Šta je novo?

Gdje ima Siemens Gigaset 4010 Micro...

castor

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2002
Poena
705
... da se kupi u Beogradu ili Novom Sadu ako neko zna? Grad mi nije problem, samo da ga ima. I naravno, ako se zna cijena... Znam da je bila oko 200 jevrejčića, a koliko bi mogla da bude sad nemam pojma. A S(L)100 ili 150 mi se nešto ne uzima.

Kao što piše gore, hoću da kupim ovaj telefon, ali ga ne mogu naći. Možda nisam dovoljno dugo tražio, ali u svakom slučaju mi treba pomoć

Hvala unapred.

Pozdrav.

Pazi, koliko znam, 4010 je poodavno discontinued. Koristim ga godinu ipo dana i veoma sam zadovoljan. Evo upravo gledam siemens.com i smejem se built-in kamerama i ostalim dzidza bidzama za naduvavanje cena. Pogledaj u radnjici na Banovom brdu ispod TC "Jugoplastika". Asortiman Siemens aparata je uvek bio OK, kao i cene.

A jel' možeš ti meni malčice bliže da objasniš gdje je taj TC, jer ne poznajem BBrdo baš najbolje?

A ako nema 4010 onda mi ne gine S(L)100... Zar ne?

To ti je TC 100-nak metara od raskrsnice Beogradskog bataljona i Pozeske nanize. Blago dijagonalno ti je McDonalds. Prodavnica je sa spoljne strane TC-a, tj. pored Deltinog outlet-a. Uh ala ga objasnih :D

castor, probaj i www.halooglasi.co.yu
Tamo sam nasao kontakt nekog lika za NBGD koji je imao nesto bolje cene od tih prodavnica, a dobijas garanciju uvoznika.

PJ je napisao(la):
castor, probaj i www.halooglasi.co.yu
Tamo sam nasao kontakt nekog lika za NBGD koji je imao nesto bolje cene od tih prodavnica, a dobijas garanciju uvoznika.

Mogu li prve tri cifre telefonskog broja tog tipa iz Halooglasa, da nebi bilo reklama...
Ili citav broj na private...

Mikeli

Covek je sa NBGD, Bulevar Umetnosti, i ako se dobro secam ima ISDN (30xxxxx). Ne secam se samog broja. Uvek sam ga uspesno nalazio preko oglasa....search siemens gigaset :)

Ima 4010 gigaset micro u GENEL-u u NS , u zgradi Dalton<bulevar oslobodjenja>, cena je 8100-8200 din ;) Proveri prvo telefonom ako nisi iz ns ....mada to mora da bude i u bg.

www.genel.co.yu

Unapred sorry za "reklamu".

AAAAARAGRHAHAGA :wall: :wall:

Iznogude, brate što ne javi ranije. Tri sata prije tvog posta sam kupio Panasonic KXTC150FXB, valjda mu je tako tačna oznaka. Danas sam čitav BG prešao ne bi li našao Siemens-a, ali nisam imao sreće, a telefon mi je trebao tako da sam uzeo ovo kao neko prelazno rješenje.

Ajde, da te zamolim, kad budeš prolazio pored Genel-ove radnje (gledao sam u Brankovoj ulici, ali nemaju) baci ponovo pogled na cijenu, jer sam danas SL100 (nasljednik 4010Micro) našao za 13000. A nešto mi je ta cijena od 8100-8200 sumnjiva.

A Genel-ov sajt je u rekonstrukciji.

Pozdrav i hvala.

Da ne otvaram nov thread postavicu pitanje ovde. Imam Siemens Gigaset 4010 Micro, nije bio prikljucen na fiksnu liniju za telefoniranje nego je povremeno bio koriscen za neke druge stvari. Skoro je kao nov. E sad koliko bih realno mogao da trazim za njega, posto cu ga ovih dana prodavati?

Nazad
Vrh Dno