Šta je novo?

GeForce 6600 i TFT Samsung 920N

• Začetnik teme Začetnik teme djoni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

djoni

Slavan
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
319
Da li idu zajedno ili ne ? Napomenuto mi je da doticna graficka ne moze da izgura igrice kako valja u rezoluciji TFT monitora...Molim za procenu , hvala na strpljenju, pozz

Native rezolucija ovog monitora je 1280x1024, a veoma je tesko da ces nove igre moci da igras u toj rezoluciji sa pomenutom grafickom kartom.....

ASUS EN6600SILENCER/TD/128MB , NVIDIA GeForce 6600 TV out 128-bit - to je karta ...ako sam ok prekopirao txt iz ponude

Poslednja izmena:
Nove igre sa tom kartom nećeš moći da igraš u 1280x1024. U stvari hoćeš, ali sporo. Imam GeForce 6600, i u toj rezoluciji komotno se mogu igrati samo starije igre. Meni to nije problem, jer novije igre i ne igram, ali ako si igrač, isprsi se za nešto jače. 😛

Samo nikako da neko kaze da to i nije neki problem, sta ne radi u 1280 ti spusti rezoluciju i teraj tako.

Hoce li se prikaz na tft mnogo promeniti ako mu spustim rezoluciju ?

Poslednja izmena:
Manje-vise isto kao i na CRT-u. Naravno ako pricamo o igrama, na desktopu je katastrofa sve sto nije native.

Kako mislis - katastrofa ? Podvarijanta mi je 7600 da kupim , al to je oko 50 jura vise ...e sad, normalno, gledam da to - ako mogu - izbegnem...

Poslednja izmena:
Pa mnogo lose izgleda, ali sta te to briga, sto bi drzao na desktopu bilo sta sto nije 1280*1024...
Sad vidim da je moguce da se nisam lepo izrazio 🙂 U igrama nije toliko bitna rezolucija, na desktopu jeste.

Čak i po cenu da ispadnem glup ....misliš li na wallpaper, ikonice, šta već ?

Kupi monitor i graficku za koju imas kesa.
Preterujes sa strahom, radice lepo.

Ok hvala na strpljenju, stvarno sam malo prigušio....

Nazad
Vrh Dno