Šta je novo?

GeForce 250 GTS Pomoc..

Nikola_92

Slavan
Učlanjen(a)
13.01.2010
Poena
320
Kupio sam juce GeForce GTS 250 1024 mb GDDR3 ...uz nju sam dobio 3D naocare,rekli su mi da mogu da igram igre u 3D ali ne znam kako ..? hvala

Jesu li to ove naochare:

wholepackage.jpg

Ako jesu, trebace ti i odgovarajuci monitor da bi mogao da igrash igre u 3D modu...

A ako su 3D naochare ovakve:

Anaglyph_glasses.png

Onda samo trebash da ukljuchish 3D vision Discover u Nvidija control panelu (deo koji se zove Stereoscopic 3D).

J

A ako su 3D naochare ovakve:

Anaglyph_glasses.png

Onda samo trebash da ukljuchish 3D vision Discover u Nvidija control panelu (deo koji se zove Stereoscopic 3D).
Da ove ,samo ne mogu da nadjem ovo Stereoscopic 3D
U Nvidija control panelu imam 3 opcije za 3D
Adjust image settings with preview,
Manage 3D settings
Set PhysX configuration ..

Da ove ,samo ne mogu da nadjem ovo Stereoscopic 3D
U Nvidija control panelu imam 3 opcije za 3D
Adjust image settings with preview,
Manage 3D settings
Set PhysX configuration ..

Reci mi prvo koji Windows koristish, poshto mislim da 3D vision ne radi pod Xp-om... Ako imash Vistu ili Windows 7, skinesh poslednje drajvere sa nvidia.com sajta, instalirash i onda ce ti se pojaviti ova opcija:

driver_control.jpg

Tamo kliknesh na strelicu gde pishe "Test Stereoscopic 3D..." i izaberesh Run Wizard. Dalje bi sve trebalo da ti bude jasno.

@ficviric: za 3D vision discover ti ne treba 120 Hz monitor, samo za 3D vision naochare koje su na prvoj slici.

Poslednja izmena:
Reci mi prvo koji Windows koristish, poshto mislim da 3D vision ne radi pod Xp-om... Ako imash Vistu ili Windows 7, skinesh poslednje drajvere sa nvidia.com sajta, instalirash i onda ce ti se pojaviti ova opcija:

driver_control.jpg

Tamo kliknesh na strelicu gde pishe "Test Stereoscopic 3D..." i izaberesh Run Wizard. Dalje bi sve trebalo da ti bude jasno.

@ficviric: za 3D vision discover ti ne treba 120 Hz monitor, samo za 3D vision naochare koje su na prvoj slici.

Imam xp profesional ali nema nigde ove opcije Test Stereoscopic 3D...

Pogledaj ovde:

http://www.nvidia.com/object/3D_Vision_Requirements.html

Klikni na "automatic tool" i vidi da li ti sistem podrzava 3D vision. Ako ne, moracesh da instalirash Vistu ili Win7...
izbacio je 2 greske
Sorry, your computer cannot run NVIDIA GeForce 3D Vision because your system did not meet the Minimum Requirements and is not GeForce 3D Vision-Ready
1.Minimum: Windows Vista 32-bit & 64-bit
You Have: Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600)
2. Please visit the system requirements page for a full list of GeForce 3D Vision-Ready monitors.
You Have: SyncMaster
Imam Samsung monitor 22 inca..skoro sam ga kupio..
http://www.samsung.com/us/consumer/...y/LS22CMFKFV/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail

Poslednja izmena:
Monitor nije problem poshto cesh koristiti crveno-plave naochare. Ali Windows cesh morati da stavish ili Vistu ili Win7 da bi radilo... Moj savet - stavi Win 7.

Identican problem. Istu karticu imam i te naocare sto am dobio uz nju ali nista ne radi... Konkretno pokusavam da igram Avatara 3D i svaku mogucu opciju sam isprobao... (Imam win7 i core2quad)

zar nv cpanel ne registruje po hw u kompu pa samim tim izbacuje opcije ako postoje ? kapiram da kad se konektuju 3d vision sa kompom da ih prepozna i "upali" setovanja,kako ce da prepozna kartonske naocare ?🙂

Uvek mozesh da izaberesh 3D vision discover - to je verzija 3D vision-a sa ovim "kartonskim" naocharima. Da bi 3D vision radio, morash da imash Vistu ili Windows 7.

@killswitch: koliko znam Avatar podrzava milion formata za 3D igranje i trebalo bi da tamo postoji opcija "anaglyph" da bi igrao sa crveno-plavim naocharima.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno