Šta je novo?

Gde u Beogradu razgledati i kupiti HiFi opremu?

• Začetnik teme Deleted member 30833
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 30833

Guest
Pozdrav,

želim da odem ovih dana na par mesta da preslušam pre kupovine HiFi sistema (još ne znam ni da li će mi banka odobriti kredit za kupovinu ali bih svejedno voleo da čujem HiFi zvuk na različitim uređajima) pa bih hteo da čujem vaše mišljenje gde otići, a koje radnje zaobići? Hteo bih da odem na mesta gde su prodavci uljudni, da im nije problem da promene par risivera/zvučnika/DAC-ova, da mi objasne kao početniku šta i kako, da zajedno sa mnom preslušaju par pesama, da me posavetuju.

Jel moze jos jedan PM ovde, hvala unapred :)

preporuka za player.rs, dosta izlozenih modela koje mozes poslusati i ok prodavci.
ako donosis svoju muziku na flesu za testiranje, ponesi dva komada - jedan FAT i drugi NTFS fajl sistem, da se ne ispalis kao neki :smash:

Jedna velika preporuka za 4Audio - bio sam par puta, uvek su bili kulturnu, uljudni i prijateljski nastrojeni da ti pomognu. Cak su mi i sa razlogom preporucili jeftinije slusalice a ne da mi pokusaju prodati skuplje za koje sam se uhvatio (100e skuplje) uz lepa obrazlozenja zasto kod mene necu videti razliku. Za ostale prodavnice ne znam.

ok. Moj propust. 4audio bi bila i moja preporuka, player.rs takodje.

Avimpuls
4audio
Onehifi
Korato
Vox Trade
Hiendfi
Player
Bgbstudio

Ako sam propustio neku prodavnicu dodajte na ovu listu.

Neke sa tog spiska može odmah da izbaci ako nije odredio viskog budžet.
Za početnički hifi to su bgb studio, player,4audio.
Korato je za sladokusce :)

NEšto jeftino se može naći i u artist-u na autoputu Beograd Niš mada je velika većina opreme za studio, ali se nadje ponešto.

A ja ako su pojačala u pitanju mogu dati toplu preporuku za solaja audio.
Nadji na netu, ima čovjek firmu, izlaže i u SAD-u, review-i na 6-moon-u itd itd.
Tu možeš bruto proći jeftino a dobiti zvuka na kamare, dobrog zvuka.

Nazad
Vrh Dno