Šta je novo?

gde postpaid?

TeCHNiCS_

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2006
Poruke
441
Poena
320
...trenutno sam na telenoru kao prepaid korisnik e sad... zanima me da li se isplati preci na telenor postpaid ili kod kog operatera...

jel moze neki help plz
 
Pa za pocetak bi mogao da prolistas teme u kojima smo to vec raspravili. Mislim da ces naci dosta informacija o tome koji paket bi ti odgovarao.

Generalno, ako dosta pricas telefonom, Vip ponuda je ok za tebe.
 
Sve zavisi od tvoje potroshnje ~ tvojih potreba. Prepaid je ugpavnom najgore moguce reshenje. I ja sam bio na Mobtelu prepaid pa sam kasnije preshao na postpaid i naravno cene su dosta nize ali to ne zanchi da su i rachuni. Kada nisi ogranichen, telefon koristish vishe pa rachuni uglavnom budu veci nego shto si davao za kredit na prepaidu (moje iskustvo).

Kako sve zavisi od tvojih potreba, treba da uzmesh u obzir pakete tipa prenesi jer su po meni oni trenutno najbolje reshenje (ako se uklapash u tu prichu naravno).
 
VIP definitivno daje vishe svega, chak i ja razmishljam da predjem ali mi za sada definitivno ne deluju dovoljno stabilno. Ortak je chesto nedostupan u sred Beograda, u stanu iako mu je signal pun. Nikako mi nije jasno kako je moguce da je sve toliko nestabilno ako se uzme u obzir mali broj korisnika i relativno dobra pokrivenost po centru Beograda...
 
Dzabe sto VIp daje vise minuta, kad ne znam da li cu moci da ih koristim kada treba. Prenesi 125 mi zasad radi ok.
 
Prenesi 125, sasvim primerena ponuda za umerenu potrošnju ... 500 dindži, 125 minuta (obračunava se na sekund, za razliku od VIP-a), 125 poruka. Šta ne potrošiš - prenosiš u sledeći mesec, i tako tri meseca za redom (kod VIPa se ne prenosi ništa).

Ako krckaš malo više, uzmi si Prenesi 250 (1000 RSD mesečno). Alternativno, ako koristiš telefon dosta za SMS (mnogo više nego za razgovor) i GPRS i zoveš inostranstvo ponekad, onda imaš i FLEKSI pandane (Fleksi 500 i Fleksi 1000). Obračunavanje je na 30 sekundi, ali ti u 500/1000 RSD mesečno ulazi sve nabrojano, bez "split"-a "ovoliko ovoga a onoliko onoga".

Naravno, broj možeš da zadržiš, bićeš nedostupan nekih sat vremena, nakon što sklopiš ugovor, a onda nastavljaš normalno da koristiš svoj stari broj.

Preporuka: Ne zaleći se da uzimaš odmah telefon. Ako si dugo bio na prepaid-u, možda ti postpaid i ne odgovara 100%. Uzmi, probaj par meseci, ako ti odgovara - onda uzmi i telefon (i ugovornu obavezu, ali onda barem znaš da je to - to).
 
Preporuka: Ne zaleći se da uzimaš odmah telefon. Ako si dugo bio na prepaid-u, možda ti postpaid i ne odgovara 100%. Uzmi, probaj par meseci, ako ti odgovara - onda uzmi i telefon (i ugovornu obavezu, ali onda barem znaš da je to - to).
Mislim da je ovo važnije nego izbor operatera.
 
Samo isto tako treba voditi rachuna i o tome d aako se jednom prebacish na postpaid nema vishe nazad! A to za telefon se podrazumeva. Bez zaletanja.
 
pa ovako... ne koristim toliko telefon za razgovore koliko mi treba sto vise poruka u paketu... posto u proseku posaljem oko 500-600 poruka mesecno... roming ne koristim.

trenutno sam na telenoru onaj paket poruke gde je dinar poruka ali me zato shure za razgovore... pa ono... to me nervira i opasno se razmisljam da predjem na postpaid samo ne znam gde.... na koliko vremena je minimalni ugovor koji mozes da potpises konkretno kod vip-a gde mozes da biras broj posto ne znam da li telekom daje tu opciju. ovaj broj imam 7 godina i ne bih da ga menjam...
 
Poslednja izmena:
Onda uzmes najjeftiniji MIX na Telekomu i dodas poruke i udri do mile volje.
 
Prvo i najbitnije: Sa promenom paketa i promenom pogodnosti koje taj paket nudi, promeniće ti se i navike. Sada ne mogu da zamislim da iskucam 500 - 600 poruka mesečno, a nekada (dok sam koristio Mobi FUN paket), to mi je bilo potpuno normalno.

Ako ne pričaš mnogo, ali pričaš ponekad, onda je preporuka vrlo jednostavna - Fleksi 1000 i udri dok ne padneš u nesvest! :)
 
bash sam gledao i odgovarao bi mi fleksi 1000 ali me sad odbija to iskljucivanje i naplacivanje tih bednih 85 din za ponovno ukljucivanje... caleta danas iskljucili a pre 5 dana je uplatio...
 
e to neam pojma kad mu je bio rok... ako je tako onda ko ga ....
 
Nazad
Vrh Dno