kako mi se najzad smesi da cu uzimati novi racunar, moracu i da menjam jedan UPS, posto ce napajanje biti verovatno 750W, a tu tek ocekujem zezanje sa naponima i osetljivoscu napajanje/UPS. imao sam slucaj i da se Chieftech nije "mirisao" sa APCom i stalno se culo zujanje kada je racunar radio na bateriji...
Sve su cajna (kobasica)
UltraCell kod nas ima samo u Novom Sadu... ako neko zna u BG neka pise (WinWin navodno ih ima na sajtu ali u praksi lazu kao i za sve drugo xD)
Jaka cena...Palmax 0112360875 Trgovacka Zarkovo
Ultracell 12V/7Ah oko 1700 din, 12V/9Ah oko 2500 din.
Isti UPS - set baterija je trajao 3.5 godina.Ja imam Smart-UPS SUA1500I:
http://www.itsvet.com/proizvod/apc-smart-ups-sua1500i/comp_comp_ups/106/8
U ENELU su mi u njega posle pet godina rada stavili dve ove baterije (otvarao sam da vidim sta su mi stavili)
Na baterijama pise oznaka "BP17-12" i njihov sajt www.bb-battery.com, evo link do njih:
http://www.bb-battery.com/productpages/BP/BP17-12.pdf
vidim da pise MADE IN CHINA, ne znam ko ih uvozi u Srbiji? Videcemo koliko ce ove baterije da rade.
Ultracell 12V 7Ah 13e (~1400rsd) sa garancijom tamo gde se kupuje i prodajePalmax 0112360875 Trgovacka Zarkovo
Ultracell 12V/7Ah oko 1700 din, 12V/9Ah oko 2500 din.
Ultracell 12V 7Ah 13e (~1400rsd) sa garancijom tamo gde se kupuje i prodaje
Negde na Zvezdari...
Po pravilniku je zabranjeno reklamiranje. Idi na kupujem prodajem i nadji oglas, tag je ultracell. Ne pise u njemu ali ja sam zvao i dobio informaciju da je na Zvezdari.
Lezi lebe da te jedem...,)
A za neuke OVDE.
Danas sam uzeo Triax - 2800din po komadu. bash me interesuje koliko ce da traju, obzirom da je su sve ostale varijante izlazile ok 4900din/kom pa navishe
Uz napomenu- bitno je da opterecenje bude stalno, sijalice, grejac i sl. Ne kalibrisati sa samim racunarom.Nakon punjenja, sa opterecenjem od 40% sam ga pustio da se skroz isprazni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari