Šta je novo?

Gears Of War

Bre, bre ;),
Skinuo sam neki hamachi fix (6,2MB), ali kao sto rekoh nema eksenziju, dakle nije exe fajl, pa pitam da li treba da ga preimenujem u .exe, pa onda pokrenem ?

Nego jel taj hamahci koji si ti skinuo, jer on 6,2MB ili manje ?

Sorry, moram off, da nisi boldovao, mozda ne bih ni primetio :D ... Ne pita se "jer on" ("jer" ima znacenje "zato sto", i nikako nije upitno), vec "da li on" ili u najgorem slucaju "jel' on" :)

Toliko :)

Bre, bre ;),
Skinuo sam neki hamachi fix (6,2MB), ali kao sto rekoh nema eksenziju, dakle nije exe fajl, pa pitam da li treba da ga preimenujem u .exe, pa onda pokrenem ?

Nego jel taj hamahci koji si ti skinuo, jer on 6,2MB ili manje ?

Evo ga Zdravko, i tezi 2,79 mb.

Prilozi

• hamachi.jpg
    hamachi.jpg
    3.4 KB · Pregleda: 77
Sorry, moram off, da nisi boldovao, mozda ne bih ni primetio :D ... Ne pita se "jer on" ("jer" ima znacenje "zato sto", i nikako nije upitno), vec "da li on" ili u najgorem slucaju "jel' on" :)

Toliko :)

Hvala, greska definitno, inace mnogo obracam paznju na gramatiku :wave:.

Ali ja kazem hvala, a nisam kao gx-x, kada sam mu nesto na slican nacin rekao, on drvlje i kamenje na mene, ali dobro ima nas raznih :d.

Koje proseravanje.

Nije proseravanje...

Evo ga Zdravko, i tezi 2,79 mb.

Znaci ovaj fajl je ujedno i fix i crack ?

Provalio sam da je ovaj fajl sto sam skinuo u stvari .rar, bio je bez ekstenzije.

Znaci samo kopiram ovaj Hamachi v1.0&v1.1.exe u folder GoW i pokrenem ?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
God dammit vec drugi put mi se deshava da gubim saveove ima li leka tome ili da da radim uninstall igre?

Taj od 2,8mb je najbolje, radio je meni i taj prethodni, ali ovaj je najnoviji imas ga na GCW, i mislim da cak ne moras da kopias u folder sa igrom samo ga pokrenes i resis svaki problem sa GOW.

Taj od 2,8mb je najbolje, radio je meni i taj prethodni, ali ovaj je najnoviji imas ga na GCW, i mislim da cak ne moras da kopias u folder sa igrom samo ga pokrenes i resis svaki problem sa GOW.

Cekaj, koji je najnoviji... ?

Cekaj, koji je najnoviji... ?

Evo sad sam ponovo instalirao GoW i instalirao taj Gears_of_War_-_Hamachi_Fix_1.0_and_1.1 od 2.78mb. Presao sam chapter 1 nabrzaka, usao u igru par puta i izasao, sejvovi su tu.

Evo sad sam ponovo instalirao GoW i instalirao taj Gears_of_War_-_Hamachi_Fix_1.0_and_1.1 od 2.78mb. Presao sam chapter 1 nabrzaka, usao u igru par puta i izasao, sejvovi su tu.

Znaci taj sigurno radi, ok.
Hvala :wave:.

Ja sam sad posle duže vremena ponovo instalirao igru poželevši da je pređem i skroz zaboravio na ovaj fix:). Mislio sam da patch 1.2 rešava sve međutim nestadoše sejvovi. Nažalost moraću sa 1.0 ili 1.1:type:.

Kod mene patch 1.2 i najnoviji XFirekakosevećzove, i nema problema sa sejvovima.

^ Nije lose, graficki napredak je logican ali mi se ne svidja onaj sarenis. Doduse nije toliko strasno ali mene je sumorni ambijent prvog dela odusevio. Bitno je da se sjajni gameplay ne promeni a nece koliko se da videti iz ovog trejlera. Jedva cekam...

Znam, nebitno, doci ce i kod nas ;)

Pa isti je k'o kec. :) Tako je i najbolje da bude. Neka neko otvori "Gears Of War 2" temu, da ne bi ovde unosili konfuziju.

ljudi natrcao sam na neku verziju Gears of War EXCLUSIVE tako se zove, navodno donosi 6 novih single player misija, instalirao je ali izgleda isto kao i stara i ne vidim te misije nigde. jel zna neko nesto o tome?
evo vam i slika od omota, stvarno pise da ima te misije...

Prilozi

• Gears_Of_War.jpg
    Gears_Of_War.jpg
    295.1 KB · Pregleda: 70
Bonus misije u odnosu na verziju sa konzole.

Nadjoh i kupujem ;) stvarno bi mogli neki multi da probamo...'DoG jel jos igras?

Naravno da igram ;) preko hamachi.
Ko hoce da se igra nek se javi na PM da mu objasnim kako :)
Mogli bi i neki srpski server za GOW da otvorimo :p

izbacivanje na desktop!!!

Da li nekom oze da pomogne oko startovanja igre?

prvo mi se pojavljivala poruka
You cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game

instalirao patch sa sajta
http://gearsofwar.xbox.com/Templates...y.aspx?id=1364

posle toga startujem igru, krene uvodna sekvensa Microsoft i bez ikakve poruke me izbaci na desktop!!!

POMOĆ!!!! :mad:

Ono sto me nervira je sto moj Saitek P580 ne mogu da podesim da radi normalno u ovoj igri, sve je suprotno, pomeranje lika napred/nazad je obrnuto, na levom analognom (isti q i kad digitalni koristim).
Takodje je pomeranje "pogleda" gore dole, pri nisanjenju namesteno na levo-desno :zgran: na desnoj palici.
Jasno mi je da je lakse igrati na tastaturi, ali sam ja hteo ovu igru da igram iz kreveta, znate ono casual, ko konzolasi :D, al ozbiljno :).

Jel moguce negde detaljnije podesavati kontrole, u igru ima podesavanje za left-handed, sto nisam :), i za Legacy, sto mi nije sasvim jasno kako to da koristim. Znaci podesavanje analognih palica, eventualno i tastera ?!?

@Bobe
Pa jbm mu malter:D, covek ti vec napisao resenje, ili patch 1.2, uz njega i novi lek, ili samo podesis vreme 1-2 godine unazad. Meni je ovo sa vremenom uspelo :).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno