Šta je novo?

Gde Tt12+???

djstole

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2003
Poena
619
Gde ima da se kupi thermaltake 12 volcano sto hitnije!THX

eh nesharm ispade ko da te proganjami ispravljam ali zaista gresis
imas u pyramidi tj. trebalo je jos u subotu da bude ali je nakraju mikica rekao da ce danas odnosno sutra da bude 101% pogledaj malo nize na ovoj strani pa ces da vidis a mozes i da rezervises 🙂

Pa to, rece covek hitno, ali pitanje koliko ce komada doci i da li ce uspeti i jedan da kupi...

Ako znate gde mogu da rezervisem i kod koga zahvalan.

ma svima se njima zuri, a ne znam sta su do sada radili po tome koliko se ljudima u ovoj zemlji zuri da kupe tt12 cinimi se da bi tt mogao sve svoje pogone koncentrise an nase trziste, a onda kada bi ih bilo e onda niko nebi kupovao.

@djstole
****** oces mozda da ti neko donese na kucnu adresu ?
Mislim pomoci nekom je jedno, a sasvim je drugo kada tog mrzi da se potrudi za samog sebe!!!
I rekoh ti da pogledas malo nize na ovoj strani ako te mrzi ****** kupi raptorcool i vozi.

@djstole
****** oces mozda da ti neko donese na kucnu adresu ?

U Pyramidi postoji i ta opcija tako da nije iskljucena ali to ne resava i dalje moj problem sa nestankom tetejca a o ukusima ne treba raspravljati zato sto sam ja decidirano trazio ovaj cooler!
Hvala na pomoci.

Zna li ko kod koga moze da se rezervise taj kuler?

Pa Piramida covece...toliko se prica o tome, pratis li ti sta??

ne prate oni nista ili nas loze 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Pyramida jeli???
Ja ih zovem a oni kazu da ga ocekuju tek krajem nedelje....
Mislio sam da ga je neko drugi nabavio pa sam zato pitao!!!

Meni su juce na Vuku rekli da ih nemaju i da ih za sada nece ni dobijati.

BTW trazio sam neke stvari za koje su mi u njihovoj veleprodaji rekli da ih imaju i u Piramidi i na Vuku, ali su mi ovi na Vuku rekli da to nikad nisu ni drzali ?!!
Sad meni vise nista nije jasno ko tu koga... :d
Tako je bilo i kad je prosla tura TT12 stigla, pa je najbolje iste traziti direktno u Piramidi, ali pre toga (bez obzira na rekla-kazala neproverene informacije) obavezno prvo proveriti telefonom da ne idete za dzabe...

Pa tu i jeste najveci problem sto (neko) kaze da moze da se poruci,neko kaze da stize,a neko da ima u pyramidi e sad kada stignu u piramidy stici ce verovatno dva kom. i bice vec rezervisana kao pre nedelju dana i mozemo samo da cheznemo,ja mislim da sam sada jasniji i nadam se da ce barem neko od nas schepati ovaj cooler i biti srecan 🙂))))

Najsigurnije vam je da pitate Mikicu himself gde šta ima.

E ovako, pre no sto otputujem. TT12 je stiglo 100kom i ima ih dovoljno za sve. Naravno mi ne saljemo sve u prodavnicu nego po 5-10 kom kakve su im potrebe. Kao sto sam i rekao, najbolje je da pozovete, rezervisete i oni ce vas pozvati kada stignu. Vezano za prodavnicu kod Vuka, kod njih se ovih dana uvodi net pa ce biti laksa komunikacija (ovako su odseceni od sveta i nase nabavke).
Ako nesto jos treba nekome, moze cak i na mail da me kontaktira [email protected] i u cc neka stavi [email protected] .

Pa da, ali dok se ne ode na CeBit. Srecan put... Napravite neke kontakte i ponesite nam neki iRiver 😉

Stanje je sledece:
Pyramid na sajmu ih ima 655-485
a kod Vuk-a ce biti sutra, moze da se zove da se rezervise 3370813
Pozdrav

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno