Šta je novo?

Gedzo majstore sampionski P4

• Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja
K

Kokos

Guest
Odlican primerak procesora P4,ocekujem mnogo,stvari stoje ovako procesor stabilno radi na 3.25 ghz pri naponu od 1.75 volti odradi ceo 3d mark bez ikakvog dodatnog hladjenja (kulera u kucistu i sl)temperatura na asus ploci 56c na toj frek.. sa box kulerom sigurno ide jos gore ali kasno je za detaljnije testiranje a ima jedan problem i siguran sam da nije do procesora preko magistrale 181 sistem se ne dize pocne da se dize i pri ulasku u win nista se ne desava nema restarta(siguran sam da nije do procesora zato sto se tek na magistrali od 194 sistem krene pa odma restartuje to je vec procesor).Ali otkricemo vikend dolazi pa cemo videti gornje granice.
Simpsone ima kod Gedze dobrih primeraka P4:p :wave; :happy: :happy: cheers

Jao, kad ces da odrastes. :beat::d:d

Jaoj ide on jos gore al da ne bi postovo bezveze videcemo krajnji rezultat prognoziram blizu 3.4 ghz,samo da ga malo bolje oladim jel vec preko magistrale 183 se jako greje,ali i to smo na putu da resimo:wave;

Kokos je napisao(la):
Jaoj ide on jos gore al da ne bi postovo bezveze videcemo krajnji rezultat prognoziram blizu 3.4 ghz,samo da ga malo bolje oladim jel vec preko magistrale 183 se jako greje,ali i to smo na putu da resimo:wave;

Jedno vodeno hladjenje ili jos bolje Vapochill resice sve tvoje probleme. :beat: :d:d Mi sa AMD-ovima nemamo tih problema sa visokim temperaturama. :hump: :d:d

Vocko je napisao(la):
Ko mu kaze :hump: :D :D

(NHF :wave; )

Mali nije poenta posta u tome sto ti mislis, vec u Gedzi i izboru procesora. :D:D

Kokos je napisao(la):
Pozajmi od Robike vodeno, on ga je juce napravio...:D

Aca je napisao(la):
Jedno vodeno hladjenje ili jos bolje Vapochill resice sve tvoje probleme. :beat: :d:d Mi sa AMD-ovima nemamo tih problema sa visokim temperaturama. :hump: :d:d
Pa mi kad stavimo procesor na 2.2 ghz i ne treba nam kuler:p :D :p :wave;

Kokos je napisao(la):

To se zove downclock, nama ne treba ni na difoltu. :hump: :d:d

Kokos je napisao(la):

Pa jel' rade neki zahtevni programi, npr. Notepad na tim frekvencijama? :D :hump:

Kokos je napisao(la):
nije do procesora preko magistrale 181 sistem se ne dize pocne da se dize i pri ulasku u win nista se ne desava nema restarta

Moj primerak 2.4 je dizao win i na 188MHz FSB-a (3.39GHz). ;) BTW, sada mi je u mashini 2.26.. FSB 192, radi ne samo 3d mark nego i gore stvari.. Dobavi bolji kuler i verovatno ce biti josh bolje.

Kokos je napisao(la):

Onda mi nevredi da se mucim sa klokovanjem moje masine, a falilo mi samo 200 poena da te obidjem....:(

JFK je napisao(la):
Onda mi nevredi da se mucim sa klokovanjem moje masine, a falilo mi samo 200 poena da te obidjem....:(
Sad ti fali vise postovo sam u top 10 ali bez tweak-ovanja drajvera cudo je ovo vodeno hladjenje steta sto nije moje ;) Pogledajte temperaturu na 3.06 ghz

Aca je napisao(la):
Mali nije poenta posta u tome sto ti mislis, vec u Gedzi i izboru procesora. :D:D
A od koga si ti do sada uzimao sampionske primerke? ;)
Seti se onog AROIA komada, kada ga vidim u 100 komada znam sta moze da uradi. Ipak sam ja proturio "malo" vise komada kroz ruke, a iskustvo je cudo... :hump:

Kokos je napisao(la):
Sad ti fali vise postovo sam u top 10 ali bez tweak-ovanja drajvera cudo je ovo vodeno hladjenje steta sto nije moje ;) Pogledajte temperaturu na 3.06 ghz
Dok ne predjes 18.000 3D markova nemoj da mi se javljas. :D
Ajde sada napni se i preskoci granicu. O:)

Gedza je napisao(la):

Pohvali i mene. Bas se napinjem da predjem 5.000, ali za sada nista.
Ali, osecam da sam blizu. :p

Gedza je napisao(la):
Gedzo preso sam ja odavno 18000 samo sa twekovanim drajverima ali posteno lepsi mi je onaj 17333 cisto da ne bilo posle mada i ovo je cisto ali onda me niko vise ne bi stigo;)

Pazite samo da vam od silnog napinjanja ne popucaju kapilari u ocima :D

Kokos je napisao(la):

Jos da ubacis kanticu sa vodom u mali zamrzivac i moces ga dici na 4ghz....:D
A kolki je maksimalan napon na tvojoj ploci za procesor?

Vodeno

Vidim da ti dobro ladi, nadam se da ces dobiti jos bolje rezultate.
Moracemo malo detaljnije objasniti o hladjenju ovde.
To je jako dobra stvar.

(D)

Re: Vodeno

Tekman je napisao(la):
Vidim da ti dobro ladi, nadam se da ces dobiti jos bolje rezultate.
Moracemo malo detaljnije objasniti o hladjenju ovde.
To je jako dobra stvar.

(D)

Pricash kao da si ti izmislio vodeno hladjenje. Da nisa doneo iz shvabije onaj inovatekov WB josh bi i danas duvao na procesor sa 12 ventilatora i chepovima za ushi;) ;) ;) ;)

Nazad
Vrh Dno