Šta je novo?

Gde pazariti diskove?

• Začetnik teme Začetnik teme Borke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Borke

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2008
Poena
304
Imam jedno mozda i smesno pitanje,ali zanima me neka preporuka gde mogu da nadjem jeftino prazne diskove.. dvd/cd itd..

Bas obilazim radnje uvek vidim neka razlika u ceni pa reko da pitam mozda ima neka veca prodavnica gde se ove manje snadbevaju pa preprodaju

U Beogradu da napomenem ^^
:wave:

Ako si u blizini Vuka imaš u onom pasažu preko puta ETF-a jednu prodavnicu kompjuterske opreme, imaju jeftine Verbatim diskove, ja tamo uvek kupujem ;/

vec dobro poznata radnja u podzemnom kod doma omladine

Imas u podzemnom prolazu kod Doma Omladine onu radnju koja je takodje ok sa cenama 😀

EDIT : Pretece me covek 😀

Poslednja izmena:
Može li za nas nebeogradjane neko pojašnjenje? Gde je ta prodavnica?

Alfa.

Poslednja izmena:
Kada iz Sarajevske udjes u Balkansku ides nekih 50-ak(ne znam koliko tacno) metara napred (sa strane ulice gde je Hotel Beograd) ili ako ides autobusom 52,53,56... kad sidjes u Balkanskoj predjes ulicu i isto ides napred i naicices na nju (radnja je valjda u stanu/zgradi, prozor je odmah do ulice). Mislim da je Balkanska 42 (za svaki slucaj pogledaj na netu, imaju sajt)

Najvaznije ti je da je u onom delu Balkanske koji je ravan, tj koji ne ide uzbrdo

Poslednja izmena:
Hvala marko!
A da li ima tamo light scribe diskova, tražim ih neko vreme? Koliko to čudo uopšte košta?

U BH sada na akciji Verbatim DVD-R 25 komada 399 RSD...

bh=benchouse 😀

Nazad
Vrh Dno