stefl Slavan Učlanjen(a) 17.01.2007 Poruke 350 Poena 319 06.06.2012 #1 Naime potrebna mi je baterija za malo stariji laptop HP Compaq nx5000, ubih se trazeci i nista, pa ako moze neko da me uputi, najbolje bi bila nova, pozdrav :smash:
Naime potrebna mi je baterija za malo stariji laptop HP Compaq nx5000, ubih se trazeci i nista, pa ako moze neko da me uputi, najbolje bi bila nova, pozdrav :smash:
OP OP stefl Slavan Učlanjen(a) 17.01.2007 Poruke 350 Poena 319 06.06.2012 #2 stefl je napisao(la): Naime potrebna mi je baterija za malo stariji laptop HP Compaq nx5000, ubih se trazeci i nista, pa ako moze neko da me uputi, najbolje bi bila nova, pozdrav :smash: Kliknite za proširenje... Dobio sam brz i kvalitetan odgovor ali ma pm, da ne narusimo pravila o reklamiranju, u svakom slucaju hvala memberu @dzonihsv 😉 , Pozzz
stefl je napisao(la): Naime potrebna mi je baterija za malo stariji laptop HP Compaq nx5000, ubih se trazeci i nista, pa ako moze neko da me uputi, najbolje bi bila nova, pozdrav :smash: Kliknite za proširenje... Dobio sam brz i kvalitetan odgovor ali ma pm, da ne narusimo pravila o reklamiranju, u svakom slucaju hvala memberu @dzonihsv 😉 , Pozzz