Šta je novo?

Gde uplatiti za satelit?

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
Dakle sve sam namestio, antena, konvertori, gluposti ostale, sat tv karta... samo jos da uplatim vreme...

gde uplatiti vreme? kako donirati to vreme i gde da dobijem onu popularnu varijantu :)

Oko donacija je sad malo zeznuto. Nas sa Balkana su izbacili iz eonffm-a tako da su sad jedina opcija neki madjari. Oko svih tih zapetljancija je najbolje da priupitas Drivera, odnosno da odes na chat gde se on zove Guru. Meni je pomogao kao svom rodjenom iako se uopste ne poznajemo i imao je celicne zivce da odgovori na sva moja debilna pitanja.

Laza je napisao(la):
Oko donacija je sad malo zeznuto. Nas sa Balkana su izbacili iz eonffm-a tako da su sad jedina opcija neki madjari.
E da, vidiš i mene izbaciše sa eonffm. Imao sam neki čudan osećaj da nisam jedini...

Laza je napisao(la):
...
Oko svih tih zapetljancija je najbolje da priupitas Drivera, odnosno da odes na chat gde se on zove Guru. Meni je pomogao kao svom rodjenom iako se uopste ne poznajemo i imao je celicne zivce da odgovori na sva moja debilna pitanja.

Izgleda da postoje dve osobe koje se isto zovu, posto ovog kojeg mi znamo ne odgovara ovim karakteristikama :d

Miroslav je napisao(la):
gde uplatiti vreme? kako donirati to vreme i gde da dobijem onu popularnu varijantu :)

Najjednostavnije ti je da uplatis preko EON-ovog sajta. Juce sam bas i ja uplatio sa Visa Virtuon i radi sve bez problema.
Doniras na http://www.fzproject.hu/ posto dotle nisam ni ja stigao, cekamo drivera da objasni detalje oko ovoga. ctp;

Imas o ovome i thread: http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=38901&start=30&postdays=0&postorder=asc&highlight=

nisam uzeo virtuon, a kako stvari stoje, verovatno i necu u narednih nekoliko meseci :(

ajde guru ne budi vuna, javi se, ne mogu nikako na chatu da te navatam :)

Uzmi Virtuon, mnogo ti se više isplati nego da daješ pare SatTraktu ili drugima. Možda će te otvaranje koštati 10-ak €, ali godišnja pretplata je 99€, ili 150€ zajedno sa karticom. Takođe, ako kasnije budeš hteo da dokupljuješ dodatne 5GB pakete za surf ili za fetch, nećeš morati nikoga da cimaš.

Što se tiče doniranje, pravac fzproject.hu. Ja sam na eonffm i mogu vam reći da su potpuno pukli, samo nemački filmovi i igrice, star track, a ostalo što valja preuzimaju sa FZProject :(

Miroslav je napisao(la):
ajde guru ne budi vuna, javi se, ne mogu nikako na chatu da te navatam :)

Nece ga ni biti, zar ne znate da je pochela predizborna kampanja...
O:)

Prvo je potrebno dobiti protok, a to bez nechije pomoci ili pretrazivanja po netu ne moz da se uradi :)

Shto se tiche doniranja, to treba uraditi na www.fzproject.com, otici na irc.flamed.net i startovati tipa pod imenom Dejvy i on ce vam dati pristup i reci kod koga da se javite...mozete da kazete da vas je 'baya' uputio, a nick ujedno govori koji mi je status kod madjara ;)
Ovo je sve gotovo u roku od 15 min...ako sporo kucate :)

Shto se tiche podeshavanja protoka, ukoliko imate problema, znate irc, znate nick ;)

mikis je napisao(la):
Uzmi Virtuon, mnogo ti se više isplati nego da daješ pare SatTraktu ili drugima. Možda će te otvaranje koštati 10-ak €, ali godišnja pretplata je 99€, ili 150€ zajedno sa karticom. Takođe, ako kasnije budeš hteo da dokupljuješ dodatne 5GB pakete za surf ili za fetch, nećeš morati nikoga da cimaš.

Što se tiče doniranje, pravac fzproject.hu. Ja sam na eonffm i mogu vam reći da su potpuno pukli, samo nemački filmovi i igrice, star track, a ostalo što valja preuzimaju sa FZProject :(
ciju visu si uzeo? iz koje banke?

driver je napisao(la):
Shto se tiche podeshavanja protoka, ukoliko imate problema, znate irc, znate nick ;)

Protok? Kakav protok? Na šta konkretno misliš, šta tu treba da se podešava?

Miroslave: Virtuon == Raiffeisen. Na www.raiffeisenbank.co.yu možeš videti šta ti je sve potrebno za dobijanje (u principu, lična karta, 20€ depozita i par stotina dinara za godišnju članarinu).

ljudi, jos jedno pitanje...

jel moguce da se podeli ta uplata? recimo platim sa nekim godinu dana, meni fast surf ne treba, znaci samo ono doniranje zone... pa uzmemo isti password i delimo :)

Trebalo bi da može. Pri registraciji ti uzimaju MAC adresu sat. kartice pa onda samo preko nje možeš da se loguješ, ali postoji programče za editovanje eeproma pomoću koga se može podestiti ista MAC adresa na dve kartice. A fastsurf dobro dođe, čak i ako imaš ISDN ili "kablovski" net.

driver je napisao(la):
Prvo je potrebno dobiti protok, a to bez nechije pomoci ili pretrazivanja po netu ne moz da se uradi :)

Gde si bre na ircu, nema te na balkan-fzp :)

posto je guru odradio svoje po pitanju obuke novih narastaja za koristenje sat komunikacija, i posto je vreme da se penzionise :mrgreen:
evo ja cu pokusati da budem predusretljiv prema drugima koliko je i on bio prema meni (da ponovim vec receno, ko roda rodjenog me je uzeo pod svoje skute, ko sto majka gleda svoje mladunce,... a njegovo strpljenje - to je tek posebna prica . lakse debilu objasniti integrale nego meni ponekad neke stvari, .. ali on je istrajao!!! Guru u mojim ocima ces uvek biti jedan jedini ! bre da si zensko zenio bi te :mrgreen: )

za sva pitanja uvece na netu me potrazite na #benchmark il bilo kada na
0641302696
milan

austin je napisao(la):
... Guru u mojim ocima ces uvek biti jedan jedini ! bre da si zensko zenio bi te :mrgreen: )

Drajveru, sada ti je prilika da se zenis :) dobri razmisli :)

(sala mala)

Miroslav je napisao(la):
Dakle sve sam namestio, antena, konvertori, gluposti ostale, sat tv karta... samo jos da uplatim vreme...

Sa si namestio ASTRU ili EUTELSAT W3 C12???

A mogao si i tel komsija!!!

cheers

Re

Miroslav je napisao(la):
ljudi, jos jedno pitanje...

jel moguce da se podeli ta uplata? recimo platim sa nekim godinu dana, meni fast surf ne treba, znaci samo ono doniranje zone... pa uzmemo isti password i delimo :)

Nas 24 delimo istu MAC adresi i isti fast surf koji iznosi 10 Gb mesecno i ne mozemo da ga potrosimo!!!

You logged in at: 2003-12-06 08:58:20.317562+01
Your traffic for this session: 417965 bytes
You logged out at: 2003-12-06 09:04:42.710601+01
Your total traffic until now: 822268663 bytes

cheers

Vrh Dno