Šta je novo?

Gears Of War

Znam da je pominjano verovatno vise puta ovde, ali me mrzi da pretrazujem ovih 15 strana...

Kako se resava problem nestajanja save-ova posle izlaska iz igre ?
Ortak je igrao, dosta presao, izasao, sutradan usao u igru, i.... k.i.t.a. :d.

Kako da ubijem RAAM-a? Ne mogu cak ni da ga ogrebem, smesan sam. Toliko sam se iznervirao da ne budem li saznao resenje do sledeceg logovanja na forum brisem prokletu igru!

Snajperom. Sakrijes se odma na pocetku vagona iza onih kutija gde ima svetla, on krene da baca sismise na tebe, ti ga rokas snajperom u glavu.

Nemam snajper i imam JEDNU bombu. Ali u svakom slucaju fora je da su njemu sismisi kao neki stit? Sakrijem se ja cim izadjem na ona vrata ali on krene prema meni (ili sismisi) i cao... probacu...

Nemam snajper i imam JEDNU bombu. Ali u svakom slucaju fora je da su njemu sismisi kao neki stit? Sakrijem se ja cim izadjem na ona vrata ali on krene prema meni (ili sismisi) i cao... probacu...

Pa pokreni nivo ponovo. U vagonu pre raam-a imash i bombe i oruzije. Ima i kombinacija sa torq lukom, kada mu zviznesh strelu sismisi isto odlete, i onda mu zviznesh josh jednu itd, a ima i na drugoj strani vagona top iz koga mozesh pucati ali koji ne probija stit od sismisa. I naravno bezi uvek na svetlo gde ti sismisi ne mogu nista.

Sve u svemu, ko predje na hardcore svaka mu cast.

A je l' to kraj igre? Reci mi da jeste! Imam utisak da je igram mesecima...

Ne znam kako mogu da se vratim na pocetak nivoa jer igra sama snima ali probacu da se vratim peske dokle mogu... mora da moze i puskom da se ubije samo traje duze...

Ides na load previus chapter, ucitas ACT5/PALE HORSE.
BTW i ja se mucim sa Raam -om, nema sanse da ga ubijem snajpom, suvise je spor, umalo razbih tastaturu :mad:

Poslednja izmena:
Ja sam sa burazerom sredio raama iz 2-3 pokusaja na hardcore tezini. On je koristio one eksplozivne strelice, a ja sam ga cekao snajperom na zicer (na hs). Malo postane cupavo kad krene u napad (njegov minigun je blesav), ali sve u svemu nista extremno tesko. I da to je kraj igre, ali nastavice se... Mislim evidentno je iz zavrsne sekvence, cak i prenaglaseno :p

@Civil

Jeste to je KONEC :D

Uh pa ne znam bas kako cesh ga ubiti samo puskom.

@P$ych0

Eh... dobro lakse je kad vas je dvojca :), ja sam na hardcore dobio zivcani napad posle 52 pokusaja, zamalo da zadavim testaturu :D

Naravno da je lakse kad je dvoje, jedan mu odvlaci paznju dok drugi tovari...meni onaj Dom odmah otrci do Raama koji ga tesko rani i ostavi da iskrvari i ja onda nemam nikakve sanse :(

brate imas snajper u vagonu u kome ti je respawn point. Imas i municiju. Zvekni ga u vugla i odletece mu sismisi :D onda ponovi proceduru. Ne vredi ga gadjati dok ne posalje sismise dalje od sebe...6-7 metaka iz snajpa ga zavrsava ali racunas samo one kad salje sismise dalje od sebe ;) Ja sam zavrsio na hard.

Ne znam koliko pratis sve to, ali recimo Kalasnjikov 'ladno sece mecima betonske gradjevinske blokove na pola, ovo nije SCI-FI ovo je stvarno, probija blindirane automobile i od njih pravi svajcarski sir, zasto onda ne bi moglo bilo koje oruzije da probije stari klozet na indonezanskom ostrvu koje je osvojila S.Koreja (glupost totalna) u igri Krajsis, a onda se pojavi neko cudo koje ti otima saborce jednog pojednog, i naidjete na zamrznuti brod marke Frikom? Znaci protivnik se sakrije iza zavese za komarce i bas ga briga ne mozes mu nista, a otuda ti se plezi?
Ja danas baš pogiboh u Crysis-u dok sam se krio u kućici. Ubiše me mučki kroz zid...

Ne vredi, ne mogu da predjem. Ona "strela" ga izgleda ne boli. Glup sam kao 3 q. Nisu igre za svakoga.

Sa snajperom se vredi pucati samo ako sismisi (Kryl) odu od RAAM-a, ako su isti oko njega neces ga ni okrznuti. Najbolje varijanta je da ga tuces sa Torque Bow-om (to je onaj samostrel) u glavu jer ces tako da mu skines helta i kryl ce da se rasprsi oko njega tako da mozes da ga gadjas snajperom. Znaci sviznes ga strelom koja eksplodira, kryl se rasprsi pa ga zatim tuces snajperom dok se kryl opet ne okupi, posle opet samostrel...

Savet za pucanje iz Torque Bow-a - da bi se strela zabila u neprijatelja moras malo duze da drzis pucanje pritisnuto (dok se ona plava linija koja predstavlja putanju strele ne ispravi totlano) i ovo moze biti vrlo nezgodno posto dugo vremena ostajes izlozen vatri. Fazon je u tome da ne koristis odmah precizno ciljanje, nego da pucas na slepo. Dok si u zaklonu drzis LMB pritisnutim dok se samostrel ne nategne potpuno, pa tek onda pritisnes RMB za precizno ciljanje i pojavice se vec ispravljena plava linija pa ces moci izuzetno brzo da nanisanis RAAM-a.

Poslednja izmena:
Znam da je pominjano verovatno vise puta ovde, ali me mrzi da pretrazujem ovih 15 strana...

Kako se resava problem nestajanja save-ova posle izlaska iz igre ?
Ortak je igrao, dosta presao, izasao, sutradan usao u igru, i.... k.i.t.a. :d.

Jel moze neko cheljade :D iz ove sobe da mi odgovori na ovo pitanje gore ^.
Bas me mrzi da jurim po netu, i po ovoj sobi, mis'im kucanje odgovora vam je 10sec posla.

Jel moze neko cheljade :D iz ove sobe da mi odgovori na ovo pitanje gore ^.
Bas me mrzi da jurim po netu, i po ovoj sobi, mis'im kucanje odgovora vam je 10sec posla.

Ja sam ga resio ovako :
Udje tamo gde je instaliran kod mene je u C.Znaci C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War\WarGame\Checkpoints.E u tom Checkpoints folderu ima 35 chaptera.Onda bi trebalo otprilike da zna dokle je stigao.Nek eksperimentise ja sam iz druge pogodio.Recimo stigao je do 20 chaptera,treba da izbrise sve fajlove do chapter20.sav i da umesto u ovom slucaju 20 preimenuje u chapter0.sav.Potom kad udje pici u New Game i igra ce poceti od chaptera 20.Nadam se da sam pomogao.:wave:

Ja sam ga resio ovako :
Udje tamo gde je instaliran kod mene je u C.Znaci C:\Program Files\Microsoft Games\Gears of War\WarGame\Checkpoints.E u tom Checkpoints folderu ima 35 chaptera.Onda bi trebalo otprilike da zna dokle je stigao.Nek eksperimentise ja sam iz druge pogodio.Recimo stigao je do 20 chaptera,treba da izbrise sve fajlove do chapter20.sav i da umesto u ovom slucaju 20 preimenuje u chapter0.sav.Potom kad udje pici u New Game i igra ce poceti od chaptera 20.Nadam se da sam pomogao.:wave:

Hvala presvetli efendija, selam selam kobasica mortadela :d.
Jel to znaci da save-ovi u stvari postoje na hdd-u, samo ih igra ne moze ucitati ?
Pa zbog toga mora ova zaj.ebancija...

Poslednja izmena:
@zdravko kucaj ovo u google WarGame-G4WLive.exe, to ti je fix koji elegantno resava problem, jedino sto ces morati iz pocetka da igras.

@zdravko kucaj ovo u google WarGame-G4WLive.exe, to ti je fix koji elegantno resava problem, jedino sto ces morati iz pocetka da igras.

Vec sam dobio info na pm od kolege "leteceg" :d, da skinem neki hamachi fix, ako on ne odradi onda jurim taj.

Sa snajperom se vredi pucati samo ako sismisi (Kryl) odu od RAAM-a, ako su isti oko njega neces ga ni okrznuti. Najbolje varijanta je da ga tuces sa Torque Bow-om (to je onaj samostrel) u glavu jer ces tako da mu skines helta i kryl ce da se rasprsi oko njega tako da mozes da ga gadjas snajperom. Znaci sviznes ga strelom koja eksplodira, kryl se rasprsi pa ga zatim tuces snajperom dok se kryl opet ne okupi, posle opet samostrel...

Savet za pucanje iz Torque Bow-a - da bi se strela zabila u neprijatelja moras malo duze da drzis pucanje pritisnuto (dok se ona plava linija koja predstavlja putanju strele ne ispravi totlano) i ovo moze biti vrlo nezgodno posto dugo vremena ostajes izlozen vatri. Fazon je u tome da ne koristis odmah precizno ciljanje, nego da pucas na slepo. Dok si u zaklonu drzis LMB pritisnutim dok se samostrel ne nategne potpuno, pa tek onda pritisnes RMB za precizno ciljanje i pojavice se vec ispravljena plava linija pa ces moci izuzetno brzo da nanisanis RAAM-a.

Hvala Laki, ja se inace jako nerviram pa brzo odustanem. :mad: Pokusao sam tako sa tim bow-om ali je on uzasno spor i stignem jedva jednom da ga puknem snajperom dok se ne okupe Kryl-i ponovo i to ako pogodim!!! Probacu ovo sto si rekao, hvala!

na ovaj registry fix si mislio:

HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management,

PagedPoolSize,

"FFFFFFFF".

na ovaj registry fix si mislio:

HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management,

PagedPoolSize,

"FFFFFFFF".

Ne znam, ovo sto sam postovao je fix koji se instalira i tezak je nekix 20-ak mb. mLaki ga je provalio jos na pocetku teme.

fix od 20 Mb ???
moze neki link ?

Pre neki dan je izašla nova verzija ovog Live redistributable paketa (LINK), da li možda ona rešava pucanja?

Taman kad' sam hteo da odustanem - presao sam je!!! Kakva igra, definitivno jedna od najboljih koje sam igrao poslednjih godina...

Poslednja izmena:
Zanima me jel igrao neko cooperative u lokalu?ja i drugar bi da iramo pa reko da pitam jel neko probao?i jos jedno pitanje da li bi igra mogla da se igra na minimalni podesavanjima(citaj 800x600 low) sa mojom masinom iz potpisa,znam da bi izgledalo prilicno jadno ali vazno nekako da sljaka :)

Na lokalu ce ti super ici posto preko Hamachija ide OK. Sto se tice tvoje konfe... tesko da ce ti ici prihvatljivo (mozda neces ni pokrenuti igru?), grafika ti je isuvise slaba.

Zanima me jel igrao neko cooperative u lokalu?ja i drugar bi da iramo pa reko da pitam jel neko probao?i jos jedno pitanje da li bi igra mogla da se igra na minimalni podesavanjima(citaj 800x600 low) sa mojom masinom iz potpisa,znam da bi izgledalo prilicno jadno ali vazno nekako da sljaka :)

Ja sam na taj nacin presao igru, mogu slobodno reci da je mnogo bolja u coop modu. Sto se tice tvoje mashine, moguce da ce raditi, isprobaj. Druga masina na kojoj smo igrali imala je sl. spec. : AMD Sempron 2400+ (@2.0Ghz), 2x512DDR 400 mem, ali 7600GT graficku kartu. Radila je solidno na medium-low podesavanjima. Sto se tice tvoje konfe, graficka kartica bi mogla predstavljati problem.

Ubo sam 6600gt i jos 512 ddr2 i radi sasvim dobro na medium-low podesavanjima,inace coop mod mi se bas svideo po meni je mnogo bolje od single,nadam se da ce gears of war 2 moci da se igra u cetvoro :) to bi zaista bilo super,mada nije los i u dvoje...

Uf, mogu samo da zamislim kako je cool przenje u dvoje...

Nazad
Vrh Dno