvreda ili provokacija kao sto si sam reko.

Vezano za novinarski poso je odgovor na pitanje koje mi je postavio Cat, nevidim nista provokativno u tome sto sam pitao koliko bi bio placen takav posao i da se iznese vise detalja o tome u protivnom meni to izgleda da recimo ako ja pozovom bice mi ponudjeno 10e a recimo neko drugi 30e sve zavisi kako ga procenite, ali to je samo moje misljenje i izrazena sumnja da je to neki neznam kako placen poso, ja u tome nevidim nikakav problem, kao sto si mi jednom prilikom reko ovo je forum na kome se razmenjuju misljenja ali izgledami da ako ta misljenaj nusu sa prizvukom podilazenja nisu ni dobrodosla.

"Mi smo u ovo krenuli iz ljubavi, bez dinara dve godine svakodnevno radili, da bi tamo jednog dana dosli u situaciju da nam ovo postane stalni posao"

Nisi ni svestan koliko cenim ovo, ja sam sve sto sam steko u zivotu steko uz dosta napora i u jako *******im situacijama, ali isto tako sumnjam da si u formiranje ove zajednice krenuo sa idejom da neki od moderatora nakon nekog vremena konkretno maksa pisu ovako nesto "Kapiram da nikako ne možeš ni da naučiš najosnovniji deo pravopisa..." koji je cilj ovoga nakon onakve rasprave? ovo se tice licno mene nezelim da navodim brdo drugih primera, to je covek koji radi zajedno sa tobom na odrzavanju ove zajednice, ako moderatori koriste taj podcenjivacki stav prema drugim to ce se preslikati na celu zajednicu, pa ce svi poceti na taj nacin da komuniciraju izmedju sebe bez ikakvog postovanja i prema znaju i prama ne znanju, dali tako treba da bud?

Poslednja izmena:
*******i sta ti je, drmuckanje kaveza te muci.
Placeni testovi??? Eno ti procitaj testove o 780i plocama i problemima sa 4gb rama, poprilicno su iskritikovane, Asus isto zbog loseg hladjenja itd...
Ali stvarno decacki zakljucak testovi su placeni jer on nije izvalio da su karte sa 1gb memorije falicne ali pre toga kazes rikne 15 od 20, e pa mozda je njemu zapao jedan od tih pet koji valjaju. Kad se samo setim kako je Pioneer 112d podobijao raznorazne nagrade na raznoraznim testovima kad se pojavio, a onda dodjes na forum i citas sve i svasta, sve sama negativna iskustva koje sam btw imao i ja. A cak i da mu umre karta na testu ne sme da izvuce zakljucak da su sve karte falicne, jednostavno nema dovoljno veliki uzorak!

Kad si vec pomenu test te ploce, testove ploca pre toga je dosta dugo radio Marko (Spacemaster) i bio je dosta detaljniji i odredjeniji za razliku od tog testa koji je pomalo konfuzan, i on mi je pomalo iso na zivce sa njegovim preteranim odusevljavanje ali je makar mogo da se stekne kakav takav utisak o proizvodu na osnovu slika biosa i samog testiranja procesora, napona i stabilnosti, naravno isto tako je retko kad spominjao mane testiranog proizvoda to valjda tako treba.

Sto se tice karte nije to problem, hteo sam da kazem da nebi bilo lose da se u nekom zakljucku pomene tako nesto kao mogucnost jer zaista na toj karti je bilo dosta prituzbi na rad same karte zbog Qimonda memoriskih cipova, takve informacije mogu da se pokupe i na asusovom saitu ali ja to nisam proveri. Znaci mislim samo da se pomene ne da se naglasi da su sve karte problematicne ili tako nesto.

Da smo mi kao mi bolji ljudi, nase kritike i medjusobne rasprave bi bile na daleko visem intelektualnom nivou, sala bi bila sala, na salu se ne bi odgovaralo pretnjama i slicno. Pravila foruma su pravila kuce: kod mene se ne izuva niko, ali to ne znaci da mi smeta ako udjem kod nekoga gde je takvo pravilo da se i ja izujem. Kada udjem u dom u kome se ne pusi, ne pada mi na pamet da trazim da mi donesu pepeljaru. Ako su ti ljudi meni dragi, ja cu se povinovati njihovim pravilima i razumno ih prihvatiti...

Ali kreni recimo od svog nicka na forumu: evo ko ljudi pricamo, da li tvoj nick treba nekome da sugerise da ne treba da se kaci sa tobom ili da ne sme da ti kaze ono sto misli? Ili treba neko u diskusiji da ucuti jer je usao "*******i" sa svojim postom: ako je *******, verovatno moze i da me prebije? 🙂 Ne stvarno, tebe ne poznajem, mozda imas dusu ko pamuk, mozda si super covek, ali pri pogledu na tvoj nick vecina ljudi koji te ne poznaju ce zauzeti negativan stav. Zasto nisi odabrao leptiric ili divni_labud? 😀 Mene takav nick asocira na nesto negativno - verovatno i neke druge...

Sto se Maxe tice: niko u ovoj zemlji nije provrteo vise grafickih kroz svoje ruke i mislim da su njegovi testovi vredni postovanja. Da smo mi u nekom normalnijem okruzenju, Maxa bi bio guru 3D-a, uvazavan i postovan. Njegova obaveza kao aktuelnog hw urednika (ali i samih novinara naravno) jeste da ucestvuje u diskusijama koje se ticu sadrzaja na sajtu - da "odbrani cast" ako je u pravu, da primi kritiku ako nestoi nije uradjeno kako valja. Da li treba da se mesa u ostale diskusije ja ne znam, nisam mu ni tata ni mama. Ali i ako ucestvuje i pokusava da diskutuje, ima pravo da odbrani i svoj ugled po pitanju onoga sta radi. Ne mozemo cesto da se sudrzimo u takvim reakcijama, ljudi smo, popuste zivci...neretko se desi da i potpuno neargumentovane tvrdnje neko manje strucan pokusava da mu nabije na nos. Pa to je kao kad bi fudbaler Palilulca ucio Bekama kako da izvede slobodan udarac...samo zato sto i jedan i drugi igraju fudbal a ko sme da zabrani beku Palilulca da i on sutne? Voli covek, ziva dusa...

Kvalitet testova...

Ja NE MOGU da prihvatim kritiku jer jako dobro znam sta ovim hiljadama ljudi koji svakodnevno dolaze znace ti testovi, sta znace domacim firmama, sta znace vendorima, sta uopste predstavlja Benchmark na ovom svetu...nismo mi izmislili toplu vodu, samo smo popunili ogromnu rupu koja je zjapila.

Sto se honorara tice, ajde da kazemo da je za normalan test core komponente jedno pet puta veci od prve cifre koju si napisao, a da je Maxinih 200k karaktera visestruko umnozeno u odnosu na standardni honorar. Dakle, ljude ne izrabljujemo, voleo bih da mogu da im dam i 150 evra po testu ali je to nemoguce

Za ovo poslednje...nemoguce je da uticem na svakoga pojedinacno. Ono sto u osnovi znam da su u pitanju sve odreda sjajni momci, ma kako se kome cinilo. Godinama su ovde, nagledali se svakakvih likova, svakakvih provokacija i "pretnji", obrisali tonu bezobraznih postova za koje vecina vas i ne zna - mogu u mnogim situacijama da imam opravdanja za njihove reakcije. Naravno, ne uvek i svuda, ali uostalom, ko kaze i da sam ja u pravu? 😀

Moram da dodam i ovo sto se tice angazovanja novih novinara...

Benchmark je mnogo dobrih novinara iznedrio za ovih 9 godina, neki ne pisu vise jer im se ne pise, neki su se smorili, neki su otisli da se bave unosnijim stvarima, neki nisu prihvatili moje kritike jer mi je u interesu da Benchmark uvek bude bolji no sto jeste, ali pogledajte da su po jedna osoba u domacim predstavnistvima AMD-a i Intela ( a obe kancelarije imaju po dva clana 🙂 )bivsi novinari Benchmarka - iako to neki zaboravljaju, Benchmark im je dao SVE, prostor, sansu, mogucnost da budu primeceni

Nas oglas za nove autore nije zbog toga sto za sajt nema ko da pise, vec jednostavno iz razloga sto zelimo da podignemo konkurenciju na visi nivo, da uvek unapredimo kvalitet. Od deset ljudi koji dodju na razgovor jedan ili dvojica zadovoljavaju kriterijume...

Benchmark mora na svakoj poziciji da ima vise autora: da li ce Stameni preko noci otici na skijanje a stigao je novi procesor na test, ili ce Maksa otici na godisnji odmor a stigla je najnovija kartica i slicno - takve situacije mogu sajtu da naprave problem a mi bi to da sprecimo. Oglas jeste svima koji misle da mogu i umeju, prilika da to dokazu na delu - zaradi se neki dinar a mislim da i nema bas svako priliku da proba ono sto bi zeleo...

Nikome vrata zatvorena nisu, a bila bi to idealna prilika da dezurni pokazu da su bolji od onih koji su im stalno na tapetu

Za ovo poslednje...nemoguce je da uticem na svakoga pojedinacno. Ono sto u osnovi znam da su u pitanju sve odreda sjajni momci, ma kako se kome cinilo. Godinama su ovde, nagledali se svakakvih likova, svakakvih provokacija i "pretnji", obrisali tonu bezobraznih postova za koje vecina vas i ne zna - mogu u mnogim situacijama da imam opravdanja za njihove reakcije. Naravno, ne uvek i svuda, ali uostalom, ko kaze i da sam ja u pravu? 😀

Kao sto si reko svi smo mi ljudi i kad kad iz nekog razloga uradimo ili kazemo nesto sto nam ne dolikuje, ja sam mislio samo na maksu jer jeo on onim sto je reko ostao nedeorecen a u najmanju ruku je bi bezobrazluk i to u kojoj situcaij? na koji nisam reagovao nikakvim pretnjama ali sam ga lepo pitao sta mu to znaci sta je hteo time da kaze, nemoze to tako. Ako su pravila ove kuce da se domacin (maksa) tako ponasa ja cu ih postovati ili u kucu necu ulaziti, samo mi kazi da on ili bilo ko od domacina ima pravo da provocira i ja se sa tim pravilom slazem bez pogovora, naravno ako hucu da budem tu gde jesam.

Nebi ovo ni pomemnu a vezano za ono sto je napisao, zaista nema veze sa mojom kritikom i sugestiom sto se tice samog testa, ali kad si se i ti javio i pomenuo provociranje onda nezelim da ostanem nedorecen, ja nisam provokator.

Moram da dodam i ovo sto se tice angazovanja novih novinara...

Benchmark je mnogo dobrih novinara iznedrio za ovih 9 godina, neki ne pisu vise jer im se ne pise, neki su se smorili, neki su otisli da se bave unosnijim stvarima, neki nisu prihvatili moje kritike jer mi je u interesu da Benchmark uvek bude bolji no sto jeste, ali pogledajte da su po jedna osoba u domacim predstavnistvima AMD-a i Intela ( a obe kancelarije imaju po dva clana 🙂 )bivsi novinari Benchmarka - iako to neki zaboravljaju, Benchmark im je dao SVE, prostor, sansu, mogucnost da budu primeceni

Nas oglas za nove autore nije zbog toga sto za sajt nema ko da pise, vec jednostavno iz razloga sto zelimo da podignemo konkurenciju na visi nivo, da uvek unapredimo kvalitet. Od deset ljudi koji dodju na razgovor jedan ili dvojica zadovoljavaju kriterijume...

Benchmark mora na svakoj poziciji da ima vise autora: da li ce Stameni preko noci otici na skijanje a stigao je novi procesor na test, ili ce Maksa otici na godisnji odmor a stigla je najnovija kartica i slicno - takve situacije mogu sajtu da naprave problem a mi bi to da sprecimo. Oglas jeste svima koji misle da mogu i umeju, prilika da to dokazu na delu - zaradi se neki dinar a mislim da i nema bas svako priliku da proba ono sto bi zeleo...

Nikome vrata zatvorena nisu, a bila bi to idealna prilika da dezurni pokazu da su bolji od onih koji su im stalno na tapetu

Jednog od tih koji je otiso u intel znam vec godinama, ovo sto si sad napisao je upravo ono sto je trebalo da se navede i naglasi u oglasu za poso, mnogi ljudi nevide potencijalnu sansu za daleko veci uspeh u zivoto od toga sto ce recimo zaraditi 500e mesecno pisuci testove hardvera itd, da kojim slucajem imam godina kao recimo maladjani🙂 Northwood prihvatio bi se posla bez razmisljanja, bas zbog te perspektive koja postoji i mogucnosti da citavog zivota zivim od onoga sto volim da radim.

Kritika nemora da znaci da ja ili bilo ko drugi znam bolje, to je samo kritika i neznam cemu ovolika frka ili sam se ja istripovao nesto, ali ne desava se tako cesto da pises na forumu, moze samo da se diskutuje o tome malo da razmenjujemo misljenja, ni ja nekazem da sam u pravu, to nikad ne tvrdim cak i kad znam da jesam.

U svakom slucaju nista lose nisam mislio a po najmanje da rusim neciji reiting ili ugled narocito ne jednog od jedina dva foruma i saita koje inace posecujem, bio je problem u koji sam bio ja upleten ako si smatrao da nisam bio upravu mogli ste da me banujet, ali je cinjenica da se to nije desilo i tom prilikom sam hteo da skrenem paznju na jednu pojavu koja je precesto pocela da se desava na forumu a ako je ova kuca pod cijim krovom ima mnogo clanova neki red zaista mora da se zna, i ako ga neko krsi na podmuko nacin ima onih koji ce se tome suprotstaviti kao sto sam ja to uradio na jako konkretan i agresivan prema onome ko je inicirao celu frku svojim bezobrazlikom.

Ja zaista neumem da budem dvosmislen i da ako sam nesto napisao tu ima nesto da se zakljuci sto nije receno (da se procita izmedju redova), ustvari umem ali samo kad se zajbavam🙂 ja kao pojedinac mogu samo da budem podrska jednom ovakvom forumu a nikako da na neki nacin miniram njegov rad, ali u svakom slucaju necu nikome da se slihtam i uvek cu da iznesem svoje misljenje, pa mozda posle diskusije sa drugima dodjem i do nekog drugog zakljucka, samo nemogu da trpim omalovazavanje ali to cu odsad da resava na drugi daleko suptilniji nacin po forum ali ne i po onog go je posego za takvim recnikom, nadam se da je to uredu.

Ja samo hoću da kažem da na ovome svetu što se dešava nije istina i što bi naglasio,nije istina... 😀
E *******i pusti ljude da rade svoj posao i nemoj da filozofiraš,šta oni tebi ima da se pravdaju i koji si ti faktor na ovome forumu da pišu ovoliko na tvoje kritike i provokacije,sigurno nije bez razloga.
Znači testovi su extra i tu su da pomognu nekome ko ne zna šta da kupi ili se dvoumi šta da kupi. E sad što bi ti hteo da testovi budu za nobelovu nagradu to je već druga stvar u koju neću da zalazim...

E *******i pusti ljude da rade svoj posao i nemoj da filozofiraš,šta oni tebi ima da se pravdaju i koji si ti faktor na ovome forumu da pišu ovoliko na tvoje kritike i provokacije,sigurno nije bez razloga.
...

Verovatno veci faktor od tebe!Nacin na koji se sad ti obracas je jako provokativan!Coveka ni ne poznajes a vec ga pljujes!Svako ima pravo u ovoj zemlji da se izjasni i kaze ono sto mu smeta...Samo ulizice i losi ljudi,pokvareni cute..

Nick *******i nema nikakve veze sa samim covekom tj. licnoscu!Ja poznajem doticnog mladog gospodina i mogu za njega da kazem da je plemenit i retko dobar momak koga mozes da mazes na hleb!E u tome i jeste problem ovog sajta sto ga posecuju kojekakve razne "face" !@Peco@ trebao bi da gledas da sajt izdignes na nivo u drugom svetlu,da se malo zainteresujes kakvi ljudi ovde dolaze...Ja ne kazem da treba da se uradi selekcija ali nesto tome slicno bi trebalo ili pak bar da se neki rezim i red zavede pa pojedinci nebi mogli da pokazuju zube i glume neke frajere a pitanje je koliko materiju poznaju tj. koliko iskustva imaju sa samim hardware-om!Otisao sam skroz u off ali zao mi je morao sam da se umesam.
!

P.S.@Nenade@ pusti brigu na veselje,nek ljudi rade svoj posao onako kako umeju i kako misle da je najbolje...Nema svrhe vise zadrzavati i zatezati situaciju,dokazao si da si u pravu,njihovo je dal hoce to da prihvate ili ne...Spusti malo lopticu i idemo dalje...

Poslednja izmena:
Situacija se zateže samo pogrešnim shvatanjem tuđih postova.
Umesto da se kulturno raspravlja na 10-20 strana, onako staro-grčki demokratski, ovde se upućuju prozivke, upakovane ili direktne.
Ono što neminovno sledi, na bilo kom forumu, jeste zaključavanje i / ili brisanje ovakvih tema.
Ja (kao i većina verujem) ne želim da stajem ni na čiju stranu da ne bih ispao ulizica ili pokvaren, ali obe strane doprinose utisku "zategnutes situacije".

Ja to nikad nisam video na VRZone-u, na XS-u, i drugim stranim forumima a ovde je to sve učestalije. Obe strane, mislite malo i o tome.

:wave:

Verovatno veci faktor od tebe!Nacin na koji se sad ti obracas je jako provokativan!Coveka ni ne poznajes a vec ga pljujes!Svako ima pravo u ovoj zemlji da se izjasni i kaze ono sto mu smeta...Samo ulizice i losi ljudi,pokvareni cute..

Nick *******i nema nikakve veze sa samim covekom tj. licnoscu!Ja poznajem doticnog mladog gospodina i mogu za njega da kazem da je plemenit i retko dobar momak koga mozes da mazes na hleb!E u tome i jeste problem ovog sajta sto ga posecuju kojekakve razne "face" !@Peco@ trebao bi da gledas da sajt izdignes na nivo u drugom svetlu,da se malo zainteresujes kakvi ljudi ovde dolaze...Ja ne kazem da treba da se uradi selekcija ali nesto tome slicno bi trebalo ili pak bar da se neki rezim i red zavede pa pojedinci nebi mogli da pokazuju zube i glume neke frajere a pitanje je koliko materiju poznaju tj. koliko iskustva imaju sa samim hardware-om!Otisao sam skroz u off ali zao mi je morao sam da se umesam.
!

P.S.@Nenade@ pusti brigu na veselje,nek ljudi rade svoj posao onako kako umeju i kako misle da je najbolje...Nema svrhe vise zadrzavati i zatezati situaciju,dokazao si da si u pravu,njihovo je dal hoce to da prihvate ili ne...Spusti malo lopticu i idemo dalje...

Slažem se sa tobom...
Za****te testove i ko je šta rekao,dajte ljudi da sednemo negde da se nakrkamo i napijemo😀 cheers

Slažem se sa tobom...
Za****te testove i ko je šta rekao,dajte ljudi da sednemo negde da se nakrkamo i napijemo😀 cheers

Nisam jedan od onih koji ce da okrenu glavu na drugu stranu pred bezobrazlukom, sa normalnim ljudima mogu da razgovaram, kao recimo sa @pecom, kako njemu nije palo na pameta da mi kaze da sam nepismen? cak i ako ja znam da je to istina ali isto tako on zna da to nije njegova stvar ili ako smatra da jeste skrenuo bi mi paznju na neki drugi nacin a ne namerno provocirajuci, u takvim situacijam kao i savkodnevnom zivotu reagujem jednako burno ne zato sto je to pametno ili sto uzivam u tome, vec zato sto mogu i nezelim da trpim one koji zaista provociraju ne razmisljajuci o posledicam ali razmisljace ima vremena, ja sam bio strpljiv trazeci odgovor na neki normalan nacina ali vidim da su moje stare metode ipak ne prevazidjene😉

O ovome bih voleo da vise ne komentarisemo, sa ovim sto sam sad napisao zavrsava se barm sto se mene tice sve vezano za pomenutu situaciju.

Sto se klope tice ideja se prihvata😀 a bogami mi i pica😛

Nisam jedan od onih koji ce da okrenu glavu na drugu stranu pred bezobrazlukom, sa normalnim ljudima mogu da razgovaram, kao recimo sa @pecom, kako njemu nije palo na pameta da mi kaze da sam nepismen? cak i ako ja znam da je to istina ali isto tako on zna da to nije njegova stvar ili ako smatra da jeste skrenuo bi mi paznju na neki drugi nacin a ne namerno provocirajuci, u takvim situacijam kao i savkodnevnom zivotu reagujem jednako burno ne zato sto je to pametno ili sto uzivam u tome, vec zato sto mogu i nezelim da trpim one koji zaista provociraju ne razmisljajuci o posledicam ali razmisljace ima vremena, ja sam bio strpljiv trazeci odgovor na neki normalan nacina ali vidim da su moje stare metode ipak ne prevazidjene😉

O ovome bih voleo da vise ne komentarisemo, sa ovim sto sam sad napisao zavrsava se barm sto se mene tice sve vezano za pomenutu situaciju.

Sto se klope tice ideja se prihvata😀 a bogami mi i pica😛

Nemojte mene izostaviti,znas da volim puno da jedem a narucito one cevape od pola kilograma...Heheheh!Ajte ljudi necemo vise da spamujemo nema smisla...*******i budi dobar,nemoj da te ja ponovo umirujem😉 ...Nastavite u duhu sa hardware-om!Pozdrav za sve!

Pivo ne pijem ali zato rakiju derem :laugh:cheers

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno