Šta je novo?

Gears Of War

Ono sto me nervira je sto moj Saitek P580 ne mogu da podesim da radi normalno u ovoj igri, sve je suprotno, pomeranje lika napred/nazad je obrnuto, na levom analognom (isti q i kad digitalni koristim).
Takodje je pomeranje "pogleda" gore dole, pri nisanjenju namesteno na levo-desno :zgran: na desnoj palici.
Jasno mi je da je lakse igrati na tastaturi, ali sam ja hteo ovu igru da igram iz kreveta, znate ono casual, ko konzolasi :D, al ozbiljno :).

Jel moguce negde detaljnije podesavati kontrole, u igru ima podesavanje za left-handed, sto nisam :), i za Legacy, sto mi nije sasvim jasno kako to da koristim. Znaci podesavanje analognih palica, eventualno i tastera ?!?

@Bobe
Pa jbm mu malter:D, covek ti vec napisao resenje, ili patch 1.2, uz njega i novi lek, ili samo podesis vreme 1-2 godine unazad. Meni je ovo sa vremenom uspelo :).

Ako hoces da igras GeoW sa joypadom moras da imas joypad koji podrzava xinput, znaci tu spadaju wireless ili zicani XBOX360 kontroler, Logitech Chillstream, Saitek P3200 Rumble Gamepad for Xbox 360 and PC i Saitek Cyborg Rumble Pad for PC and Xbox 360. Ako hoces da igras sa bilo kojim drugim gamepadom mozes da odustanes ili da pokusas sa ovim xinput wrapperom: LINK

Moraces malo da se potrudis oko podesavanje wrappera, ali ako sve odradis kako valja proradice ti sve osim vibracije.

Poslednja izmena:
Hvala za ovo :).
Potrudicu se pa nastelovato ovaj moj Saitek P580, mada je preciznost na strani mis+tastatura. Ali ja ocu lezeci iz kreveta da igram ;).

Ne !
Levo plava amerikanka, prirodno bogatstvo juga, desno crni cvet istoka, u sredini joystick :D, and then we make golden bridge, spajajuci istok i zapad :) (trademark by Andy Kaufman / Jim Carrey) :).

Batalio sam gamepad sto se tice ove igre, igram na srednjoj tezini, na tast+mish, i uopste nije laka igra.
Trebalo bi mi 100 godina da se naviknem pa da igram brzo i kvalitetno na gamepadu kao na tast+mish.

Gamepad zasad sluzi samo za PES, cekajuci RE5 :).

Poslednja izmena:
instalirao malopre igru i ovo mi izbacuje ??!!
68155902.jpg

redno od resenja je da pomeris sat u tray-u nekoliko dana/nedelja unazad ako ne zelis da skidas patch

S obzirom da je patch težak tek 6.2 MB, za tako nešto nema smislenog opravdanja.

skino sam još juče i šljaka

Posle nekoliko meseci instaliram opet Gow i iskopiram sacuvane checkpointe na odgovarajuce mesto igra mi nudi od pocetka da igram samo.......nisam menjao live account. Kako da nastavim kampanju dal zna neko?

Nazad
Vrh Dno