Šta je novo?

GeForce 8600 GTS problem

MrMetal

Slavan
Učlanjen(a)
04.05.2008
Poena
301
Pozdrav svima!

Imam jedan problem sa GeForce 8600 256Mb GTS karticom.
Naime pre neki dan sam prikljucivao TV out i sve je sljakalo dobro tada, da bih kasnije provalio da mi je 3d setting totalno otisao i sad nikako ne mogu ponovo da ih namestim. U prilogu imate i sliku kako izgleda 3d aplikacija kada je pokrenem.
Ima li neko neku sugestiju?

KLIKNITE OVDE da vidite Screenshot

Unapred hvala

Pozdrav svima!

Imam jedan problem sa GeForce 8600 256Mb GTS karticom.
Naime pre neki dan sam prikljucivao TV out i sve je sljakalo dobro tada, da bih kasnije provalio da mi je 3d setting totalno otisao i sad nikako ne mogu ponovo da ih namestim. U prilogu imate i sliku kako izgleda 3d aplikacija kada je pokrenem.
Ima li neko neku sugestiju?

KLIKNITE OVDE da vidite Screenshot

Unapred hvala

Ovo jako asocira na Memoriju na grafichkoj. Ili se pregreva ili je riknula. Slichnu sliku baca i moj stari Ati 9600pro i nije mu bilo pomoci.

Ovo jako asocira na Memoriju na grafichkoj. Ili se pregreva ili je riknula. Slichnu sliku baca i moj stari Ati 9600pro i nije mu bilo pomoci.

Da...da...
Jos par ortaka mi je reklo da bi mogla biti memorija...
Sreca komp je manje vise nov...videcu da zguram garanciju.
Da vas svise ne smaram.
Tnx za help svima

bash tako... 99% je memorija na grafickoj otkazala... isti problem sam imao sa 9800pro... sad bleji kao rezerva za 2d 🙂

pogledaj kako lezi cooler na grafickoj i vidi temperature (skini program everest)

Hehe 🙁 Isti je problem kod mene na Gigabyte 8600GT Silent Pipe 2 256 DDR3. Samo sto sam ja to provalio kada sam pustio film pa sam bio ubedjen da su kodeci. Da se ne bih igrao sa kodecima pokrenem Vistu posto mi je tamo sve lepo sljakalo kad ono cela vista u precrtanim kockicama. Bruka...

Poslednja izmena:
Hehe 🙁 Isti je problem kod mene na Gigabyte 8600GT Silent Pipe 2 256 DDR3. Samo sto sam ja to provalio kada sam pustio film pa sam bio ubedjen da su kodeci. Da se ne bih igrao sa kodecima pokrenem Vistu posto mi je tamo sve lepo sljakalo kad ono cela vista u precrtanim kockicama. Bruka...

Necu vise da spamujem temu samo mi stvarno nije jasno kako tako rsne glupo.
Pa ***e da sam je bar clockovao pa da spalim neku glupost...ali ovako bukvalno od nicega...shit.

meni se slicno desavalo sa 2600xt tako zezalo resetovanje od ccc-a itd
pomoglo mi je flashovanje biosa grafe

Nazad
Vrh Dno