Šta je novo?

Gears Of War

Uf, mogu samo da zamislim kako je cool przenje u dvoje...

Prva liga je. Ja sam sa burazerom u LANu odigrao celu igru. Lozenje i psovanje je na visokom nivou :d. Ko moze, neka je obavezno odigra u co-op-u

Imam problem sa igrom(narodna verzija).
Nemogu da kreiram account/profil (zasenceno je,pa ni F1 ne reaguje) i nemogu da snimim poziciju(tako mi igra kaze) kad krenem da igram.
Kada pokusam da promenim rezoluciju i podesavanja u opcijama, igra se istripuje i nemogu da izadjem iz video opcija.
Sta da radim,neka mi neko pomogne ako je moguce, ili nek mi posalje na mail svoj account/profil sa pocetka igre ( [email protected] ). Pozdrav.

Uspeo sam srediti sa nekim fixom,sve je ok za sad.

Treba ti Gears, Patch, tj update igre, odgovarajuci *KHM* za tu verziju, i update live sr*nja sa M$ sajta (XLiveRedist01.02.0241.00.msi), i tako je konacno igra proradila kako treba, sa sejvovima.Tako je bio slucaj kod mene.

!

Treba ti Gears, Patch, tj update igre, odgovarajuci *KHM* za tu verziju, i update live sr*nja sa M$ sajta (XLiveRedist01.02.0241.00.msi), i tako je konacno igra proradila kako treba, sa sejvovima.Tako je bio slucaj kod mene.

Jel' treba jos i neku mantru, molitvu ... recitovati dok se to radi ?:S:
Uzas!:wall:

Poslednja izmena:
Kod mene normalno radi uz ubacen patch 2 (oko 6MB) i nista drugo.
BTW, kako ubiti onog ogromnog pauka u podzemlju?

Poslednja izmena:
^
Napucavas ga u telo, tj trbuh, i svaki put kada ga tu pogodis, on ce da se povuce unazad, i tako radis sve dok ne stane na platformu.Onda opalis po rafal na nosac (ima ih dva), koji lici na bravu i povezuje tlo i platformu.Oni onda puknu i karakondzula padne zajedno sa platformom...

Poslednja izmena:
Opasna igra. Je l' moze neko da mi preporuci pucacinu u ovom fazonu? Makar da bude upola dobra kao Gears Of War. Moze i neka igra kao Call Of Duty 4. Kakav je Medal Of Honor: Airborne? Dajte ljudi neke predloge ovde, da ne gusim forum sa temama ovog tipa. Hvala.

Opasna igra. Je l' moze neko da mi preporuci pucacinu u ovom fazonu? Makar da bude upola dobra kao Gears Of War. Moze i neka igra kao Call Of Duty 4. Kakav je Medal Of Honor: Airborne? Dajte ljudi neke predloge ovde, da ne gusim forum sa temama ovog tipa. Hvala.

Pa probaj npr,RS Vegas i RS Vegas 2,ako nisi probao svidece ti se zbog zanimljivog covering sistema(napucavanje iz zaklona,prilikom cega igra iz prvog prelazi u trece lice) koji je slican kao i GeOW-u.

Infernal

pa eto, meni se svidela, nije vr' ali mi je bila prilicno dobra i relativno teska.

pa eto, meni se svidela, nije vr' ali mi je bila prilicno dobra i relativno teska.

Teska jeste, to mogu da potvrdim, ali ne moze da se poredi sa ovim ozbiljnim igrama tipa Gears i slicno.

Poslednja izmena:
Hvala na predlozima, probacu vec nesto. Je l' pominju mozda izlazak drugog dela Gears Of War?

Da, pominje se. Izace krajem ove godine za Xbox 360. Za PC verziju cemo morati da sacekamo 2009.

Nisam hteo da citam komentare ali cu prokomentarisati igru presao sam je za par sati u 2 dana.

Igra ima dobru ideju i dobar pocetak.
Igra je monotona laka i kratka
Dobra ideja je upropastena iz razloga sto se konstantno ponavlja sve do kraja. Tj nista novo do kraja nema niti ima potrebe igrati
Prica je hmmm ... opet dobra ali je usrana u par daleova na bas pravi americki nacin.
Akcija je dobra i zabavna na momente kada je ne kvari ponavljanje i kada se ustvari nesta novo desi.
Svi bosovi sem zadnjeg su cool. Zadnji je retardiran i extremno glupo dizajniran.
Grafika je dobra. Nije odlicna samo dobra. Pozadinske teksture su jako lose vidi se da se mnogo paznje posvecivalo samim karakterima a ne pozadini , fizika je prosek.

Sve u svemu 6/10

Nisam hteo da citam komentare ali cu prokomentarisati igru presao sam je za par sati u 2 dana.

Igra ima dobru ideju i dobar pocetak.
Igra je monotona laka i kratka
Dobra ideja je upropastena iz razloga sto se konstantno ponavlja sve do kraja. Tj nista novo do kraja nema niti ima potrebe igrati
Prica je hmmm ... opet dobra ali je usrana u par daleova na bas pravi americki nacin.
Akcija je dobra i zabavna na momente kada je ne kvari ponavljanje i kada se ustvari nesta novo desi.
Svi bosovi sem zadnjeg su cool. Zadnji je retardiran i extremno glupo dizajniran.
Grafika je dobra. Nije odlicna samo dobra. Pozadinske teksture su jako lose vidi se da se mnogo paznje posvecivalo samim karakterima a ne pozadini , fizika je prosek.

Sve u svemu 6/10

Zar postoji neka pucacina sa dobrom pricom? Od ovakvih igara se i ocekuje da budu retardirane. Sta ima da bude kreativno u "uzmes pusku i k'o Rambo pobijes stotine za tri minuta"? Draz ove igre je upravo sto kratko traje. Zabava za vikend i to je to. Dobro, verujem da je u multiju zanimljivo iako nisam probao jos. A sto se amerikanizacije tice, bas bih voleo da procitam tvoj komentar za Call Of Duty 4. :)

Meni je dobar Gears Of War.

Upravo sam probao ovo u 1680x1050 i sve na high sa novom karticom. Auf, prijatno se iznenadih:). Izgleda klasu bolje od konzolne verzije;).

Gorane ovo ti je drugi zuti. :)

@StormScion mozda si u pravu, ali to sto si rekao vazi za svaku arkadnu igru a ti ako znas neki castan izuzetak, javi da je i ja odigram. Meni je GoW najbolja igra ovog tipa. Zasto?
6/10 + chainsaw bayonet = 10/10

ja taj chainsaw nisam 5 puta upalio, do pola igre nisam ni provalio da to nesto radi, a kad i probam da ga koristim uglvanom mi se nesto istripuje ta testera i loctusi me odvale sa svojim melee...

Ne istripuje se nego se prekine akcija ako te pogode dok je koristis. Meni je to nevidjeno paljenje. Poginuo sam 100 puta zato sto sam istrcavao iz zaklona da nekog iskasapim.

Pricalo se ovde ranije o Hamachi fixu.
Skinuo sam to, ali taj fajl nema ekstenziju.

Jel treba da mu stavim .exe ekstenziju, pa da ga prekopiram preko originalnog .exe igre, pa onda preko toga crack, ili kako... ?

Pricalo se ovde ranije o Hamachi fixu.
Skinuo sam to, ali taj fajl nema ekstenziju.

Jel treba da mu stavim .exe ekstenziju, pa da ga prekopiram preko originalnog .exe igre, pa onda preko toga crack, ili kako... ?

Bre Zdravche, ima lepo Hamachi.exe skines taj, i pokrenes ga i svi tvoji problemi u GOW-etu bice reseni.

Bre Zdravche, ima lepo Hamachi.exe skines taj, i pokrenes ga i svi tvoji problemi u GOW-etu bice reseni.

Bre, bre ;),
Skinuo sam neki hamachi fix (6,2MB), ali kao sto rekoh nema eksenziju, dakle nije exe fajl, pa pitam da li treba da ga preimenujem u .exe, pa onda pokrenem ?

Nego jel taj hamahci koji si ti skinuo, jer on 6,2MB ili manje ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno