Šta je novo?

Gdje kupiti online cd-key?

Kratko i jasno. Koji su pouzdani sajtovi za kupovanje cd-keyeva online?

:wave:

Zavisi na koju igru ciljas. Net je prepun navodnih sajtova za kupovinu cd keys-a, ali ja se ne bih preterano pouzdao u njih... Najsigurnije resenje ti je da pazaris cd key sa oficijalnog sajta prozvodjaca igre ciji key trazis, ako ta opcija postoji. Sve ostalo je, po meni, kockanje...

ja bi ti rado izvaljao 10-15 sajtova,al se nesme buraz,sve je ilegalno:-devil-:

Pa za WoW ne mere ilegalno :p

Ima dosta sajtova, sa nekih sam i prije kupovao, ali se javlja problem, na kom god sajtu pokušam da platim master cardom, nema Srbije među državama! To je preko paypala.

Kad pokušam preko moneybookersa, kaže da mi je kartica regovana uz account. Ok. Pokušam prebaciti pare na moneybookers pa onda kupiti ali prc. Mora prva uplata preko banke. :S:
Pošaljem da mi brišu acc, obrišu ga, a kartica idalje vezana za taj account i ne mogu ništa s njom.

Ne znam šta da radim... :wall:

Probaj sa Visa Internet karticom, vadi se džabe uz ličnu kartu u Intesi, ne treba depozit, čeka se dve nedelje.

Ja sam kupovao sa www.gamersloot.net , s' tim da te pri prvoj kupovini zovu na telefon da potvrdiš (zvali su u Srbiju u roku od odmah, bez ikakvih problema) i sigurno prolazi MasterCard pošto sam i ja sa njome platio ključ za WoW.

Darius, mnogo ti hvala. Cijeli dan se j**em s ovim, evo sad je ok.

Updajte: sad me zvala neka ženska putem telefona, i poslije par glupih pitanja (zašto sam naručio baš 2 keya, koja su zadnja 4 broja Master Card-a, adrsesa, grad i poštanski broj koji sam unio...) dobijo sam mejlom to što sam naručio.

Darius, hvala još jednom. :wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno