E da, vidiš i mene izbaciše sa eonffm. Imao sam neki čudan osećaj da nisam jedini...Laza je napisao(la):Oko donacija je sad malo zeznuto. Nas sa Balkana su izbacili iz eonffm-a tako da su sad jedina opcija neki madjari.
Laza je napisao(la):...
Oko svih tih zapetljancija je najbolje da priupitas Drivera, odnosno da odes na chat gde se on zove Guru. Meni je pomogao kao svom rodjenom iako se uopste ne poznajemo i imao je celicne zivce da odgovori na sva moja debilna pitanja.
Miroslav je napisao(la):gde uplatiti vreme? kako donirati to vreme i gde da dobijem onu popularnu varijantu![]()
Miroslav je napisao(la):ajde guru ne budi vuna, javi se, ne mogu nikako na chatu da te navatam![]()
ciju visu si uzeo? iz koje banke?mikis je napisao(la):Uzmi Virtuon, mnogo ti se više isplati nego da daješ pare SatTraktu ili drugima. Možda će te otvaranje koštati 10-ak €, ali godišnja pretplata je 99€, ili 150€ zajedno sa karticom. Takođe, ako kasnije budeš hteo da dokupljuješ dodatne 5GB pakete za surf ili za fetch, nećeš morati nikoga da cimaš.
Što se tiče doniranje, pravac fzproject.hu. Ja sam na eonffm i mogu vam reći da su potpuno pukli, samo nemački filmovi i igrice, star track, a ostalo što valja preuzimaju sa FZProject![]()
driver je napisao(la):Shto se tiche podeshavanja protoka, ukoliko imate problema, znate irc, znate nick![]()
driver je napisao(la):Prvo je potrebno dobiti protok, a to bez nechije pomoci ili pretrazivanja po netu ne moz da se uradi
Shto se tiche podeshavanja protoka, ukoliko imate problema, znate irc, znate nick![]()
austin je napisao(la):... Guru u mojim ocima ces uvek biti jedan jedini ! bre da si zensko zenio bi te :mrgreen: )
Miroslav je napisao(la):Dakle sve sam namestio, antena, konvertori, gluposti ostale, sat tv karta... samo jos da uplatim vreme...
gde uplatiti vreme? kako donirati to vreme i gde da dobijem onu popularnu varijantu![]()
Miroslav je napisao(la):ljudi, jos jedno pitanje...
jel moguce da se podeli ta uplata? recimo platim sa nekim godinu dana, meni fast surf ne treba, znaci samo ono doniranje zone... pa uzmemo isti password i delimo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari