Šta je novo?

Gecube X550xt Extreme

evo nocas sam probao i 3dmark sa ovom grafickom i moja konfiguracija izbacuje sa njom 4000 poena dok stara asus x550 256mb izbacuje oko 3450 poena....da li je ovo bitna razlika u karakteristikama?

U principu nije lose ubrzanje,15 posto,aj probaj da OCujes kartu,da dobijes jos koji procenat.

Ako je karta na def. onda je bruka, koji su def. clockovi ? I klokaj to malo ako vec nisi ...

ivanbo2003 je napisao(la):
U principu nije lose ubrzanje,15 posto,aj probaj da OCujes kartu,da dobijes jos koji procenat.

pa pretpostavljam da ce moci da se klokuje jer ova ima ddr2 memoriju i kuler preko jezgra i memorije....dok je ona asusova imala samo nekakav jadni kuler preko jezgra

GECUBE X550XT EXTREME 256 MB 128 bit DDR2, DVI+VGA+TV-OUT, VPU: 450 MHz, mem.clock: 700 MHz

ovo su karakteristike sa sajta dobavljaca tj kimtec za cg

a ovo su karakteristike ove asusove ako se ne varam za model
EAX550/GE, Radeon X550, PCI-Ex16, 256MB DDR 128-bit DDR, DVI-I, TV-out, engine clock 400MHz, memory clock 500MHz, RAMDAC 400MHz, max resolution 2048x1536, 15-pin D-SUB

a ova GeCube je jeftinija neki 5-10e od asusa a u principu ne izgleda nista gore sem nesto ruznijeg pakovanja

Poslednja izmena:
Zar Sapphire nije imao nešto slično u ponudi? :trust: Čini mi se da je bilo i nekog opisa u Digitalu pre nekoliko brojeva (možda čak i pola godine). Takođe je dobio preporuku (od Nedje, čini mi se) kao "naj kupovina" ;) .
Pozdrav. :wave:

Ge Cube je zakon za ATI kartice, ja iskreno u Srbiji samo sam na jednom mestu video praznu kutiju Ge Cube 9600XT, ali od ovih novijih nisam nigde.

Nazad
Vrh Dno