Šta je novo?

Ge Force Mx460 i Tv-out

vmarkovic

Čuven
Učlanjen(a)
26.04.2003
Poena
601
Imam odredjen problem sa grafickom.Graficka je GeForce 4MX 460 ViVo. Ne mogu nikako da dobijem sliku na tv-u.Probao sam i sa clone i sve u properties od graficke ali nista.Jedino kada iskopcam monitor onda sva slika ide preko tv-a.Meni bi trebala slika ako moze i na monitoru i na tv-u.

Ja sam iamo slican problem sa GF2 MX400.Skinuo sam program TV TOOL koji resava problem,jedino shto ti moze biti frka je shto za vreme rada TV i monitora zajedno refresh rate na monitoru ce ti biti 50-60Hz u zavisnosti od standarda PAL ili NTSC.
www.tvtool.de

TV Tool nema podrsku (tj totalno je bangava :d) za GF4 MX4X0 seriju kartica.

Igraj se malo sa podesavanjima, mora da moze.
Ako nista drugo ne upali reinstaliraj drivere.

vmarkovic je napisao(la):
Imam odredjen problem sa grafickom.Graficka je GeForce 4MX 460 ViVo. Ne mogu nikako da dobijem sliku na tv-u.Probao sam i sa clone i sve u properties od graficke ali nista.Jedino kada iskopcam monitor onda sva slika ide preko tv-a.Meni bi trebala slika ako moze i na monitoru i na tv-u.

Hm, imam istu karticu (GAINWARD) i sve radi ko po loju. Daj malo detalja: koji drajver imaš?

Recimo, kod mene stoji 56.56 WHQL.
Bitna stvar je da je tv prikačen pre paljenja makine. Tada ćeš dobiti opciju "Dual view" koja ti daje dva potpuno nezavisna desktopa, što je bolje i od klona i od w/h span moda.
Moguće da su ti pobrljani drajveri. Skini , drivercleaner, totalno očisti drajver za grafičku, pa nanovo instaliraj.
Trebalo bi da ti proradi.

Vrh Dno