Šta je novo?

gde se kupuje steam ?

ikoalosaurus

Slavan
Učlanjen(a)
07.05.2009
Poena
495
zeleo bih da imam svoj nov steam account, znaci ne da kupim neciji, nego nov blanko da napravim 🙂

gde, kako i koliko para ? 🙂

gracias

hvala, napravih nalog.

koje transakcije funkcionisu ? samo paypal ili ? 🙂

Ja sam preko visa virtuon kupovao igre. To je kod rajfajzen banke kartica koja se iskljucivo koristi za internet kupovinu i sve funkcionishe bez greske. Kupio sam 5-6 igara...

hvala 🙂

da li bi neko bio dobre volje da mi kupi i posalje counter strike anthology, a ja da mu platim u dinarima ? 🙂

Poslednja izmena:
da li bi neko bio dobre volje da mi kupi i posalje counter strike anthology, a ja da mu platim u dinarima ? 🙂

u tom sluchaju odesh i kupish je recimo u game-s-u to mi prvo pada na pamet i jednostavno je ubacish u steam...ili nadjesh nekoga ko ima karticu i kupi umesto teb :wave:

na kgb hosting serveru valjda medju male oglase imas lika koji kupuje preko kartice i prodaje. Posaljes mu pare i user name pw (posle promenis) i on tebi posalje igricu

najlakse bi mi bilo da neko iz bg ko ima karticu, kupi cs, posalje mi kao gift, i ja mu donesem kes na ruke 🙂

nece te ovaj prevariti...igi [kgb hosting] zna dechka nije nista kradeno. Ja drzim pub i uzeo sam od njega CS za 1k din. :wave:

Nazad
Vrh Dno