to je samo na via plocama. covek je rekao da ima instaliran intel application accelerator, u tom slucaju tog podesavanja nema u device managerubarakuda je napisao(la):sad mozda si to vec gledao.. ali ja to neznam.. da se nenaljutis
odes u device manager pa pod ide/atapi controllers.. imas primarni i secundarni i tu setujes dma i td..
poz.Bane ,)
Miroslav je napisao(la):to je samo na via plocama. covek je rekao da ima instaliran intel application accelerator, u tom slucaju tog podesavanja nema u device manageru
mislio sam na novije ploce, mada nisam naznacio, a bx je malo starijiHeinz je napisao(la):Nije samo na VIA, evo kod mene je BX ploča (za njih ne može Intel App.Acc.).
Ima li svrhe instalirati taj IAA, tj. kakvi su dobici?Bane® je napisao(la):Pretpostavljam da si instalirao intel aplication accelerator,
Pravo da ti kažem i ne verujem da su neki extra dobitci, ali to čisto instaliram da mi bude mirna savest(da sam sve uključio što treba). Stvarno nemam vremena da upoređujem performanse sa i bez IAA, a i da je ima, razlika je verovatno u okviru 2%, a to je što se mene tiče zanemarljivo...vlasta je napisao(la):Ima li svrhe instalirati taj IAA, tj. kakvi su dobici?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari