Šta je novo?

geforce 7300 gt temperatura

• Začetnik teme Začetnik teme focus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

focus

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2006
Poena
330
imam gigabyte geforce7300gt. interesuje me koja je normalna temperatura za ovu karticu?
kod mene se uglavnom keće od 68-71°c nekako mi to deluje mnogo ima pasivan hladnjak pa ne znam dali da je dodatno hladim ili je ovo normalno.
kućište ima dobro provetrevenje jedan fan 120mm napred i jedan nazat.

Posto ti se KECE temperatura od 68-71c, bi trebao da stavis neku osmicu, da duva u taj hladnjak. Nego ti nama reci, jel to u full load ili se ta temperatura krece kad nista ne radis, ili u nekoj 3d igrici ili bilo cemu.

imam dva monitora na jednom uglavnom radi ss2 po ceo dan. na drugom uglavnom manje zahtevne stvari. nisam do sad nešto ni obraćo pažnju na to sutra ću probati da ostavim na ovom da radi ss2 i da uključim neku igru da vidim koliko se onda greje.
znači ipak da dodam neku osmicu.

moj drugar uzeo pasivan 7600gs temp 80+stepeni ja dosao ubacio jednu 8icu ispod i sad 40tak stepeni pa ti vidi

evo i ja sam je ubacio 🙂 uspeo sa sa igricom da nateram na 91 stepen bez ventilatora :S:
sada sa ventilatorom ide na 50-54 stepena mislim da je to ok.
nisam mogao da ga ubacim direktno ispod hladnjaka pošto su svi pci slotovi zauzeti pa nema mesta. ubacio sam ga sa strane i temperatura je više nego dobra za razliku od pre.
onako sam mogao komotno kafu kuvati na njemu 😛

Da, to ti je skroz ok temperatura! Eto resen jos jedan problem.

moj drugar uzeo pasivan 7600gs temp 80+stepeni ja dosao ubacio jednu 8icu ispod i sad 40tak stepeni pa ti vidi

Brate, sto je mnogo, mnogo je... 80 celzijusa ili farenhajta??????
pa meni ne prelazi 50 stepeni (celzijusa) nikada!!!!!!

Mozda sam ja onda stvarno lud, ako je to moguce za 7600 seriju.

91 stepen????

Pa sta radite vi ljudi???

Poslednja izmena:
evo ja konkretno i nisam neki igrač ali veruj mi nisam se puno mučio da je bez ventilatora naguram na 91 stepen 😀

Dobro, ja moju Gigabyte 7300 GT ( silent ) nisam probao da naterama do tih 90-tak stepeni, ali je već posle nekoliko minuta okretanja kocke u ATI Toolu dostizala 82 stepena, ali je problem lako rešen dodavanjem jedne osmice da duva pod uglom 45 stepeni i temperatura nije prelazila 55-60 stepeni

kad nema nikakvog protoka vazduha vrlo moguce i da model gigabyte ali kazem lepo jedna 8ca i odma 40 stepeni celzijusa

Nazad
Vrh Dno