Šta je novo?

Gde su zavrsile stare AMD masine?

samer

Slavan
Učlanjen(a)
22.05.2006
Poena
319
Ne znam jel bilo reci o ovome,
Ali me zanima posto su svojevremeno, pre par godina AMD masine bile zastupljene 70-ak procenata na forumu (ispravite me ako gresim)
Gde su zavrsili ti Athloni i Semproni (sa DDR1 memorijom) korisnika koji se sad voze na Intelu?
Doduse, neki su i dalje ostali na AMD-u ali dvojezgarnim (i retkim Phenomom)
Ja sam svog Athlona 2800 (s754) + Abit NF8 sa 2x KingMax Hardcore + Gainward 6800GS -dao burazeru u Sloveniji, jer mu treba samo za surf.
Imao sam ga od 2004-te.:)

Gde su zavrsili vasi AMD kompovi i koliko su vas sluzili?
:wave:

Hehe, eno ga moj Venice 3000+ kod caleta, za njega je i to previse.
Ah kako sam voleo tu konfu... :)

Moj Venice 3500+ sam udao ovde na forumu (thanks bench), a umesto njega uzeo X2 ovde na forumu (thanks bench). Za sve ostale informacije pogledati "moja masina"...

Moj Winchester je kod nekog lika u Zemunu.
Inace mene su sluzili dobro, a sluze me jos uvek ;)

Moj Sempron je negde u Zrenjaninu, Barton u Beogradu. I dosli i otisli od mene preko Bencha :)

Moj Athlon XP i dalje šljaka u drugoj mašini, S939 Opteron još uvek odoleva zubu vremena kao glavna mašina :)

A zna li neko gde su zavrsili AMD S939 Dual-Core procesori? Kupio bih neki polovnjak, a moze i nov.

Moj Sempron je na stolu pored.

Moj Venice 3200+ sa pripadajucim periferijama se preselio u drugi kraj sobe.

Sempron 2800+ kod ortaka iz KS-a. DFI ploca kod Chuck Norrisa...
Venice 3200+ i memorija kod nekog od korisnika sa foruma, al' ne mogu da se setim kog....

Duron koji mi je trenutno u potpisu ce zanavek da ostane kod mene...

Palomino odavno prodat (hvala bogu) a A64 (S753) je iza mene izigrava kucni server.

Moj Athlon 3000+ (s754) kod sestre, a Athlon X2 4200+ jos koristim dok ne kupim neki phenom ili ekvivalentnog intela prigodnog :)

Athlon 3000+ [754] sam udomio preko irc-a :)

Venice [939] je udomljen preko bencha

Moj Athlon64 2800+ je zavrsio tamo gde svi dobri procesori odu kad im izleti beli dim na kome rade :D

486 - pre 10 godina udomio rodjaku u prodavnicu kao kasu, sad sljaka za vodjenje knjiga
K6-II - izgoro! ev` ga visi na zidu...
Sempron 2400+ - otish`o u kikindu preko pc berze
X2 - raaadiiii :D

nikad nisam imao intela...ova tema mi deluje "gde je vas VCR posto se to vise ne koristi?" dobar je amd, nemo` ga vredjate.. . :)

Poslednja izmena:
vec dve i po godine sempron fercera pored stola .. od te originalne masine [sem ploce ], ostao je jos samo hdd i monitor, a ostalo je poboljsano na bolje uz neke sitne doplate i trange-frange

menjao bih ga ako naleti neki s754 athlon dinosaur [koji su vec 'najjachi' pravili u tom socketu]

heh kakav topic...
imao sam 2x bartona (jedan je do nedavno bio zenin), a64 s754, a64 s939, opterona s939... Sve je uglavnom u delovima udomljeno preko benca, osim s754 koji je u kompletu otisao jednom kolegi, a ponesto je i spaljeno pa je zavrsilo u djubretu (ploce, memorije, napajanja..). hardove nikad ne prodajem, uvek ima mesta po kuci za jos par stotina gb |)), a i ko zna sta novi vlasnik moze da izvuce sa medija... |>>>
brat, keva (moja ta690g), ja, najbolji drugar (moj be2300), svi sad imamo am2, tako mi najzgodnije u slucaju kombinovanih upgradeova |)) zeni ima laptop, koji je jedini intel u kuci posle 10-tak godina, sto me malo pece savest, ali je bio prejeftin, a odlican za posao kome je namenjen.

Moj Venice je ususkan pored mene,ne ide nigde:D

A dobro, ne moze covek sve brojeve da popamti. Brze ih oni menjaju nego sto mi pamtimo :)

Venice 3000+ udomljen kod komšije preko puta, još radi na 2.6 GHz, a skroz hladan.
Eh kad se samo setim da me koštao 3 x više nego ovaj koji sad imam... :d

Poslednja izmena:
ono sto je sigurno je kod nas racunari promene poprilicno vlasnika i tek mnogo mnogo kasnije nego u razvijenim zemljama odu u zasluzenu penziju (tj. reciklazu).

Cela AMD mashina je rasklopljena i uredno spakovana u kutije, i ostaje kod mene. Ko zna , mozda napravim multiplayer mrezu :)

tek sad postah svesniji da vozam amd-a od prvog durona :)

ko ce ih sada sve pobrojati gde su i sta rade, tu po familiji kojekuda sam ih razdelio nesto sam i prodao... nesto je po kancelarijama... u glavnom ni jedan nije "majkao" :)

po svoj prilici cim mi bude zatrebalo izgleda da cu uzeti intel ovaj put... tja...

Nazad
Vrh Dno