mLaki
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.02.2004
- Poena
- 680
Ono sto me nervira je sto moj Saitek P580 ne mogu da podesim da radi normalno u ovoj igri, sve je suprotno, pomeranje lika napred/nazad je obrnuto, na levom analognom (isti q i kad digitalni koristim).
Takodje je pomeranje "pogleda" gore dole, pri nisanjenju namesteno na levo-desno :zgran: na desnoj palici.
Jasno mi je da je lakse igrati na tastaturi, ali sam ja hteo ovu igru da igram iz kreveta, znate ono casual, ko konzolasi, al ozbiljno
.
Jel moguce negde detaljnije podesavati kontrole, u igru ima podesavanje za left-handed, sto nisam, i za Legacy, sto mi nije sasvim jasno kako to da koristim. Znaci podesavanje analognih palica, eventualno i tastera ?!?
@Bobe
Pa jbm mu malter, covek ti vec napisao resenje, ili patch 1.2, uz njega i novi lek, ili samo podesis vreme 1-2 godine unazad. Meni je ovo sa vremenom uspelo
.
Ako hoces da igras GeoW sa joypadom moras da imas joypad koji podrzava xinput, znaci tu spadaju wireless ili zicani XBOX360 kontroler, Logitech Chillstream, Saitek P3200 Rumble Gamepad for Xbox 360 and PC i Saitek Cyborg Rumble Pad for PC and Xbox 360. Ako hoces da igras sa bilo kojim drugim gamepadom mozes da odustanes ili da pokusas sa ovim xinput wrapperom: LINK
Moraces malo da se potrudis oko podesavanje wrappera, ali ako sve odradis kako valja proradice ti sve osim vibracije.
Poslednja izmena: